Zobrazit výsledky od 1 do 5 z 5

Téma: Cs 1.6 - FPS problém

  1. #1
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    83

    *VIP*



    Question Cs 1.6 - FPS problém

    Prosím o radu. V pc mám:
    1. 4Gb Ram (DDR3)
    2. Sapphire Pulse Radeon RX 550 4Gb (DDR5)
    3. Intel Xeon e5450 3.00 GHz (L2, 12mb cache)
    4. 600w zdroj
    Toto mám v PC a vysvetlite mi prečo mi 1.6 ide len pod 100FPS??
    Skúšal som CSGO a pohode mi ťahalo nad 100FPS.
    Pripojím sa na server (1.6) a hneď FPS idú dole.
    Poradíte prečo mi tak klesajú FPS a 1.6 mi seká viac ako CSGO?

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele Vachyas
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Všude, kde nejsou lidi.
    Příspěvky
    91


    Odpověď: Cs 1.6 - FPS problém

    Jelikož na Kotelně je max. 100 Fps.. ÷Đ

    E: A navíc.. co já bych teď dal za 100 Fps.
    Vachyáš z Chernobylu.
    [26. 4. 1986, 1:23:58]


  3. #3
    Server admin Avatar uživatele Bee
    Datum registrace
    Feb 2014
    Umístění
    Karlovy Vary
    Příspěvky
    1,030


    Odpověď: Cs 1.6 - FPS problém

    Máš nonsteam nebo steam ? Popřípadě jaký máš nastavení v csku ? nebo config ? default ? Zkus stáhnout nějakej cfg z netu a dát si ho do cska.

  4. #4
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    83

    *VIP*



    Odpověď: Cs 1.6 - FPS problém

    Citovat Původně založeno Bee Zobrazit příspěvky
    Máš nonsteam nebo steam ? Popřípadě jaký máš nastavení v csku ? nebo config ? default ? Zkus stáhnout nějakej cfg z netu a dát si ho do cska.
    Mám steam. Ale to už som si nejak na to zvykol. Nie vždy mi seká čo je dobré.
    Hral som už aj z 30FPS tak viem čo je sekanie.

  5. #5
    Nováček
    Datum registrace
    Dec 2015
    Umístění
    Ostrava
    Příspěvky
    5

    *VIP*



    Odpověď: Cs 1.6 - FPS problém

    FPSka jsou ovlivněny i počtem hráčů na serveru, tedy lépe řečeno když se díváš do houfu lidí tak se ti to laguje.
    Zkus odškrtnout vertikální synchronizaci a podívat se na nějáké configy na zlepšení FPS.
    Zbytek si doděláš.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •