Zobrazit normální verzi : [HRA] Poslední slovo vede
Ahoj, vzpoměl jsem si na jednu hru, která mě hodně bavila. Ten, kdo bude mít poslední příspěvek tak vede. :)
Takže vedu.
Amazing-Zajic
08-10-12, 21:15
Tak to si P4N
(-: AmaterkA :-)
09-10-12, 16:32
Tohle jsme hrávali na divokých kmenech s23. Teď je tam 3 dny ticho, samozdřejmě že vedu :D jinak to hrajeme už 7 měsíců :) a je tam něco přes 1800 příspěvků :DD
Lepší je hra - rááád bych viděl... :D
Amazing-Zajic
09-10-12, 19:31
H3he
Přijde zeus, napíše ok, Lock a celé to vyhraje...
09-10-12, 21:43
Tak to je dneska den. Já vám tu napíšu, že to hrajemem na s23 taky a zrovna dneska ten svět jakoby skončil. Z ničeho nic kmen neexistuje, já také ne a hrajou tam úplně jiní hráči a kmeny. Tak jsem psala supportu, tu chybu právě řeší, ale řekla bych, že ho nemají jak obnovit :/
Joo.... to je ozralá svině xD
-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-
09-10-12, 22:50
Jupí, s23 jede :D už to opravili a hned na mě jedou 2 útoky :DD
10-10-12, 14:48
Tak si mě už rozebírají, 11 útoků, žádná arma :D
a jinak Vedu ;)))
Amazing-Zajic
10-10-12, 16:44
ok
10-10-12, 17:28
Tuhle hru miluju, hlavně když vedu :DD
[*IQ*]einstein se ujímá vedení !
10-10-12, 18:11
To určitě... :D
Amazing-Zajic
10-10-12, 19:09
0K
[*IQ*]einstein se znovu ujímá vedení !
Jestli to čteš, tak máš chlupatou prdel!
vašáky
Potřebujeme
1 l vody
4 dkg soli
1 lžičku hořčičného semínka na 4 litrové sklenice
cibuli
mrkev
kopr
višňové listy
křen
petržel
Jak na to
Vodu převaříme se solí. Do sklenice vložíme hořčičné semínko, okurky a kousky dalších přísad. Na závěr přidáme višňový list. Zalijeme vychladlým nálevem. Okurky je třeba nechat před naložením 3 hodiny máčet a pak osušit!
Celoroční kvašáky
„Recept jsem získal před více než dvaceti lety a velmi se mi osvědčil,“ vypráví Jan Teimer z Brodku u Přerova. „Kvašáky vydrží opravdu až do nové sklizně, pokud se ovšem nesnědí. Zatímco normální rychlokvašky musíte během 10 dnů sníst. Já jsem s těmi svými dokonce vyhrál malou sázku. Bylo to v květnu, kdy mi v jedné restauraci nechtěli věřit, že mám kvašáky. Šel jsem domů a donesl jsem jim svou sklenici okurek. Ochutnali a vyhrál jsem.
Recept je velmi jednoduchý:
Nachystáme sklenice (nejraději používám velké 0,7 l, protože se rychle snědí a nezůstanou dlouho otevřené).
Do sklenic naložím okurky, nejlépe rozkrojené na polovinu a proložím je koprem. Mezi okurky vložím rozkrojené, hodně malé cukety.
Pak v hrnci hodně převařím vodu se solí (na 1 l vody dávám 4 dkg soli). Okurky pak touto slanou vodou, pokud možno co nejteplejší, přeliji. Během hodiny vodu ještě doplním až k okraji sklenice. Zavíčkuji a uložím do sklepa.
Moje kvašáky jsou nejlepší asi za měsíc, ale jíst se dají i v zimě až do jara. Někdy se voda trochu zakalí, ale to opravdu nevadí. A ještě připomínám: Na soli se šetřit nemá, více soli nálevu neublíží.“
A za stálého míchání vylejeme do hajzlu
Datum a Čas: 10.10.2012, 20:33(ID: #118850)
Liga:
3on3 LADDER
Server zadává: Vraj zapaty Le[G]eND
Výsledek zadal: Prozatím výsledek nikdo nezadal...
