Zobrazit normální verzi : Mam WH a Co!
Demo: http://csko.cz/dema/upload/dir/mam.dem
STEAM_0:0:29961782 84.21.122.131 CZ
Asi si myslel, že když si to dá jako nick, tak to bude nenápadný :)
bohužel na demu těch důkazů moc neni.Chtělo by to delší demo.Náznak wh je,ale málo důkazů.To,co je na demu,neni moc přesvědšivý.
Když jsem se na to demo koukal teď ještě jednou, tak jsem si snažil vysvětlovat co a jak. Nechpápu ten moment u konce dema, když si čeká se scopem na midu. U prvního možná nějaký steps šli slyšet a pak už ne. A měl přesně nastavenej cross podle jejich výběhu. Tenhle moment mě osobně přesvědčil.
Zdarec,
asi tě zklamu Fixa, ale opět budu skeptický a píšu, že WH nemá. Na celém demu mě zarazil pouze jeden moment a to 11:00:00, kdy přesně ví, že se respawnul protihráč za tím rohem, ale asi ho slyšel a vydedukoval z toho logický důsledek. Podle mě má spíš skill a mapu zná očividně dost dobře.
nepřijde mi že tam něco je
Tohle sem uplne prehlid... ale na demu je alik ejkejej adIprE. Na demo sem koukal a nevidel sem tam nic wallhackovyho, vsechno to byli dm fragy, navic uz je videt zkusenost s danou mapou, hraje tu uz dost dlouho, pres rok urcite a nikdy nic nemel. Mam s nim dokonce i neco odehranyho v cwckach, je to v klidu kluk a rozhodne necheatuje.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.