Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva
MaaReeK168
18-05-11, 19:53
Nick: MaaReeK
STEAM: STEAM_0:0:40827589
Vek: 15
Dobrý deň. Counter-strike hrávam už 2 roky.Najprv som hral na non-steame. Na kotelne hrám asi tak rok a pol. Najprv som hrával DEATHRUN ale teraz hrávam WAR3FT a niekedy si ešte zahrám aj DEATHMATCH. Ešte som nemal práva na žiadnom servery. Na kotelni som každý deň tak 2 a viac hodín.
Nick: MaaReeK
STEAM: STEAM_0:0:40827589
Vek: 15
Dobrý deň. Counter-strike hrávam už 2 roky. Najprv som hral na non-steame. Na kotelne hrám asi tak rok a pol. Najprv som hrával DEATHRUN ale teraz hrávam WAR3FT a niekedy si ešte zahrám aj DEATHMATCH. Ešte som nemal práva na žiadnom servery. Na kotelni som každý deň tak 2 a viac hodín.
za boTkou sa davá medzera
neviem neviem...tie skúsenosti či sú až taký veľký problém. 50% za mňa
MaaReeK168
18-05-11, 20:11
Ok prepáč už som to opravil.
prepac, ale za mna nie, nedostatocne skusenosti, steam asi cerstvy, ked ani profil nemas nastaveny https://steamcommunity.com/profiles/76561198041920906
potrebujeme skor niekoho skusenejsieho, co dokaze rozoznat hracov, ci maju cheaty alebo hraju cisto. Inak sa nehnevaj a prajem pekny den.
MaaReeK168
18-05-11, 20:16
Ja viem rozoznať cheaterov a skill. A STEAM je čerstvý to hej.A aj tebe pekný deň. :)
nelibi se mi jak vypadas :-D nemam te rad uz od pohledu :-D ale hlavne neber to osobne :-D
EDIT: je to tak mas prilis cerstvy steam a urcite i malo zkusenosti takze ne
MaaReeK168
18-05-11, 20:25
:-D Pošlem ti fotku. :-D
Ok prepáč už som to opravil.
za takú chybu sa nezabíja... :)
Já Mareka znám dlouho z W3 je v pohodě, akorát ty zkušenosti tam chybí . Měl si to zkusit později Marek já ti říkal že tohle je moc brzo .
MaaReeK168
18-05-11, 21:36
Díky, no ok skúsim to neskor. :)
Pokud umí rozeznat cheatera od skillu a podle Vitra je v poho tak to by šlo. Bohužel tam chybí ty zkušenosti ... :) za mě 50%
Já bych ho bral, ale jde o Kotla jestli by ho vzal. Víš co já bych si ho kdyžtak vzal na starost, ale nesměl by to posrat jinak by posral i mě . ;-)
Já bych ho bral, ale jde o Kotla jestli by ho vzal. Víš co já bych si ho kdyžtak vzal na starost, ale nesměl by to posrat jinak by posral i mě . ;-)
Zaučit bys ho mohl mno :D
Já už jsem s ním mluvil uvidíme později hej ?
Dal bych mu zkoušku, ale to je na Kotlovi :)).
MaaReeK168
18-05-11, 22:14
Ďakujem vám. :-* :-D
Marek je v poho chalan. A je aj skill. V ranku na war3FT je 10 či tak niak. Myslím si že cheatera rozoznať vie. Ja by som mu tu šancu dal aspoň na skúšku. Ale budeš sa musieť veľa snažiť marek aby si nabral niake tie skúsenosti s adminovaním. Šak každý sa raz učí. :)
Tak už keď som ho spomenul v inom topiku...
+ Vyzerá byť v pohode.
+ Vie sa správať.
+ Pozná ho InVi, tak asi netlápe do vetra.
- Skúsenosti.
Ak by mu InVi radil a nasmeroval ho, tak by to bolo v pohode.
EDIT: asi ANO :D
MaaReeK168
18-05-11, 22:23
:)
Dnes som ho videl na Dm. Skill moc nie je. Nahlásil nejakého cheatera ? :D
MaaReeK168
19-05-11, 23:02
Ani ne. :D
InVitro, ja ti verim, tak se o chlapce postarej, vysvetli mu co a jak a kdyz mi tu das slovo, ze z nej bude admin jako jsi ty, jsem pro. Jinak muj hnev padne na tvou hlavu :D.
:-DDD Pokusím se a uvidíme co se dá dělat . :-)
Dal bych mu zkoušku, ale to je na Kotlovi :)).
Kotel pisal, ze na skusku prava nedava..
