Zobrazit normální verzi : E-mail majitele portálu
Prosím řekněte mi e-mail majitele portálu.Předem děkuji.
naco e-mail, staci poslat SZ tu na fore, urcite si to precita.
Ne chci e-mail protože chci něco řešit !!
A přes PM se nedá něco řešit, že ?
Typuju to na unban... Hehe
smím se zeptat jak se tu kua menuje??
Kua Kotel, jako kua Kotelna. Kua zapni brain, kua.
teď se musim přiklonit na jeho stranu.. on o něco žádá a prostě žádá to co žádá a nic jinýho.. je hezký že mu poradíte soukromou zprávu, ale když ho nevíte, tak co sem vůbec píšete.. akorát zase další hádky jakoby jich tu nebylo dost..
Email ke komunikaci s hraci nepouzivam, muzes pouzit zpravu pres forum, icq (290060702) nebo skype (cs.kotel), ale tam tak casto nejsem.
teď se musim přiklonit na jeho stranu.. on o něco žádá a prostě žádá to co žádá a nic jinýho.. je hezký že mu poradíte soukromou zprávu, ale když ho nevíte, tak co sem vůbec píšete.. akorát zase další hádky jakoby jich tu nebylo dost..
Slušný vychování říká, že nemáme dávat cizí kontakt bez svolení, takže co mu na to máme říct teda ?
třeba nic a počkat až si tohodle všimne kotel nebo až se sám rozhodne pro soukromou zprávu?
Napsal "prosím řekněte mi", né prosím kotle řekni mi...
"prosím řekněte mi e-mail na majitele portalu", nechtěl posílat soukromou zprávu, nechtěl zapínat brain, nechtěl se hádat, nechtěl "kua" hru.. chtěl e-mail..
hopík neřeš někteří lidé sou fakt dementi!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.