Zobrazit normální verzi : Nová žádost na admina
Ahojte, jmenuji se Honza.
Můj nick ve hře: $h4m!k
Můj steam : STEAM_0:0:18081793
Proč bych chtěl být admin ?
Protože Admini jsou správní lidé, kteří pomáhají kotelně s cheaterama/hackerama aby byla hra v pořádku.
Proč zrovna já?
Counter - Strike jsem hrál už jak malej, poznám WH, AB apod.. Poprvé jsem byl Adminem na kamarádově servru, takže si myslím, že nějaké skušenosti zde budou :)..
Kde nejčastěji hraji?
Nejčastěji hraji na Deathrune, každou chvíli je tam nějaká Vulgárnost nebo reklamák..
Mimo to, na DR málokdy bejvá nějakej ten Admin, obvykle až Kotr napíše přes ! tak nějakej přide..:)
Jsem tam zhruba 2 - 3 hodiny denně.
Kde mě najdete?
Závěr:
Myslím si že pro vás budu dobrý Admin, že vám dostatečně pomohu a budete se na mě moct spoléhat.
S pozdravem, $h4m!k !
krásná žádost :) pokud neděláš žádnou neplechu tak z mého pohledu by ti nic nemělo bránit v cestě k právům
Žádost je pěkně napsaná, jen mi tam chybí zkušenosti. " Poprvé jsem byl Adminem na kamarádově servru." Promin, ale nevíme kdy si tam byl zda včera nebo minulý týden nebo před rokem.Zkus to zkonkretizovat a také napsat co to byl za server :-)
jen musím vytknout tu růžovou:-! :DD Dej tlačítko edit a změň ji na jinou:)
docela dlouho tu hraješ viď? Tak přes rok určitě. Hodně původních přezdívek vypršelo http://csko.cz/stats/hlstats.php?mode=search&q=%24h4m!k&st=player&game= za jak dlouho vlastně vyprší přezdívka v hlstatusu.
Je to asi 2-3 roky zpátky co brácha s kámošem vlastnili server.
Server to byl Klasik
Žádost je pěkně napsaná, jen mi tam chybí zkušenosti. " Poprvé jsem byl Adminem na kamarádově servru." Promin, ale nevíme kdy si tam byl zda včera nebo minulý týden nebo před rokem.Zkus to zkonkretizovat a také napsat co to byl za server :-)
ale jestli má ty základy stím amxmodem, tak by to bylo ok?? Aspoň takhle si to myslím ja:)
Ten server si už moc tak nepamatuju :/,ale docela zkušenosti mám
AMX MOD X je AddOn pro Metamod, přes kterej jednoduše řečeno fungují módy (Zombie, Paintball, Deathrun, atd...) a taky obsahuje spoustu in-game příkazů (amx_ban, amxmodmenu, amx_kick, amx_slap, amx_slay, apod..). Takže pokud se neovládal server přes rcon, tak by neměl bejt problém, že by jsi neznal příkazy.
kdyby byla tahle zadost urcena na Classic, tak bych byl urcite proti, ale ze chces prava na deathrun, tak by to mozna i slo. napsal si prumernou zadost, co jsem zatim zde videl. Muj verdikt? ANO!
Jeho profil na steamu : http://steamcommunity.com/id/ZBP23-J23XS-5844H-V23CC-VMJQK
Counter-Strike
8.4 hodin / 1230.3 hodin 8.4 hod. je trochu málo :(. Já jsem proti.
Jeho profil na steamu : http://steamcommunity.com/id/ZBP23-J23XS-5844H-V23CC-VMJQK
Counter-Strike
8.4 hodin / 1230.3 hodin 8.4 hod. je trochu málo :(. Já jsem proti.
Na steamu mám odehraných míň hodin než na NS,protože na DR hraju spíš preš NS ;)
Sice je mi to celkom jedno, kedze pises na urovni, ale mohol by si dodat, kolko mas rokov. Aby u teba nebol problem s tymi skusenosti, ale na DR by to mohlo stacit.
To je skor "-" ak hras cez NS ked mas Steam a prava su ti naprd tym padom. Nevidim dovod hrat na non-steame, ked mas steam a nahratych 1000+ hodin.
Vzhladom k tomu, ze admina na DR fakt potrebujeme, pretoze odtial spamuju celkom dost do admin channelu, tak som za.
proti, zacni hrat na steamu
Tak musí sa uznať snaha. Väčšina sa na to vykašle a nič neopraví. Za to má + bod. Ja by som bol ZA. Ak by dostal práva iba na DR, tak prečo nie?:eek:
To sis ten enter prodrel, jak si ho furt mackal ne (tim chci poukazat na delku, nebejt tam tech mezer jak krava tak to zase vypada jako ta zadost predtim). Na DR nechodim, takze se zdrzuju hlasovani..
Ufoune, já tam chodím často.. Shamik tam bejvá taky často :)
PS:Ufounku, je to bez hrubek, nemáš si jak rejpnout co :D
Myslím, že na serveru deathrun není nutný počet odehraných hodin.
Ufoune, já tam chodím často.. Shamik tam bejvá taky často :)
PS:Ufounku, je to bez hrubek, nemáš si jak rejpnout co :D
Jdu tam nejakou najit :).
Na DR potřebujeme admina jako sůl ... Jsem pro :)
Na DR? Nemyslím si. Jedinej prohřešek co tam je je reklama.
Zombičku, kdyby jsi viděl ty vulgarismy ;)...
PS:Ufoune, nic není :D
Na DR? Nemyslím si. Jedinej prohřešek co tam je je reklama.
vulagarismy, bugovani mapy, reklama, zdrzovani
chtelo by to admina, ktery by je tam liskal ale dle meho soudu shamik neni ta spravna osoba
PS:Ufoune, nic není :D
bejvá
Hrubá chyba to není ale píše se to bývá.
Hrubá chyba to není ale píše se to bývá.
Yep ^^
:DD Lidovsky řečeno.. :DD
Sice je mi to celkom jedno, kedze pises na urovni, ale mohol by si dodat, kolko mas rokov. Aby u teba nebol problem s tymi skusenosti, ale na DR by to mohlo stacit.
To je skor "-" ak hras cez NS ked mas Steam a prava su ti naprd tym padom. Nevidim dovod hrat na non-steame, ked mas steam a nahratych 1000+ hodin.
Vzhladom k tomu, ze admina na DR fakt potrebujeme, pretoze odtial spamuju celkom dost do admin channelu, tak som za.
15let mi je
Teďko už moc už nejsem na NS,už jsem zvyklejší hrát na STEAMU :-)
Teďko už moc už nejsem na NS,už jsem zvyklejší hrát na STEAMU :-)
http://steamcommunity.com/id/joxikk/
5.6 hrs past 2 weeks
sice ziadny admin odteba nebude vyzadovat, aby si bol in-game 10 hodin denne, ale toto je na moj vkus velmi malo.
Na deathrune by to slo, tam neni treba mit nahrano tolik hodin se steam hracema.
http://steamcommunity.com/id/joxikk/
5.6 hrs past 2 weeks
sice ziadny admin odteba nebude vyzadovat, aby si bol in-game 10 hodin denne, ale toto je na moj vkus velmi malo.
Těch pár posledních týdnů jsem tam nebyl,protože jsem se zaměřoval na Závěrečné písemky :)
ZADOST SE ZAMITA :-d
Ty jsi Kotel?
nepoznáš sarkaskmus , přečti si poslední kotlův post
nepoznáš sarkaskmus , přečti si poslední kotlův post
Já jen, že MARTiii to píše docela často, když se podíváš na jiné žádosti.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.