Zobrazit normální verzi : Odstranění Sapera
Ahoj, takže bych chtěl, aby se odstranila clasa Sapper, protože například na mapě cs_italy vždycky někdo pokládá miny v domku, u dveří, nebo na okně a většině se to nelíbí. Nebo třeba aspoň snížit damage těch min. Nevím jak na to budou reagovat ostatní, ale mě ty miny prostě vadí.
Jo, je to takova trapna classa, ale musi se vymyslet nejaka nahrada.
Je to snad mod MWček tak něco vymyslet na ten spůsob..
Nevím, jestly by to šlo, ale třeba, že by se místo min dal nějaký item jako je to třeba u ramba (například, že by měl assault boty).
Ale zase se mi třeba nelíbí classa SNIPER...všichni z AWPčkem a to je pak trochu na nic. Můj názor..
Sniper lidem moc nevadí, je to normální classa, já bych s ním nic nedělal.
Ale zase se mi třeba nelíbí classa SNIPER...všichni z AWPčkem a to je pak trochu na nic. Můj názor..
mne ten sapper moc nevadi, te miny je vidno dost a preskocit sa daju :-) podla mna znizit pocet mín na 2 alebo len 1...
V modern warfare 2 jsou claymorky na takový lasery a jsou celkem dobře vidět.. nevim jak v 1, tak by možná bohatě stačilo ty miny trochu zviditelnit a udělat nějakou minimální vzdálost mezi minama, aby nebyly třeba 3 u sebe jak se to často stává.
AWP bych rozhodně nechal. Má to své výhody a nevýhody. Není to zrovna class, se kterým jste neporazitelní.
mne ten sapper moc nevadi, te miny je vidno dost a preskocit sa daju :-) podla mna znizit pocet mín na 2 alebo len 1...
Souhlasim nechal bych toho sappera ale taky bych dal těch min míň,protoze kdyz pulka CT jsou sapperi a zaminujou plant tak T nemaj sanci.... je to na vas ale myslim že ty miny bz mohli být jen 2 nebo rovnou 1..
Prave ze nejde omezit pocet sapperu, tak omezeni poctu min nic neresi. Co je nahradit laser minama jako jsou na zombie a omezit je na minimalni vzdalenost. Pak by mohla byt classa, ktera muze miny likvidovat. Miny maji byt totiz neviditelne a ma je videt jen Protector, ale zpusob, jakym je to provedeno, enorme zatezuje server.
nebo jestli by neslo to likvidovat podobne jako bombu ale ja nevim třeba 5 sekund
Laserminy bych bral, jenom ať jsou vidět.
AlternativníPravda
10-10-12, 18:44
Oooo jásně dej te pryč Sappera jen proto že má miny. A co ten FireSupport ten má zas rakety a to vás neštve??
A jináš MW je děláno aspoň trochu dle skutečnosti takže takové minové pole je celkem reálná věc
E: lejzrové miny by byli taky dobré, ale bylo by fajn kdyby byli vidět ( laser ) jen ve smoku, ale krabka by byla vidět normálně jak na zombících.
Smouky/flashe by si každý mohl koupit 2 na začátku kola.
Protector prece miny likviduje, tak kde je problem?
Opravudu?co teda lezu na Italy s commandem???!!! omg ja sem lachtan
Protector prece miny likviduje, tak kde je problem?
Ani som nevedel, ináč kotel nedalo by sa niečo spraviť s itemom SWAT štít ten item vôbec nefunguje, mal by zabrániť aby ma niekto zabil raketou, minou alebo dynamitom. Dnes som to skúšal a zabili ma raketou.
Ani rasa protector nefunguje miny ma zabijaju stale
Jak píše Sevin, protector stále nefunguje, Před chvilkou jsem ho zkoušel a raketka mě zabila.
Jak píše Sevin, protector stále nefunguje, Před chvilkou jsem ho zkoušel a raketka mě zabila.
on je odolny voci minam
Kotel a nespravis to tak, ze by sa te miny dali znicit, ked do nich strelas? Nehaj ich tak ako su, iba pridaj to ze ich mozes znicit ked budes do nich strelat
mohli by ste dat classu ninju kdyz drzite shift lezete po zdech a ma MP5 ale to je muj nazor
AlternativníPravda
14-10-12, 15:00
mohli by ste dat classu ninju kdyz drzite shift lezete po zdech a ma MP5 ale to je muj nazor
mp5 má už hnusný firesupporter, radší mu dat scouta a rychlost větší než komando tak základ 75
mp5 má už hnusný firesupporter, radší mu dat scouta a rychlost větší než komando tak základ 75
a co ze ji ma firesupport ??? tak ninja bude mit MP5 a Scout a je to
a nebo mu dat tu MP5 Knife na dalku ze by zabijel na dalku ¨to lezeni po stenach a jestli by to slo tka tu rychlost
a nebo mu dat tu MP5 Knife na dalku ze by zabijel na dalku ¨to lezeni po stenach a jestli by to slo tka tu rychlost
m5 nie má ho už firesupport
Zbrane: scout a dualky a glock/USP
Schopnosti: lezenie po stenách, 1/3 instant kill s nožom.
75kondici
jzs tak dva classy budou mit stejnou gunu co proti tomu mate ???
ten Ninja by byl moc zvýhodněnej někam by si vylez vztáhl scouta a jenom by campil....
hele tak udelat bez scouta a bude mit MP5 Usp/Glock a Knife na dalku
dajme mu Mac 10, USP/glock, lezenie po stenach a 1/3 na instant kill s knifom.
z Mac90 nedas ani mouchu skoro
alebo H&K UMP
a dať mu ešte
Flashbang Grenade
High Explosive Grenade
Smoke Gas Grenade
Tak dej nějakou classu kdo bude mít třeba TMP :D na prd zbraň, ale nic jiného mě nenapadá
Tak dej nějakou classu kdo bude mít třeba TMP :D na prd zbraň, ale nic jiného mě nenapadá
Terorista, alebo Vietnamec :D
Sniper mi moc nevadí, hlavně kddyž běháš rychle tak se do tebe ani nestrefí:D
Ale miny mi docela vadí, to je taky důvod proč cod moc nehraju.
AlternativníPravda
14-10-12, 20:46
Pokud dojde k odstranění sappera, tak by se měl odstranit i FireSupport, nebo mu odebrat 1 raketu a nastavit to tak že když bouchne u něj tak mu to zebere životy.
Ten ninja by byl dobrej, dal bych mu tu velkou rychlost, scouta, 1/3 instant kill nožem, dvojskok a lezení po stěnách. Ale asi by byl moc zvýhodněnej.
Tak a máme VIP class
AlternativníPravda
14-10-12, 20:48
Pokud dojde k odstranění sappera, tak by se měl odstranit i FireSupport, nebo mu odebrat 1 raketu a nastavit to tak že když bouchne u něj tak mu to zebere životy
Ten ninja by byl dobrej, dal bych mu tu velkou rychlost, scouta, 1/3 instant kill nožem, dvojskok a lezení po stěnách. Ale asi by byl moc zvýhodněnej.
Tak a máme VIP class
E: prosím o smazání, nechce dóblepost
Pokud dojde k odstranění sappera, tak by se měl odstranit i FireSupport, nebo mu odebrat 1 raketu a nastavit to tak že když bouchne u něj tak mu to zebere životy.
Tak a máme VIP class
budem is musieť kúpiť VIP :wink:
Mohu se zeptat, jestly se pokročilo s těma minama, jestly by se daly udělat ty lasery? Myslím, že je to asi nejrozumější nápad.
Sem pro a eště, kdyby bylo možné aby měl Fire sapper 1 raketu... 2 to je podlě mě trocha přehnané.
Ono by jse nemuselo nic rušit,kdyby jsi Kotel dal dopořádku učinky itemů pač swat štít dropnu za mapu cca 10x takže by v tom nebyl problem....
SAPPERA nechat - je to dost v poho s minama a když smazat sappera tak i snipera jinak je to nefér
Mne je to jedno opremňa zamňa zoberte fire supportovi aj obe rakety a vyhodte aj sappera, si hodim všetko na sílu a mám nové awp ;)
Jsem Rusher .. Takže toho Fire Supporta nějak neřeším..Ale ty miny je něco jiného jelikož lítam po mapě jak čarodějnice tak se nějak neohlížím dolů a takhle skapu i 4x zasebou. Zrušení class sappera se mi zdá až moc přísné, spíše by to chtělo jak už tady někdo psal ubrat jim DMG aspon na 50 %.
Dále k těm laserum. Když ti to dá někdo do okna kde musíš čupět jak se jí vyhneš. nebo do dveří.. dá to tak pěkně že to nepřeskočíš a ani neprolezeš.
To se mi zdá špatnej nápad s těmi Laser minami.
Aj keď preskočíš mínu vačšinou je zaňou kemper ako minule preskočím a hneď fullout z P90.
Na ninju by som navrhoval: Scout, GLOCK18/USP + Deagle, Knife, Double Skok v základe (ako rambo), rýchlosť 80, silu +/-15, int. 5, Zdravie asi tak na 20...
To je môj názor na novú classu NINJA
k téme:
Ako písali vyššie, znížiť počet mín alebo dať minimálnu vzdialenosť..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.