Mozno by najprv mohol adminom nosit vodu alebo piect buchty, co poviete? Teraz vazne - ak ho poznaju admini a hovoria ano (a vie sa spravat) tak podla mna neni o com.
To je dobrej nápad, ale místo vody pivo :-)
Též Marečka znám z Warcraftu :D, je v pohodě, slušný a zdvořilý. :)
jsem pro :)
jedno espresso poprosim bez cukru
0,99€ poprosím. Prinesiem aj zákusok?
Já si prosím jedno vychlazené Svijany :D děkuju
Máš pekný avatar ZEUS :DD Samochvala smrdí :D :D
marku sem pro tebe cim víc adminu tím líp a umíš hrát :)
To je pekny, jak jsi mu za to, ze ti napsal ANO do zadosti, napsal taky ANO..
ANO za ANO, oko za oko, zub za zub
MaaReeK168
03-06-11, 20:23
:D Tak nejak. :D
MaaReeK168
03-06-11, 22:16
Jak teplý bratia. xD
Ja jsem si to o vas myslel uz dlouho :D
MaaReeK168
03-06-11, 22:27
Každý neni jak ty cool apach. :DD
MaaReeK168
03-06-11, 22:46
;)
juj :D to vyznělo takhle :D ja za nic nemůžu :D
Ale to nic Ridiku, ani ja nejsem dokonalej. Na druhou stranu, moc mi k tomu nechybi :D))
MaaReeK168
03-06-11, 23:35
Jaký sebavedomí!!! :DD
apach tobě chybí už jen jedna věc
:D to si radši nechám pro sebe :D
Jen se rozepis, jsme tu vsichni jedna skoro rodina :)
Ale to nic Ridiku, ani ja nejsem dokonalej. Na druhou stranu, moc mi k tomu nechybi :D))
nezahravej si s Chuckem !!!
Už ti chybí jen ten monitor :D
Mam v planu si ho koupit, uz mi ta stara obrazovka, s uhloprickou 20 cm a navic cernobila, zacina trosku vadit :D
dEEEEEEEEEEL
04-06-11, 11:33
Ten simulátor už nechceš apachi ? :D
Ten by se mi libil, porad ho chci. Jen je problem s mistem. Nevejde se mi do zadnyho pokoje, ale hrat na nem CS by bylo super :D
jakej simulator ? ukaž obrázek
Mam v planu si ho koupit, uz mi ta stara obrazovka, s uhloprickou 20 cm a navic cernobila, zacina trosku vadit :D
já ti jeden koupím k vánocům :D
jakej simulator ? ukaž obrázek
Presne tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=S8gwdfBpgUI
Just awesome :DD
Akorát nechápu proč to s ním tak háže když jede po rovince, to by mě pěkně sralo....
To proto, ze kdyz pridas plyn a zaradis rychlost, tak to ma byt jako v super kare, kde te to zabori do sedacek.
To proto, ze kdyz pridas plyn a zaradis rychlost, tak to ma byt jako v super kare, kde te to zabori do sedacek.
V tom případě si pořiď jak Bohuš kolotoč... Užiješ s ním víc srandy než s tímhle bazmekem...
Pekne to vyzerá, ale za tie prachy radšej natankujem plnú a pobehám CZ aj SK :D
Simulovat pretaženie pri akcelerácií tým, že budem naklonený a skoro ležať?! ...no neviem :/
dobrej kámoš známe se,pozná cheatery a myslím že by byl dobrý admin
Splh do zadku za splh do zadku jak koukam.. GJ no, co nadelam..
Marek je podle mě jeden z těch normálních lidí...
MaaReeK168
22-06-11, 00:49
Diky Flopik. :D
Si vytvořil novej účet? :D
Kaktus-sama
22-06-11, 21:40
Ano, MArek je jeden z těch normálních hráčů (:
Ať rozhodne osud ! =D
Ať rozhodne osud ! =D
Tu rozhoduje len Kotel a Chuck. Zatial sa tuším nevyjadril ani jeden. Ale Chuck iba radí Kotlovi, práva dáva iba on.
:D
chmod a+x /bin/laden
23-06-11, 00:11
Tu rozhoduje len Kotel a Chuck. Zatial sa tuším nevyjadril ani jeden. Ale Chuck iba radí Kotlovi, práva dáva iba on.
:D
http://images.pictureshunt.com/pics/c/chuck_norris-2448.png
MaaReeK168
23-06-11, 15:25
Chuck je dobrý človek ale kotel lepší. :-D
Otázkou je, co by se stalo, kdyby se postavili proti sobě...Neznám Kotluv nejsilnější útok, ale Chuck má kop s otočky a to je útok, kterej ani Kotel nemůže brát na lehkou váhu...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.