Zobrazit normální verzi : Ab dm ffa
Nick - [Z_E:Z_E]-X_D
ID/IP - VALVE_0:0:874952608 213.151.228.223
Demo (http://csko.cz/dema/upload/dir/zeze.dem)
Johny Pampeliska
04-10-12, 00:32
nevim proč, ale na tom demu mám snad 10fps
clear
? asi jses špatně díval
taky tam nic nevidím
btw Johny taky mi to demo jede jen na 16fps :D
Takže.
Nejspíš jde o hráče co to nehraje nějak často (viz. běhá s AK v ruce, ikdyž je to DM, tak se mu secondary do ruky hodí+střílení se žebříků a pohybuje se spíš jako podprůměrný NS hráč) Z toho tedy není uplně možné, aby si dal 12 fragů a 100% z toho HS.
21:00 - střed crossu byl mimo HS enemy.
21:37 - to by se dalo ještě vysvětlit.
22:07 - wh, enemy ladil s se zelenou, toho by si asi nikdo nedokázal všimnout
23:45 - hodně málo šel enemy slyšet s mkou, navíc každý by se podíval na úplný kraj kina (tzn. napravo)
21:09 - v levo za zdí o něm věděl, pokud si to pustíš s WH.
Jéé,zase jeden,co si myslí,že je mistr světa amoleta a všechno zná nejlíp po 14 dnech hraní cska.Když řikám,že je ten hráč na demu čistej,tak prostě nic nemá.Za to nemůžu,že závidíš někomu,kdo tě na haluz sundal a hnedka je podle tebe cheater.Prostě se nehádej.Já mam v tomhle vždycky pravdu.
Aha, takových lidí jsem už poznal za sve hrani nespočet, takže vidím že to nemá smysl, možná se časem chh naučíš, čau
jelikoz jsem klidna povaha tak se tu udrzim a nevynadam ti do xxx slov. hrajes to maximalne par let a chces mi tu rict "koupil jsem si 6. mistne SID ze smskey a jsem fakt dobrej" ale vis co me je to jedno treba si kup 4mistne + navic v tu chvili jsem tam ani nehral, ale vidim ze ty jsi ten frajer co vsechno vi a vsechno zna z 6 ti mistnym SID, tak ok mas pravdu a v tomhle uz dal nebudu pokracovat ty JB blazne. ^^
Menší oprava... Paradoxx už má zasebou nějakou tu Pro kariéru v cs 1.6, kterou ty niky mít nebudeš, hraje na úrovni na který ty nebudeš hrát ani za 50 let... takže si nejdřív zjisti kdo to je, a pak piš něco z koupeným SID z smskey ty blude.
Ani za 100 let, protože mladší hráči tě vždycky sesadí z trůnu
ParadoXX je takovej CHH, že by se ti o takových znalostech mohlo jenom zdát, nikdy se nespletl v cheatingu a má hodně dobrou kariéru na CS, a fakt Steam nemá koupenej od nějakých noob stránek, ale má ještě krabicovou verzi z dřívější doby, než vůbec Steam byl.
jj,cdčko hl1 v originálnim obalu s originál cdkeyem a v obalu sou eště 2 cdčka.Na jednom je napsáno speciál half-life gamestar a na něm je nalepený originální číslo a ma druhym bestseller series,manualy,patche,češtiny a vyjmenovanejch 11 her.V tý době eště pár let hráči nevěděli,že bude ňákej steam.
STEAM_0:0:725204 2 stránky na googlu za 12 let
E:Muzete klidne lock, tohohle boha cska asi nepremluvi nikdo, nepujdu proti proudu, kdyz ho tu uznava kazdej, ovsem vim ze mam pravdu
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.