Výsledek potvrdil: Čeká se na potvrzení...
de_dust2
Anti-Cheat Type: ac_118850Připojit přes Anti-Cheat
Stav: Čeká se na přidání výsledku
Gre počúvaj ma ty prípek. Si len malý blbý chlapec ktorý má komplex menejcennosti a musí sa o neho starať mama pretože si ani sám nevie utrieť riť. Tak radšej zalez do rohu choj sa hanbiť do kúta a daj si jahodový muffin. Ďakujem.
Krůtí guláš je poměrně lehké a dietní jídlo. Recept je určen pro čtyři osoby.
Maso nejdříve okrájíme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky nebo nudličky. V hrnci na rozpáleném másle, které zalijeme olivovým olejem, orestujeme cibuli. Máslo má výraznější chuť a olivový olej zabrání připálení, což je oblíbená kombinace například v Itálii. Až cibule zezlátne, přidáme maso, které rovněž orestujeme. Přidáme mletou červenou papriku, sůl, pepř, kmín, česnek a majoránku a vše zalijeme vývarem. Takto zvolna dusíme pod pokličkou. Když maso změkne, přidáme dvě nakrájené bílé papriky. Nakonec zahustíme jíškou z mouky a ještě chvíli dusíme. Vhodné přílohy jsou rýže, těstoviny nebo čerstvé pečivo.
Tak si tu taky nahuntím pár postů no :) Vedu :D
Nyní si ukážem jak uděláme Romský goláč:
Ukradni 5 vajec ...
Zavírám to tu, takže sem vyhrál.
Win.. Zajímalo by mě, kterej šmoula vyhraje :D
Přece já, nebo zeus když to lockne :D
Tak urcite potreti, prodano. :D
sadksahjkfdshajkdhsakhdsjkahdjksahdjkshajdkhsajdhs jahdjasdhashd sadhdjksahfkjashfjkas ajkfhsajkhfjkahfjkhaj adfjhjkfhakjfhsajkhfj fdjkahf af oppan gangnam style ejjjjjjjjj sexy lejdy op op op op oppan gangnam style ejjj secy lejdy akjfhaskfhvdjksahfjhsf sdklfhf jhsdfk fsdlkh flkdshfhdslkfhjkshfjshfjhsjkafhkj fsdlkhfjk sdhjk fdsj fdsjkh klfsdjk fhsjk laksh fklsnka hfakh flkahkjf hlakh fjklahf kjahkfkja hfjkdash fjkhs oppan gangnam style ejjjjjjjjj sexy lejdy op op op op oppan gangnam style ejjj secy lejdy
asdfshfjksdahfjhsjfh shfjk hsjk fhjksh fdjkshjkfhskjfhkjsh fjkhs jkfhjksah fjkhsaflkhlkjafgioewahifwapfuopcnlkyxmnm,nvy,mvnjl ejwopifuosifi fhasjfhsapfpquríášěýáíčf hsdjhjoppan gangnam style ejjjjjjjjj sexy lejdy op op op op oppan gangnam style ejjj secy lejdy.
Oppan Gangnam stlyle!
Pane vachmajstr VY JSTE HLAVA!!!!!
Ahoj jmenuju se Kentán jsem z montaržii :D
Co jsi takovej smutnej?"
,,Nevíš? Karel umřel."
,,Co!? A jak?"
,,Tak - přišel domů, lehnul si na gauč, zakouřil si a gauč začal hořet."
,,Uhořel?! "
,,Ne, ne... stihnul ještě vyskočit oknem."
,,Tak se zabil tím skokem z okna?"
,,Ne, ne. Předtím ještě stihl zavolat hasiče a ti roztáhli plachtu."
,,A...?"
,,Jak skočil, ta ho zpátky odrazila do toho jeho okna."
,,No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!"
,,Ale ne, ne. Chytil se rámu okna a skočil zas dolů."
,,Tak se polámal jak spadl dolů?!"
,,Ne, nepolámal. Stáli tam ti hasiči s plachtou. Spadl do ní, odrazilo ho to zase, ale na cestu."
,,Tak ho teda přejelo auto?"
,,Nee. Nic ho nepřejelo - jel akorát kamion a on se od jeho plachty zas odrazil do toho svýho okna."
,,DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL???"
,,Zastřelili ho, protože už všechny sral.
Amazing-Zajic
11-10-12, 18:14
0k
Sedí bagr na stromě a plete kakao, přiletí k němu slon a ptá se kolik je hodin. Bagr si vytáhne ze zadku teploměr a řekne, že je úterý. Slon odpoví, to je jedno, stejně fandim Baníku!!!!
Amazing-Zajic
11-10-12, 20:19
Pen1s
Veduuu a ten kdo napíše po demnou, tak není v pořádku :D
Trolololololololololololololololo
11-10-12, 21:09
gangnam style :DD
Bezdak byl zabanovan na 2424244224 minut za urazeni sve osobnosti.Ban dal admin Bezdak.
Bezdak byl zabanovan na 2424244224 minut za urazeni sve osobnosti.Ban dal admin Bezdak.
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=18671
Tuc tuc
http://www.youtube.com/watch?v=Rktq5F5480k
Stejně to neumíš a vyhrál si, lebo du chrápat.
Tak jo.
http://www.youtube.com/watch?v=rhc0y3afaVQ&feature=share
To je to samý jako kdyby je jejich matka nosila v hubě, tak nepiš.
Ten týpek to taky dělal z nějakýho důvodu.
Okolo popelnic se vždy něco takovýho najde.
Udělal si mu doufam pěknej hrobeček.
Přijde zeus, napíše ok, Lock a celé to vyhraje...
To by všecky tady totálně zazdil :D
Dík a čau. Vyhrál sem. Lock
( pro otevření napiště někomu z modu ) :D
12-10-12, 15:00
:teehee:
Amazing-Zajic
12-10-12, 15:37
FuQ
Čo? Já viem o piatej dimenzii.
bambus lidi tady ježíšek jedna z majnkraftboxu a vítám vás v mém pořadu kocourci :3
Najkrajšia veta: You are banned check your console
Nejkratší báseň na světě :
Utopená (Josef Fulín)
Žbluňk.
(pauza na potlesk)
Děkuji !
Dobry pokus dostať sa do vedenia kamo.
Ahoj, máš sdílenou IP s cheaterem. pokud tu chceš hrát, kup si steam.
Éééj sexy lady wop owpo wpowpowpwowpowpwowpwowpwo GANGNAM STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
WOPA GANGNAM STYLE !!!!!! WOP OWPWWOWOWPWWOWOOWO OWOWOWWPWP ach GANGNAM STYLE!!!!!!!!!!!
Eéééééj sexy ZEUS wop woo wowpwowowwwwowowwpwwppwp ZEUS STYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
WOPA ZEUS STYLE !!!!!!! WOWPWWOWPOWOWPWPWOWOPW EJEEEJEJEJEJE EEEEEE%ĚE̡´ééééeee sexy ZEUS WOP WOP ZEUS STYLE STYLE !!!
Mlokolokolokolokolokolokolokolokolokolokolokolokol olkolokokolo
Slizo, to neni Oppan, ale Oppa.
Kadibudla, nevíte kde mam dědu?
Stejně zase vedu tak to vzdejte už...
"3 dny cesty, to je šest dní tam a zpátky."
"Ale on neříkal abychom se vraceli."
nanuk ze zmrzlý krvavý vložky
Ale ted ´jsem tam byl a není tam . Bojím se že umřel ..
