Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

  1. #1


    Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Zdravim dneska sa mi stala dost velka chyba že mi Csko sa zobrazilo na strede obrazovky a mi neide zapnut ukazuje mi to čienu obrazovku,a nezapne mi nič a napiše neodpoveda!!!!

  2. #2
    Banned
    Datum registrace
    Aug 2017
    Umístění
    JailBreak
    Příspěvky
    270


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Over integritu

  3. #3


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    už som to skusil nič nepomohlo

  4. #4
    Banned
    Datum registrace
    Aug 2017
    Umístění
    JailBreak
    Příspěvky
    270


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Čo máš za win. ?

  5. #5
    Stálý člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    168


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Ahoj, pokus se provést následující kroky:
    Zapni hru a následně se zapnutou hrou se dostat do správce úloh a zkontroluj jak je na tom CPU při zapnuté hře :), pokud zjistíš, že CPU jede na plno, může to znamenat, že máš nějaký proces (např. antivirový program) který CPU hodně zatíží. (To samé zkontroluj i RAM do provádí..)
    V případě, pokud tomu tak není, je možná chyba v grafické kartě.. ale s tím ti už moc asi neporadím neboť zas až taký znalec nejsem :/

    Pokud se při zapnuté hře nedostaneš ani do správce úloh, tak už vůbec nevím :DD
    Adios amígos čus!



  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    68

    *VIP*



    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Citovat Původně založeno Asiimovíček Zobrazit příspěvky
    Ahoj, pokus se provést následující kroky:
    Zapni hru a následně se zapnutou hrou se dostat do správce úloh a zkontroluj jak je na tom CPU při zapnuté hře :), pokud zjistíš, že CPU jede na plno, může to znamenat, že máš nějaký proces (např. antivirový program) který CPU hodně zatíží. (To samé zkontroluj i RAM do provádí..)
    V případě, pokud tomu tak není, je možná chyba v grafické kartě.. ale s tím ti už moc asi neporadím neboť zas až taký znalec nejsem :/

    Pokud se při zapnuté hře nedostaneš ani do správce úloh, tak už vůbec nevím :DD
    Adios amígos čus!
    Ctrl+Alt+Del a už je v správci úloh :D

  7. #7
    Banned
    Datum registrace
    Sep 2017
    Příspěvky
    23


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Citovat Původně založeno Jameson Zobrazit příspěvky
    Zdravim dneska sa mi stala dost velka chyba že mi Csko sa zobrazilo na strede obrazovky a mi neide zapnut ukazuje mi to čienu obrazovku,a nezapne mi nič a napiše neodpoveda!!!!
    Vlastnosti -> Obecne -> Nastavit moznosti spusteni

    rozlisenie

    Kód:
    -w 640 -h 480


    graficke nastavenie ako gl = OpenGL, d3d = Direct 3D, soft = software

    Kód:
    -autoconfig
    alebo

    Kód:
    -gl  -d3d  -soft

    popripade skusit

    Kód:
    -nofbo -nomsaa

  8. #8


    Odpověď: Neide mi zapnut origo 1.6-ky

    Citovat Původně založeno Asiimovíček Zobrazit příspěvky
    Ahoj, pokus se provést následující kroky:
    Zapni hru a následně se zapnutou hrou se dostat do správce úloh a zkontroluj jak je na tom CPU při zapnuté hře :), pokud zjistíš, že CPU jede na plno, může to znamenat, že máš nějaký proces (např. antivirový program) který CPU hodně zatíží. (To samé zkontroluj i RAM do provádí..)
    V případě, pokud tomu tak není, je možná chyba v grafické kartě.. ale s tím ti už moc asi neporadím neboť zas až taký znalec nejsem :/

    Pokud se při zapnuté hře nedostaneš ani do správce úloh, tak už vůbec nevím :DD
    Adios amígos čus!
    Zdravim diky za radu ale mam CPU 100%

    Citovat Původně založeno elias2210 Zobrazit příspěvky
    Vlastnosti -> Obecne -> Nastavit moznosti spusteni

    rozlisenie

    Kód:
    -w 640 -h 480


    graficke nastavenie ako gl = OpenGL, d3d = Direct 3D, soft = software

    Kód:
    -autoconfig
    alebo

    Kód:
    -gl  -d3d  -soft

    popripade skusit

    Kód:
    -nofbo -nomsaa
    Toto som skušas s Cs 1.6 Supportom nepomohlo

    Citovat Původně založeno The Dark Zobrazit příspěvky
    Čo máš za win. ?
    mam Windows Xp
    Naposledy upraveno Samco; 19-03-18 v 18:01. Důvod: používaj EDIT / zlúčené

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •