Zobrazit normální verzi : New Server- Schovka
Ahoj, tak dnes som dostal nápad, aby sa urobil nový server schovka.
Server by sa podľa mňa ujal (videl som to sám na jednom ruskom serveri denne mali vždy full!)
V tomto móde vás to vlastne "zmení" napr. na fľašu, a musíte sa skrývať.
Pokiaľ by bol záujem tak kotlovi pošlem do PMky pl. (plugin)
Zatiaľ ahoy!
E: GamePlay! http://www.youtube.com/embed/mkD-2eBLVig
Ano ... Taky jsem to někde hrál ten MOD schovka a dost me zaujal byl bych pro aby tu ta schovka byla
Dneska jsem mě Grey pozval na nějaký server, kde jsme byli ještě s dalšíma smradama z Kotelny a docela nás ten mód bavil. Jen si trochu myslim, že ten mód hodně rychle omrzí, ale čert ví no. Zejtra zkusim udělat video z dema aby bylo lépe vidět o co jde.
Myslim že to není spatnej nápad:)
A pokud si to kotel upraví (že si môžeš sám vybrať vzhľad, novévzhľady, atď....) tak to bude podľa mňa super :-).
Ty vzhledy bych tak nehrotil :) Myslim , že budeme rádi jenom za server.
E: PRO
Pro, myslím si, že by se ujal.
Dneska jsem mě Grey pozval na nějaký server, kde jsme byli ještě s dalšíma smradama z Kotelny a docela nás ten mód bavil. Jen si trochu myslim, že ten mód hodně rychle omrzí, ale čert ví no. Zejtra zkusim udělat video z dema aby bylo lépe vidět o co jde.
Já ti dám smrada :D, ale byla to celkem sranda a haluž.
To jo, ta schovka mě hodně baví a je to docela sranda, jsem PRO, aby se udělala.
Hrával jsem ho na CZ serveru a neujal se. Nevím jak tu, ale jinak jsem PRO.
Schovka je dobry mod. Hraval som to casto a myslim, ze to prilaka hracov.
Hral jsem to taky,ale bylo to trosku jinak udelane nez tam kde hraje grey atd.
Tčka byly kvetiny které se schovávaly po mate kde bylo plno jiných kvetin,ct meli usp s 12 naboji,Tcka pravym tlacitkem hvizdali a cz je podle toho hledali,levym tlacitkem byl utok(ten fungoval tak ze se zmacklo talcitko a kvetina o asi 2-3 vteriny explodovalo a tim zabila ct)
SliZo, o tom přesně mluvím. Celkem prdel, ale málo hráčů= Žádná zábava.
ja som to hral asi 2-3 krat na nejakom nvm akom serveri .. :D a bola to celkom sranda... bol by som rád keby je to aj tu PRO
2x zrychlený.
http://www.youtube.com/watch?v=AEd5_jhnm-U
Skvělej mód, je tady o něm založeno několik threadů, jeden dokonce i mnou.
Bezdak je to ono :-).
Tu by sa to mohlo vylepšiť o classy hunterov menu modelov a tak :-):
jj ja jsem PRO je to dobrý mod :)
Tento mód jsem viděl I na českém serveru, ale nebyl by to problém...server bol vždy plný a keď to hrajete z kamaratmi tak to omrzí po dlhšie době
Ako koho. Ja som to hraval asi pol roka. Potom server zrusili.
Tento mód jsem viděl I na českém serveru, ale nebyl by to problém...server bol vždy plný a keď to hrajete z kamaratmi tak to omrzí po dlhšie době
Ako koho. Ja som to hraval asi pol roka. Potom server zrusili.
Myslel som ako že to omrzí po dlhšej dobe a né hneď z kamarátmi
BTW Tak čo jak to s vypadá z názorem kotla?
Ano, je to asi 5-tý návrh na tento server. Server udělám.
Jééj super už se hodně těším, snad tam bude hodně věcí na co se proměnit :D myslím že se tento server hodně chytne a jentak nepustí :)
Server už tu byl, hráč se mohl schovat a pak měl jen kudlu a s tou zabíjel. Zatím mám vybráno 120 modelů, ale je nutné u každého nastavit posun vůči zemi, což je dost zdlouhavé.
Můžu potvrdit, na schovce jsem něco přes půl roku adminoval... plno
kotle pokiaľ s tým potrebuješ pomoc, napíš a rád pomôźem. teraz som urobil vlastný (zhruba 70 modelov ale do 1 menu sa to nevošlo :D)
Modely by se urcite hodili a jestli uz mas nastavene i posuny, tak mi to usetri dost prace, i kdyz na to si udelam mensi upravu. Plugin uz mam hotovy, menu bude rozdelene na vic casti. Spis bude problem, ze server na nekterych mapach nepobere vsechny modely.
Však stejně nemůžou bejt všechny modely na všech mapách, musí tam být modely, který do tý mapy aspoň trochu zapadají.
Tak tak, bohužiaľ som včera roztavil NB kde som mal všetko..... no budem to musieť robiť na novo :-(....
Inak Kotel, ďakujem že robíš tento server.
Dr. [H]ouse
05-11-12, 20:42
Mozem vediet IP?
Schovka - csko.cz:27068
Schovka 2 - csko.cz:27070
Polockujte tie témy aby sa urobila schovka, už je tak netreba otvárať staré thready a huntiť posty.
Je to veľmi dobrý server ale dajte prosím BAN hráčovi !! NERO !! dôvod neustála reklama na v-gaming.sk
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.