Chtěl bych uspořádat takovou soutěž o VIP. Někde jsem to viděl a líbilo se mi to, takže pravidla jsou taková: Někdo tu napíše post a pokud nikdo do 24 hodin nic nenapíše, tak má ode mne VIP. Jediné pravidlo je NEZAMYKAT TÉMA, ABY MĚL ZEUS NEBO NĚJAKÝ MOD VIP. :p
Anti Jail Break Kid team treba ich vyhubyť!!!
cskill retards na hrad...
cskill už necheatujou a proto by měly být admini :)
Milku Milku, co sním máte ? :D Tak požádal o práva.. :D Chat log sem se jukal a nemá ho nejhorší :D
E: teda jestli to byl jeho nick co dal do žádosti..
Si jen myslíte ""DQSWoůlaligohlabfklmjeas
Pekny vymysl jak si nahnat prispevky jinak si myslite ze jste ok jo?15 stranek kde pisete dokol hehe to je celkem retardace a ne mala
Sranda by to byla kdyby vam bylo 8 let a bylo to na strance rexik cz a ne tu tyvole...proste nepochopitelny jak vas muze bavit psat dokola hh hehe a takovy pitchoviny...
Vas to bavi z duvodu aby bylo hodne prispevku hry typu slovni kopana to ci ono chapu ale tohle uz je moc a nechapu jak to ze to nikdo jeste nelockl je tu tu naky 4 dny a je tu pomalu 16 stranek akorat zasirate forko..ale me to je jedno si z toho udelejte klidne chat...
Vždyť nehuntíme příspěvky je to volné téma.
Jako že moc stránek na takovouhle blbost?
Slunicko popojdi malicko stojis tu u cesty neco te zajede::::
Slunicko, je to v offtopicu, takže o nakym zasirani forka tu nemůze byt rec. Navic si tu nikdo nenahunti ani jeden prispevek pac v offtopicu se nepřičítaj tak to tu zas nehejtuj.
Desti ja to nemyslel takhle jauz jsem to psal vim ze se tu nezbiraji posty rikam jen ze tohle proste neni hra je to naprosta zbytecnost takhle se muzete hadat ve skole s kamosema kdo ma posledni slovo ale proc zrovna tu..je tu dost her ale tohle hra neni a stejne nikdo nikdy nevyhraje dokud to nikdo nelockne..
Desti ja to nemyslel takhle jauz jsem to psal vim ze se tu nezbiraji posty rikam jen ze tohle proste neni hra je to naprosta zbytecnost takhle se muzete hadat ve skole s kamosema kdo ma posledni slovo ale proc zrovna tu..je tu dost her ale tohle hra neni a stejne nikdo nikdy nevyhraje dokud to nikdo nelockne..
Dobry pokus dostať sa do vedenia kamo! :thumsup4:
Tak když ti to tak vadí tak si tu toho nevšímej. Prostě když se nudíš tak jsem hodíš nakou pičovinu. a co? Nikomu to neškodí. Nic proti tobě, ale poslední dobou mi tu příjdeš jako strašnej mravokárce a občas tu dělas flejmy z uplnejch zbytečností.
smamovací thread davam ,Lock.
asi zacnu blut d
povedal som Lock kdo zacne este psat ,kick,ban.slay,
Ok gratuluju Knazovi, vyhrává VIPko, odešlu mu ho přes PM :)
No, teď myslím, že jsem vítěz. Zacykleno a budu mít vždy poslední slovo.
while(true){
echo "HAHA\n";
}
Pokud by to bylo doopravdy, tak ano.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A á ä Ą b c Ć Č d Ď e é Ĕ Ę f g h ch í j k l Ĺ Ľ Ł m n Ń Ň o ó ô ő ö p q r Ŕ Ř s ß Ś Š t Ť u ú ü Ŭ Ů v w x y ý z Ź Ż Ž
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma9glcyAsP1qfwnw6o2_250.gif
Slizoune můj obrázek ! :D
Slizo kde si našel ten obrázek ?. :D
Jaky obrazek?
Jaky obrazek?
No ten ! :D Kde je berete, mě to poslal kámoš..:D
ja to nasel na fb more :D
V jako Vedu, E jako Edu, D jako Du, E jako e.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.