Zobrazit normální verzi : Unban
Môžem sa opýtať prečo je zablokované pridávať komenty k unbanom iných hráčov ?
protože ste tam psali sračky :)
Ale tak niekto sa chce naozaj vyjadriť k banu iných ľudí.. napríklad dodať video, vyjadriť svoj názor ....
Jestli si myslíš, že tam budeš psát normální názory, tak můžeš zkusit napsat Kotlovi a on ti na to práva dá. Jinak neni problém napsat PM někomu z adminů aby tam ten názor/demo kdyžtak dal za vás.
Unbany.. já bych rači rád psal do postů, jestli su pro nebo proti :))
No ale toho sa asi nedočkáme :) ale bolo by dobré keby sa hráči mohli vyjadriť že či chcú aby na ich obľubenom serveri bol ten označený hráč za admina :)
no to by tu nebyla polovina adminů, kdyby to bylo na tom jestli ho chcete nebo ne :D Podle mě ani já.
Určitě taky mám několik odpůrců co by mě tu jako admina neviděli, že?
no to by tu nebyla polovina adminů, kdyby to bylo na tom jestli ho chcete nebo ne :D Podle mě ani já.
Určitě taky mám několik odpůrců co by mě tu jako admina neviděli, že?
Kasphi děláš svojí práci.. :D Za to si můžem sami, když něco vyvedem.
GJ, cekali jsme dlouho na tento system. Dekuji vsem, co se na tom podileli.
Slide a vůbec jen mě tak zajímá, kčemu chceš psát do unbanů :D Stejně ho nemůžeš dát, může o dát jen admin a co já vím za cheaty se unban nedává :D
Psat do zadosti o prava driv mohli vsichni nebo skoro vsichni ale sami ste si to posrali to same u zadosti o unban..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.