Zobrazit normální verzi : Steam ??
Ahoj, sice jsem dostal ban na kotelně. a hraju na jinem portale a napsal jsem do konzole amx_ip a napsalo mi to že mám steam ale já žadnej steam nemam.
screen - http://i.imgur.com/rq91v.png
prosím o vysvětlení nebo něco. :-D
Konzole se nepletou, neviem čo to..
Zobas ty se za chvíli staneš pěkným "bukvantýrem"
zatim muze byt nejdelsi SID 8. mistne, jak je delsi, steam to neni, na kazdem patchi to ukazuje jinak
a psal jsi určitě amx_ip ? na jiných portálech k tomu hráči nemaj přístup, pouze k příkazu status a ten blbne.
Takže řikáš že ti tě mam zabanovat když obcházíš ban?
takže, máme doma 2 pc muj a mamcin takže jsem hral csko na svojem a blbli mi servery.. o tom snad víte. tak jsem rozjel csko na mamčinem ale tam mám ban za zdilenou IP s cheatem. -__- a na mojem PC mi to už de a vy si myslite že obchazím ban O.o ..
Ahoj, sice jsem dostal ban na kotelně. a hraju na jinem portale a napsal jsem do konzole amx_ip a napsalo mi to že mám steam ale já žadnej steam nemam.
Právě tady si napsal že TY si dostal ban na Kotelně a že hraješ na jiném portále (přitom chatlog ukazuje něco jiného). Jestli nějakej ban obcházíš, tak nevim kterej, takže to řešit nebudu.
Jednoduchý, 10 místné SID zatím neexistuje. Nejnovější steamy začínajína 5 a mají 8 míst, tohle se stává.
ked som dostal na gayhovnach ban, tak v banliste som mal napisane steam a v tom case som steam este nemal, maju blby system :-D mozno je rovnaky pripad aj tu :-)
Jednoduchý, 10 místné SID zatím neexistuje. Nejnovější steamy začínajína 5 a mají 8 míst, tohle se stává.
Už sem viděl 72xxxxxx
ked som dostal na gayhovnach ban, tak v banliste som mal napisane steam a v tom case som steam este nemal, maju blby system :-D mozno je rovnaky pripad aj tu :-)
Oni sú celý blbí :D.
Jak jsem už psal adminujou tam 5leté děcka co nemají mozek a našli si příkazy na netu. Dále tam je spousta cheateru.
9 10 mmieste FAKE STEAM ID , prideluje klient podla hardware , ak na neho dostanes ban DIP ti uz nepomoze, Myslim ze je to to iste ako to VALVE_0_0:xxxx
Skus dat alt + tab a když ti vyjede něco jako skype prostě, že si můžeš někoho přidat tak máš steam no. :D
skus dat alt + tab a když ti vyjede něco jako skype prostě, že si můžeš někoho přidat tak máš steam no. :d
xdddd
screen - http://i.imgur.com/rq91v.png
prosím o vysvětlení nebo něco. :-D
Na serveru maji "blby" nastaveni dproto a pro ns hrace to generuje dlouhe steamid. Proste ten co vlastni ten server to neumi nastavit, nevidim jedinej duvod proc to mit totiz tak nastaveny
nie su to ziadne blbe nastavenia je to FAKE SID ktory vygeneruje NS klient , moj napriklad je STEAM_0:0:1796088010 , je to pirdelene k HW na druhom PC mam zas iny NS FAKE SID , tzn ak na to SID dostanes pernik tak sa na tom PC s tym klientom uz nenapojis , s programom steam alebo originalnym CS to nema nic ,
vedouci venny
12-10-12, 20:26
Skus dat alt + tab a když ti vyjede něco jako skype prostě, že si můžeš někoho přidat tak máš steam no. :D
Dobře teď jak jsem psal na LoL opravuji se si fakt retard co píše sračky
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.