Malej Ceh
07-10-12, 21:59
Dobrý den, rád bych se představil jmenuji se Petr . A nikdy jsem na vašem serveru nehrál.
Stáhnul jsem si vaši verzi Cs. Na csko.cz nainstaloval. Ale po připojení mi to napsalo ,že mám ban ,i přes to ,že jsem si 100% jistý ,že jsem se nijak neprovinil a ani u vás nehrál. Proto bych rád požádal o unban z těchto důvodů ;)
1) Je možnost ,že moje IP je sdílná,tudíž někdo z mých sousedů se musel provinit. A pokud tomu tak opravdu bylo . Tak ví že má ban, takže nemá důvod se již připojovat kvám na server takže se nemusíte bát ,žeby se to mohlo opakovat
2) Rád bych si na vašem serveru zahrál a jsem pro to ochotný udělat maximum.
3) Rád bych požádal o tzv. Unban na Zkoužku tzn. Že dostanu unban na nějakou určitou dobu a pokud se v té době nějak neproviním dostal bych UB.
Jsem si vědom toho ,že dostat UB nebude vůbec lehké ,ale já sem ochotný pro to obětovat dost ;)
Výpis konzole : Urna team|M||A|L|E|J|{C}{E}{H} se pripojil
Couldn't open file overviews/he_aztec.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/he_aztec.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 23071)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): *[JuSt]*(A)*[DrEaM]*
[AMXBANS] Tvuj nick: Urna team|M||A|L|E|J|{C}{E}{H}
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:451118595
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1449277900
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 81.19.46.234
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 81.19.46.234
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Trololo man
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_nuke)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ===============================
Popřemýšlejte o tom ty Unbany na zkoužku nemusí být špatná věc : ) Každý má pravo na druhou šanci ;)
Za kladné vyřízení děkuji, Malej ceh ;)
Stáhnul jsem si vaši verzi Cs. Na csko.cz nainstaloval. Ale po připojení mi to napsalo ,že mám ban ,i přes to ,že jsem si 100% jistý ,že jsem se nijak neprovinil a ani u vás nehrál. Proto bych rád požádal o unban z těchto důvodů ;)
1) Je možnost ,že moje IP je sdílná,tudíž někdo z mých sousedů se musel provinit. A pokud tomu tak opravdu bylo . Tak ví že má ban, takže nemá důvod se již připojovat kvám na server takže se nemusíte bát ,žeby se to mohlo opakovat
2) Rád bych si na vašem serveru zahrál a jsem pro to ochotný udělat maximum.
3) Rád bych požádal o tzv. Unban na Zkoužku tzn. Že dostanu unban na nějakou určitou dobu a pokud se v té době nějak neproviním dostal bych UB.
Jsem si vědom toho ,že dostat UB nebude vůbec lehké ,ale já sem ochotný pro to obětovat dost ;)
Výpis konzole : Urna team|M||A|L|E|J|{C}{E}{H} se pripojil
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 23071)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): *[JuSt]*(A)*[DrEaM]*
[AMXBANS] Tvuj nick: Urna team|M||A|L|E|J|{C}{E}{H}
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:451118595
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1449277900
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 81.19.46.234
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 81.19.46.234
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Trololo man
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_nuke)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ===============================
Popřemýšlejte o tom ty Unbany na zkoužku nemusí být špatná věc : ) Každý má pravo na druhou šanci ;)
Za kladné vyřízení děkuji, Malej ceh ;)