sKabb
27-09-12, 21:09
Dobrý deň,tak tu je moja žiadosť o post admina na Hiden Seek.Dúfam že sa vám bude páčiť a nejako sa dohodneme.Predom ďakujem za ANO aj NIE.
Steam mám,bez neho by som nehral Cs 1.6-Moja STEAM ID: STEAM_0:1:54686051
Na servery hrám cca 4 mesiace(Boli to super mesiace za ktoré som sa dosť naučil o Hns a hraní naňom)
Práva chcem na Hns takže dôvody prečo práve ja?:Všimol som si že ľudia na Hns sa stále hádajú,nadávajú si,zhadzujú sa niekedy aj ta nadávečka na tu rodinu ujde.
Skúsenosti z cheatermi mám veľmi dobré(Viem odhadnút bhop skript,LJ skript,duck skript a tých skriptov je veľa taže nejdem to tu menovať.Za ďalšie-minule bol na servery Speedhacker ale nemal som ho ako natočiť kvôli problémom z cskom)Chcem pomáhať zlepšiť hráčom hru,pomôcť riesiť problémy a napomôcť do určitej miery ostatným adminom.
Myslím že na Hns nejde o rank ani o skill ale o skúsenosti.Adminom som už bol na komunite ktorá sa rozpadla :D
Niečo moje: -Skutočné meno Tomáš Záthurecký
-Mám 15 rokov
-Bývam v Martine na severe Slovenska
-Moje aktivity:hrám aktívne futbal za Mšk Fomat Martin
-Veľmi rád pracujem z PC a navrhujem niekedy motívy na stránky
-Veľmi rád si zahrám Csko s kamarátmi alebo sám :D
-V škole to ide dobre,učím sa tak na 2 a 3 :P
Tak to by bolo všetko k mojej žiadosti,dúfam že sa dohodneme na právach a budem pomáhať zlepšovať hru hráčom,napomáhať riesiť problémy na komunite a pomáhať ostatným.
Ďakujem za vyjadrenia a strávený čas pri mojej žiadosti,dúfam že sa bude dobre čítať.
S pozdravom sKabb.
Steam mám,bez neho by som nehral Cs 1.6-Moja STEAM ID: STEAM_0:1:54686051
Na servery hrám cca 4 mesiace(Boli to super mesiace za ktoré som sa dosť naučil o Hns a hraní naňom)
Práva chcem na Hns takže dôvody prečo práve ja?:Všimol som si že ľudia na Hns sa stále hádajú,nadávajú si,zhadzujú sa niekedy aj ta nadávečka na tu rodinu ujde.
Skúsenosti z cheatermi mám veľmi dobré(Viem odhadnút bhop skript,LJ skript,duck skript a tých skriptov je veľa taže nejdem to tu menovať.Za ďalšie-minule bol na servery Speedhacker ale nemal som ho ako natočiť kvôli problémom z cskom)Chcem pomáhať zlepšiť hráčom hru,pomôcť riesiť problémy a napomôcť do určitej miery ostatným adminom.
Myslím že na Hns nejde o rank ani o skill ale o skúsenosti.Adminom som už bol na komunite ktorá sa rozpadla :D
Niečo moje: -Skutočné meno Tomáš Záthurecký
-Mám 15 rokov
-Bývam v Martine na severe Slovenska
-Moje aktivity:hrám aktívne futbal za Mšk Fomat Martin
-Veľmi rád pracujem z PC a navrhujem niekedy motívy na stránky
-Veľmi rád si zahrám Csko s kamarátmi alebo sám :D
-V škole to ide dobre,učím sa tak na 2 a 3 :P
Tak to by bolo všetko k mojej žiadosti,dúfam že sa dohodneme na právach a budem pomáhať zlepšovať hru hráčom,napomáhať riesiť problémy na komunite a pomáhať ostatným.
Ďakujem za vyjadrenia a strávený čas pri mojej žiadosti,dúfam že sa bude dobre čítať.
S pozdravom sKabb.