Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 16

Téma: pomoc prosim :/

  1. #1
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Exclamation pomoc prosim :/

    mohol by nekdo jit do mojho pc cez viever a kouknut se protoze seka se mi obraz v csku nwm proc a nemam slabej comp protoze mi to ide na 200 fps ale grafiku v csku bola na softvare dal som to na opengl a furt se to seka strastne moc prosim pomocc ta grafika je v nastavenie v csku video ale ked dam spet softvare tiez sa to seka pozeral som tutoriali maly opengl a neseka nikomu ale ja nemozem mat ani software ani opengl protoze se to seka co mam delat pomocc pls
    Naposledy upraveno skil; 14-04-18 v 18:28. Důvod: pomocc:(

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele Vachyas
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Všude, kde nejsou lidi.
    Příspěvky
    89


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Stáhni a nainstaluj si nejnovější ovladače grafiky.

    E: Jakou máš grafickou kartu ?
    Vachyáš z Chernobylu.
    [26. 4. 1986, 1:23:58]


  3. #3
    Stálý člen Avatar uživatele Futy99
    Datum registrace
    Jul 2014
    Příspěvky
    69


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Citovat Původně založeno Vachyas Zobrazit příspěvky
    Stáhni a nainstaluj si nejnovější ovladače grafiky.

    E: Jakou máš grafickou kartu ?
    No csko se dá jet v klidu i na integrovaný starý 6 let.

    Skil, napiš sem co máš za komponenty v PC, případně model notebooku. Používáš Steam csko? Jseš si jistý, že to jede na 200 fps? OpenGL je náročnější jak software (nebo jsem to tak měl aspoň já před pár lety na mém starém PC).
    Můj steam checkuj zde


  4. #4
    Stálý člen Avatar uživatele Vachyas
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Všude, kde nejsou lidi.
    Příspěvky
    89


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Citovat Původně založeno Futy99 Zobrazit příspěvky
    No csko se dá jet v klidu i na integrovaný starý 6 let.
    To sice jo, ale i já jsem mel tento problém a aktualizace ovladačů pomohla.
    Vachyáš z Chernobylu.
    [26. 4. 1986, 1:23:58]


  5. #5
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Citovat Původně založeno Futy99 Zobrazit příspěvky
    No csko se dá jet v klidu i na integrovaný starý 6 let.

    Skil, napiš sem co máš za komponenty v PC, případně model notebooku. Používáš Steam csko? Jseš si jistý, že to jede na 200 fps? OpenGL je náročnější jak software (nebo jsem to tak měl aspoň já před pár lety na mém starém PC).
    preinstaloval sem ovladace a furt se to seka predtim kdyz to jelo v pohode sem mel grafiku na opengl a 200fps jen ja to dal na software a kdyz sem zapl csko tak se to uz sekalo no :( a to preinstalovane nepomohlo grafiku mam standart vga graphics adapter nepuzivam csko pres steam neopravil by mi to nekdo cez team viever ? :( uz to delam dva dni a nejde to :(((( a procesor mam amd-a4-3400 apu

  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele Futy99
    Datum registrace
    Jul 2014
    Příspěvky
    69


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Na kolik fps to jede, když se ti to teď seká?
    Můj steam checkuj zde


  7. #7
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Citovat Původně založeno Futy99 Zobrazit příspěvky
    Na kolik fps to jede, když se ti to teď seká?
    fuu nevim nejdu mi ziadne prikazy vubec ale od 12fps-do20 max jenze problem je ze ja s pc neumimtakze cez team viever kdyby si mi to udelal pls

  8. #8
    Stálý člen Avatar uživatele Futy99
    Datum registrace
    Jul 2014
    Příspěvky
    69


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Na TeamViewer nemám čas, max ti poradím tady. Zkus se podívat do složky csko/cstrike tam najdi soubor config.cfg klikni na něj pravým a dej security. Ujisti se, že není read-only, pokud ano nastav na write. Jinak nevidím důvod proč by commandy nešly.

    Do konzole dej

    cl_showfps 1 //musíš se připojit na server, aby ti to ukázalo myslím.

    To ti ukáže fps.

    Když budou kolem 15 - 20. napiš tam tyhle commandy

    developer 1

    fps_override 1

    fps_max 240

    Pokud nepomůže přeinstaluj csko.

