Zobrazit normální verzi : ban sa svuj nick ? rly ?
Bananaphone
11-10-12, 19:06
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem AxessCZE
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'tahni se uklidnit ty sasku'
[AMXBANS] Delka: '1 den'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:1113085978'
[AMXBANS] Tvoje IP: '94.242.123.146'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Po te co jsem se obhajil a dokazal jsem ze se jedna o muj nick "*MRTVY* OpPa gangnam style ,) : napsal jsem do chatu na forku" tak admin AxessCZE odepsal "AxessCZE : nezajem ted kopirujes jeho takze klidek"
Pak uz jsem jen BEZMOCNE napsal " OpPa gangnam style ,) : na hovno tito admini .... sooo cool " a dostal sem ho...
btw: myslim ze jsem se uz dostatecne uklidnil ! dik za precteni
Tak tu nehraj, když jsou tu admini na hovno. Když ti admin něco poručí, máš to splnit, ať se ti to líbí nebo ne.
Ub bych nedával, bez cska 1 den vydržíš.
Bananaphone
11-10-12, 19:38
ja 1 den vydrzim ale jde tu o princip ...
a k tomu ze "tu sjou admini na hovno" tak to jsem vubec nenapsal napsal jsem tito a v tom je rozdil !
Tak teď druhá strana mince
1. mas možnost si tu rezervovat nick
2. ty jsi přišel jako druhy na server s jiným nickem(OpPa gangnam style ,)) a začal si vyhoudavat to je můj nick(" BaNaNa_PhoNe" - tak proč ho nepoužíváš?) a pak sis ho najednou změnil na (BaNaNa_PhoNe_HnSpravce),
jasně jsem tě upozornil změn si to, neudělal jsi to tak další kolo nesledoval kick
pak si se rozjel a napsal něco co mě je proti srsti tvůj problém skončilo to tak jako to je.
za dalši mam tu vypis tveho valve id+ na ip za posledni mesic kde je tam nejaky jiny nick?
http://csko.cz/?from=11-09-2012&to=11-10-2012&port=1&name=&steamid=+%09VALVE_0%3A0%3A1113085978&ip=&text=&chatlog=1
http://csko.cz/?from=11-09-2012&to=11-10-2012&port=1&name=&steamid=&ip=94.242.123.146&text=&chatlog=1
Takze pro priste se nezacinej hadat kvuli necemu co nepouzivas a nevlastnis(zde na kotelne).
Bananaphone
11-10-12, 20:37
jedna se jen o docasny nick, o rezervaci nicku jsem nebyl seznamen to priznavam
ale tvuj postoj k tomu me zarazil. Zajimalo by me co ti bylo proti srsti...
Navic zadna snaha to resit..
i kdyz mas az ted vypis tak pred tim si ani po tom nebadal vubec te to nezajimalo
A co ze jsem nemel ten nick za posledni mesic ? hral jsem tu pod nickem BaNaNa_PhoNe_HnSpravce vice nez 4 roky a trosku nahoda ze ten clovek co mel tento nick se trefil i s velkyma pismenama...
Cekal jsme happyend a ne tragedii....
nemel jsem proc badat OpPa gangnam style je mi celkem znamej nick to uz je co rict kdyz reknu ze ho znam, mesic s nim urcite nehrajes. nechapu jak muze byt nick docasny? to jde? mas preci kdykoliv moznost si ho zmenit.
Bananaphone
11-10-12, 20:57
vysvetleni: vzdy jsem mel nick meho oblibeneho songu jak uz to banana phone oppa
ale nastupni nick jsme mel banana phone pod timto nickem me zna spoustu old hracu a ted se tam napoji nejaky blbec a da si ten nick a vydava se za me a ja s tim neudelam nic protoze jsem jen bezmocny hrac od takovych veci tu jsou prece admini ne ? no a od ted uz asi vim ze obracet se ne admina je blbost... nebo je tu zase druha strana mince ?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.