Detail novinky
Zpět
A je to tu

Vážení Kotelňáčtí minecrafťáci,
 
tímto si dovoluji Vás seznámit s důležitou změnou, která na našem MineCraft serveru proběhne.
 
Vzhledem k tomu, že na serveru bylo mnoho věcí, které zbytečně zatěžovaly a zpomalovaly server, tak se server zrušil. Jde o to, že na serveru bylo mnoho zbytečných pluginů, které se příliš nevyužívaly a ještě k tomu jsou jedny z těch nejtěžších na provoz. Proto se server zrušil. Ale pozor! Vznikne nový server, a s ním i nová mapa. Jsme si vědomi Vaší práce, kterou jste již na staré mapě odvedli, a proto jsou naši admini připraveni Vám ze začátku opmoct se stavěním základních věcí jako je například baráček, farma, apod. Dále dostanou hráči na začátek nějaké základní stavební bloky, železné nástroje a také železnou zbroj a něco dobrého k snědku.
 
Jistě Vás zajímá jak to bude vypadat, když se zruší server i s mapou. Odpověď je jednoduchá. Místo nynější mapy vznikne úplně nová mapa. Server bude na děfaultně vygenerovaném random světu, a bude ohraničený. Server bude prostě jen holá příroda, kromě spawnu. Ten bude v lese, a nejbližší okolí bude upraveno. V blizkosti spawnu bude postavena chatrč, ve které budou vepsána pravidla. U spawnu bude cedulka, které portne hráče random po mapě. Tímto Vás ale neochudíme o možnost zábavy. Admini pro Vás budou i nadále připravovat různé hry a eventy.
 
- Aby se server nezatěžoval, tak tam nebude vůbec nic, a to platí i pro pluginy. Přidají se pouze ty nejdůležitější, neujižitečnější, a co nejméně náročné, čím se vyvarujeme lagům.
- Důležitou změnou pro hráče bude odstranění pluginu, který umožnoval vytvoření více světů. To znamená, že bude zrušen creative svět.
- Na serveru bude přidáno minimum pluginů. Mezi nimi budou jen ty nejpotřebnější. Tím pádem se přidá hlavně plugin na vytváření rezidnecí a další pluginy, které zabezpečují majetek hráčů. Další pluginy už nebudou nijak ovlivňovat hru hráče. Jedná se o pluginy pro adminy, a maličkosti, které (doufáme) zpříjemní hru.
 
Z důvodu Vaší bezpečnosti Vám doporučujeme založit na novém serveru účet s rozdílným heslem než na serveru stávajícím. Jde o prevenci proti lidem, kteří by se chtěli případně nabourat na server, a znepříjemňovat tak hru Vám i ostatním hráčům.
 
Dále je možnost prohlížet mapu pomocí dynamické mapy, která je k možnosti shlédnutí na adrese http://csko.cz:8123/
 
Server bude otevřen pro veřejnost v neděli 30.3.2014 kolem poledne.
 
Toto je prozatím ke změně na serveru vše. Všechny novinky sledujte na forum v sekci Minecraft --> Informace. (viz. http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?75-Informace )
 
Omlouváme se za vzniklé potíže a případné problémy.
 
Za Váš admin-team ZeMi7
Napsal: matis | Datum: 29.3.2014 - 18:56:04 |



Komentáře


Nemáte povolení vkládat komentáře k této novince
ano tež mam ten problem
Napsal: Frosbii | Datum: 30.06.2015 - 22:12:12 | |


MemoryCZ
Nevím proč mam minecraf a stáhnu tady ten luncher a stejně tam nemám servery
Napsal: MemoryCZ | Datum: 24.11.2014 - 15:44:16 | |


counter strike, cs:go, download, hungergames, counter-strike, counter strike 1.6, kotelna, counter strike, counter-strike, ounter strike 1.6, cs:go, hungergames,cs 1.6, counter strike, csgo, counter-strike, counter-strike 1.6,counter strike, kotelna, counter strike 1.6,counter-strike