    Máš csko stažený ze stránek kotelny? Pokud ne, můžeš stáhnout zde http://csko.cz/ke-stazeni

    Stáhni hned to první a nainstaluj.
    Můj steam checkuj zde


  9. #9
    Stálý člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    169


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Hlavně by mě zajímalo specifikace tvého PC jestli csko je schopen rozjet tak jak si člověk představuje...
    minimální požadavky pro hru :
    CPU (procesor): 500MHz
    RAM: 96MB
    GPU (grafická karta): 16MB
    Windows XP

    Tady ale mohu napsat, že ti třeba pomálu odchází grafická karta.. Nepřehřívá se ti někdy ??



  10. #10
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    vsechno jde a ty prikzy nepomahaju
    jen mam fps 20-25 fps
    Naposledy upraveno skil; 17-04-18 v 13:37.

  11. #11
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    [QUOTE=Futy99;490354]Na TeamViewer nemám čas, max ti poradím tady. Zkus se podívat do složky csko/cstrike tam najdi soubor config.cfg klikni na něj pravým a dej security. Ujisti se, že není read-only, pokud ano nastav na write. Jinak nevidím důvod proč by commandy nešly.

    Do konzole dej

    cl_showfps 1 //musíš se připojit na server, aby ti to ukázalo myslím.

    To ti ukáže fps.

    Když budou kolem 15 - 20. napiš tam tyhle commandy

    developer 1

    fps_override 1

    fps_max 240

    Pokud nepomůže přeinstaluj csko.

    Máš csko stažený ze stránek kotelny? Pokud ne, můžeš stáhnout zde http://csko.cz/ke-stazeni

    Stáhni hned to první a nainstaluj.[/QUO mam furt 20-25 fps a siel som do cstrike a ziaden config.cfg tam neni
    Naposledy upraveno skil; 17-04-18 v 13:36.

  12. #12
    Stálý člen Avatar uživatele Futy99
    Datum registrace
    Jul 2014
    Příspěvky
    69


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Někde tam bude, jdi do složky kde máš counter strike a tam použij "windows průzkumník" (prostě hledat soubor). Tam napiš config.cfg. Zkusil si to csko z kotelny?
    Můj steam checkuj zde


  13. #13
    Stálý člen Avatar uživatele Vachyas
    Datum registrace
    Nov 2016
    Umístění
    Všude, kde nejsou lidi.
    Příspěvky
    89


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Stáhni si tohle: https://www.slunecnice.cz/sw/hwinfo64/ (popřípadě 32)
    Spusť a screenshotni výsledky a pošli to sem.
    Vachyáš z Chernobylu.
    [26. 4. 1986, 1:23:58]


  14. #14
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    [QUOTE=skil;490393]
    Citovat Původně založeno Futy99 Zobrazit příspěvky
    Na TeamViewer nemám čas, max ti poradím tady. Zkus se podívat do složky csko/cstrike tam najdi soubor config.cfg klikni na něj pravým a dej security. Ujisti se, že není read-only, pokud ano nastav na write. Jinak nevidím důvod proč by commandy nešly.

    Do konzole dej

    cl_showfps 1 //musíš se připojit na server, aby ti to ukázalo myslím.

    To ti ukáže fps.

    Když budou kolem 15 - 20. napiš tam tyhle commandy

    developer 1

    fps_override 1

    fps_max 240

    Pokud nepomůže přeinstaluj csko.

    Máš csko stažený ze stránek kotelny? Pokud ne, můžeš stáhnout zde http://csko.cz/ke-stazeni

    Stáhni hned to první a nainstaluj.[/QUO mam furt 20-25 fps a siel som do cstrike a ziaden config.cfg tam neni
    kdyz ja tam mam jenom ciste config a otvorit mi to nejde a pravym tam nemam security co mam delat

  15. #15
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    8


    Odpověď: pomoc prosim :/

    Citovat Původně založeno Futy99 Zobrazit příspěvky
    Někde tam bude, jdi do složky kde máš counter strike a tam použij "windows průzkumník" (prostě hledat soubor). Tam napiš config.cfg. Zkusil si to csko z kotelny?
    ja mam csko z kotelny celou dobu ale to ja tam config nemam kdyz i do prohlidece dam nemam config.cfg jenom ciste config ale to je nic anevim jak sem poslat obrazek screen kdyby vim tak vam poslu ze to nemam
    Naposledy upraveno skil; 17-04-18 v 17:18. Důvod: l

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •