Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: 100 FPS Lock

  1. #1
    Stálý člen Avatar uživatele BeYourself
    Datum registrace
    Oct 2016
    Umístění
    Dd2only, TTT,
    Příspěvky
    62


    100 FPS Lock

    Zdravím po delší době :) Chci se zeptat,
    Když hraji normálně na originálním Csku přes Steam, tak jsem tam měl lock na FPS 60, což šlo v nastavení vyřešit přes vypnutí Vsync a pár příkazu do konzole.
    Jenže, teď jsem si stáhl csko odtud z kotelny a mám tam lock 100FPS a možnost vypnutí vsync tam nikde nevidím (možná jsem slepý)
    Důvod stažení není podstatný, jen kvůli zkoušení configu atd :)
    Potřeboval bych poradit jak lock odstranit, děkuji :)
    PS: zkoušel jsem fps_max 300
    gl_vsync 0
    fps_override 1

  2. #2
    Stálý člen
    Datum registrace
    Sep 2014
    Příspěvky
    89


    Odpověď: 100 FPS Lock

    developer 1
    <a href=http://steamsignature.com target=_blank><img src=http://steamsignature.com/profile/english/76561198154497349.png border=0 alt= /></a>

  3. #3
    Stálý člen Avatar uživatele BeYourself
    Datum registrace
    Oct 2016
    Umístění
    Dd2only, TTT,
    Příspěvky
    62


    Odpověď: 100 FPS Lock

    Ten funguje, jen je problém, že je zakázaný na dd2 only a podobně :/

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele kwakos
    Datum registrace
    Oct 2017
    Umístění
    Ostrava
    Příspěvky
    8


    Odpověď: 100 FPS Lock

    Nemáš náhodou na mysli zapnutí/vypnutí vertikální synchronizace v nastavení grafické karty?

  5. #5
    Stálý člen Avatar uživatele Faero
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    csgo
    Příspěvky
    281


    Odpověď: 100 FPS Lock

    Zkus nejdřív napriklad fps_max 80, jestli to bude fungovat, tak klient od kotelny nepodporuje víc jak 100 fps nejpravděpodobněji. Ale ns verzi nemám, tudíž Ti to řekne někdo, kdo se v tom vyzná.
    CS 1.6 "HAXXING" Config:2018

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele KoziMlikoJeTop
    Datum registrace
    Nov 2017
    Umístění
    Kanalizace
    Příspěvky
    9


    Odpověď: 100 FPS Lock

    Mělo by ti to jít pouze s "developer 1" a "fps_override 1", problém je, že na kotelně je developer zakázaný.

  7. #7
    Nováček
    Datum registrace
    Jan 2018
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    1


    Odpověď: 100 FPS Lock

    podivej se na nejaky navod na netu :) ja sem treba musel delat hovadiny se slozkou gldrv kdyz sem mel NS na steamu ta slozka ani neni ale diky bohu jedu na 100 fps

  8. #8
    Nováček Avatar uživatele KaineSad
    Datum registrace
    Nov 2014
    Umístění
    Okres Sabinov
    Příspěvky
    22


    Odpověď: 100 FPS Lock

    zapni si 40 programov na plochu a podla toho kolko fps ti drbne dole tak podla toho zapni viac programov alebo nejake povypinaj dokial nebudes mat 60 FPS.
    Proste som frajer no..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •