nOzoom
27-09-12, 17:25
Dobrý ďeň volám sa Michal Hrušovský je mi 14 (dufam ze to moc nevadi) bývam v Trenčíne na Slovensku .
Chcel by som byť adminom na War3FT 2 .
Moje meno v hre je : mW' n[O]z00m^n[O]AiM+mp3
Moje meno na steame je : nOzoom
Moja steam ID : STEAM_0:0:50422627
Na serveroch som aktívny stále teda každý deň aspoň 3 hodinky a na PC som 5 hodín.
Aktivitu na webe budem mať určite stálu.
AMX ovládam na 70-80% .
Adminom som už bol nebudem menovať nechcem robiť reklamu.
Prečo práve ja ? : Tak chcel by som byť adminom lebo sa mi na vašom servery strašne páči . Niekedy tam sú však taký ludia ktorý nič nehrajú a nadávajú len ostatním do rodín a tak podobne . Chcem pomáhať hráčom v tom aby pochopili hlavne mó a aby sa im na serveroch hralo čo najlepšie.
Niečo o mne :
Som spravodlivý hráč nehádam sa s nikím . Všetko riešim s chladnou hlavou ale ked sa niečo rieši a nieje to doriešené tak to rád doriešim bez sporov a všetkého okolo toho.
Ban na vašom ani inom portáli nemám.
Ďakujem .
Chcel by som byť adminom na War3FT 2 .
Moje meno v hre je : mW' n[O]z00m^n[O]AiM+mp3
Moje meno na steame je : nOzoom
Moja steam ID : STEAM_0:0:50422627
Na serveroch som aktívny stále teda každý deň aspoň 3 hodinky a na PC som 5 hodín.
Aktivitu na webe budem mať určite stálu.
AMX ovládam na 70-80% .
Adminom som už bol nebudem menovať nechcem robiť reklamu.
Prečo práve ja ? : Tak chcel by som byť adminom lebo sa mi na vašom servery strašne páči . Niekedy tam sú však taký ludia ktorý nič nehrajú a nadávajú len ostatním do rodín a tak podobne . Chcem pomáhať hráčom v tom aby pochopili hlavne mó a aby sa im na serveroch hralo čo najlepšie.
Niečo o mne :
Som spravodlivý hráč nehádam sa s nikím . Všetko riešim s chladnou hlavou ale ked sa niečo rieši a nieje to doriešené tak to rád doriešim bez sporov a všetkého okolo toho.
Ban na vašom ani inom portáli nemám.
Ďakujem .