Zobrazit normální verzi : COD:MW - vymazanie lvlov
Dnes 08.10.2012 sa mi vymazali vsetky lvli na COD:MW mal som: SNIPER - 31 lvl, COMMANDO - 12 lvl, FIRE SUPPORT - 7 lvl, RAMBO - 6 lvl, RUSHER - 21 lvl. Vymazali sa mi všetky leveli, ale commando mam teraz lvl 8 a rambo mam lvl 3...je to čudné, akoby mi niekto vymazal leveli a naexpil znova a dal všetko do zdravia (ja som daval do kondicie)...ak mozes, vrat mi lvli na sniperovi, komande a rusherovi....ostatne mozes nechat 0 ak chces...
Nick ked sa mi vymazali leveli: W1n[D]oW^ F4R[M]3R*
Nick teraz: Me[G]A^ Fc[U]KeR*
Meni se ti ip adresa a zrejme jeste steamid, takze te server nema podle ceho najit. Vyber si nick, na jakem chces mit expy a je ti je tam dam.
tak ja si teda vyberem ten nick Me[G]A^ Fc[U]KeR*
Toto se mi nepáčí, zatal som ta na serveru nevidel tak snad nekecas..
ale ne...nedalo mi to...stale mam snipera 2 a rushera 14 co som si vcera vyexpil...:(...a nevidel si ma preto lebo som mal meno Window Farmer
ale ne...nedalo mi to...stale mam snipera 2 a rushera 14 co som si vcera vyexpil...:(...a nevidel si ma preto lebo som mal meno Window Farmer
To norm nejde?
BTW 100 příspěvek
Bitch please
ne proste mi to nedalo mam to jak som to mal predtym...kotel nemozes s tym nieco urobit?
To je divna nahoda, ze by mel nekdo stejnou ip a steamid jako ty. Na tvou ip je registrovano 5 hracu. Nemel jsi nick ZerKy **rzhra** ~| ?
Zkus to ted.
jo mal som nick Zerky rzhra...
jj je to v pohode diki moc
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.