Zobrazit výsledky od 1 do 11 z 11

Téma: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

  1. #1
    Ex-admin Avatar uživatele kashpi
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Tišnov/Brno
    Příspěvky
    4,228


    2 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    na základě tohoto
    http://csko.cz/forum/showthread.php?...rocesoru-s-IGP
    jsem byl donucen udělat návod i pro grafické karty AMD

    1. klikněte pravým tlačítkem myši na plochu a vyberte Grafické vlastnosti



    2. pokud uvidte takové jednoduché okno jako je na obrázku, tak se řiďte instrukcema co jsem zakreslil

    klikněte na Preference a zvolte metodu pokročilé zobrazení

    3. poté byste měli vidět více možností a pokračujte kliknutím na Napájení (1) → Metoda přepínatelné grafiky (2) a poté vyberte Ruční výběr grafického procesoru (3) a klikněte dole na Použít (4)


    tím si bude moci přepínat grafiku sami, ale zase jste odkázáni na to, že ji bude muset přepínat vždy, když budete potřebovat nebo nebude potřebovat výkonnou grafiku. Automatické přepínání co mají Catalysty v sobě nějak zlobí a i když nastavíte na program aby se požila výkonná grafika, tak ji stejně nepoužije - aspoň u CS to tak dělá

    4. teď už jen jednoduchým kliknutí vyberete jakou grafickou kartu chcete použít. Aktuálně vybranou vidíte nahoře v zašedlém poli


    snad sem na nic nezapomněl...

    edit: opravena kvalita obrázků
    Naposledy upraveno kashpi; 29-10-12 v 15:22.
    Přemýšlíte nad webovou prezentací? Prohlídněte si moje stránky http://kashpi.cz
    Vlastníte motorku a potřebujete náhradní díly nebo jiné příslušenství? Navštivte "můj" e-shop http://www.motocyklovedily.cz
    Trápí vás vysoká cena za elektřinu nebo plyn? Navštivte "moji" službu http://www.snizujeme.cz. Plánujeme rozjet i další služby jako pojištění atd
    Chcete se jen zasmát? Toto je strašně starý, ale nemá to chybu http://www.youtube.com/watch?v=dQDo7qJuRy0

  2. #2
    Ex-admin Avatar uživatele kashpi
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Tišnov/Brno
    Příspěvky
    4,228


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    A u toho přepínatelná grafika nemáš možnost výběru grafiky?
    Přemýšlíte nad webovou prezentací? Prohlídněte si moje stránky http://kashpi.cz
    Vlastníte motorku a potřebujete náhradní díly nebo jiné příslušenství? Navštivte "můj" e-shop http://www.motocyklovedily.cz
    Trápí vás vysoká cena za elektřinu nebo plyn? Navštivte "moji" službu http://www.snizujeme.cz. Plánujeme rozjet i další služby jako pojištění atd
    Chcete se jen zasmát? Toto je strašně starý, ale nemá to chybu http://www.youtube.com/watch?v=dQDo7qJuRy0

  3. #3
    Ex-admin Avatar uživatele kashpi
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Tišnov/Brno
    Příspěvky
    4,228


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Tot okno sem uz taky videl. Zkusim zjistit co s tim :-)
    Přemýšlíte nad webovou prezentací? Prohlídněte si moje stránky http://kashpi.cz
    Vlastníte motorku a potřebujete náhradní díly nebo jiné příslušenství? Navštivte "můj" e-shop http://www.motocyklovedily.cz
    Trápí vás vysoká cena za elektřinu nebo plyn? Navštivte "moji" službu http://www.snizujeme.cz. Plánujeme rozjet i další služby jako pojištění atd
    Chcete se jen zasmát? Toto je strašně starý, ale nemá to chybu http://www.youtube.com/watch?v=dQDo7qJuRy0

  4. #4
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Já se teda přidám k Vojtovi, taky tam mám jenom ty dvě možnosti a mám teda Amd Radeon HD 6650M

    E: jo překlep :D
    Naposledy upraveno Lallinka; 31-10-12 v 07:06.

  5. #5
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Mám acer apire 7750ZG

  6. #6
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    30fps, ale lita to jak blazen. Chvilku 30, 50,10. Treba baterky, svetla a smoky jsou pro me utrpenim
    Naposledy upraveno Lallinka; 31-10-12 v 11:02.

  7. #7
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Wtf :D a česky by to nešlo? :D

  8. #8
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    tak treba v biosu se hrabat neumim krom bootu, kde se tam nastavuje grafika taky nevim. Power play zaply mam

  9. #9
    Ex-adminka Avatar uživatele Lallinka
    Datum registrace
    Feb 2012
    Umístění
    Hell
    Příspěvky
    886


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Mám bobky, to to snad radši strčím do reklamace :D

  10. #10
    Ex-admin Avatar uživatele kashpi
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Tišnov/Brno
    Příspěvky
    4,228


    Re: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    jaj, takový věci bych po ní a vůbec po nikom nechtěl. Vždycky to jde nastavit nějak jednodušeji, flash BIOSu nevadí, ale dávat tam něco co takhle ovlivní celej chod je podezřelí. Nikdy bych teda v BIOSu nevypínal natvrdo grafiku, pak to akorát zlobí.

    Musí na to být neco do win a nebo se prostě pohrabat v nastavení :)
    Přemýšlíte nad webovou prezentací? Prohlídněte si moje stránky http://kashpi.cz
    Vlastníte motorku a potřebujete náhradní díly nebo jiné příslušenství? Navštivte "můj" e-shop http://www.motocyklovedily.cz
    Trápí vás vysoká cena za elektřinu nebo plyn? Navštivte "moji" službu http://www.snizujeme.cz. Plánujeme rozjet i další služby jako pojištění atd
    Chcete se jen zasmát? Toto je strašně starý, ale nemá to chybu http://www.youtube.com/watch?v=dQDo7qJuRy0

  11. #11


    Odpověď: nastavení grafické karty AMD u procesoru s IGP

    Vim ze to obnovujustarej thread ale ja tam nemam to metoda prepinani grafiky prosim poradte
    Naposledy upraveno havingsexwithanimals; 27-10-13 v 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •