Zobrazit normální verzi : Žádost o práva
Zdravím, jmenuji se Pavel
Věk:15
Counter-Strike hraji asi 4 roky....
Steam: nemám ale mohu vás ujistit že cheaty nechci použivat a ani mi snad nejdou :)
Pokud jde o skušenosti, tak ty myslím mám byl jsem sp.majitel jednoho portálu....stránka zatím existuje ale dochází finance.....v případě potřeby vám napíšu stránku a můžete si to ověřit....dále ovládám veškeré příkazy amx....a vyznám se ve ftp od serverů.....
Na kotelně hraji asi rok a půl.....a hlavně na war3
Na vašem portálu se mi líbí že máte vlastní verzi cs...a velká návštěvnost....
Chtěl bych být admin protože se mi na vašich serverech líbí a né vždy je vše v pořádku.....
Děkuji všem a jestli mě vezmete tak věřim že si budeme rozumět :)
Nejsom admin, takze tu nechcem zbytocne pisat ci ano, alebo nie, ale chybaju mi v tej ziadosti nejake dalsie informacie. Napriklad ako dlho hras na kotelni, kde hravas..
hmmm díky za upozornění:)
Členem od: 30-05-11 - na fóre
A s tým steamom si ma tiež moc nepresvedčil.
BTW: Ďakovať všetkým nemusíš, rozhodnutie je len na Kotlovi.
tak úprimne: žiadosť nemastná, neslaná, málo informácií, steam je nutnosť.
Skusenosti s amx su sice podstatne, ale potrebujeme hlavne ludi, co vedia rozoznat cheat od skillu.
Daj ten portal, na ktorom si posobil, aspon sa pozrieme a odhalime otebe viac informacii :)
edit: zdoraznujem, STEAM je nutnost, bez neho mat prava nebudes.
Dávám mu hlas, protože je z Mladé Boleslavi jako já :D :-)... ba ne sranda :-) ted vážně, musíš mít steam, jinak nedostaneš práva. Za druhé chybí my tu jak dlouho tu hraješ, pojem " Na kotelně nehraju moc dlouho " mi nepříjde adekvátní. Zkus to prosím zkonkretizovat :).. zatím se zdržuji hlasování :)
jj portál je www.3x-gaming.eu dištak se ptejte na jméno Elite_Killer
Ano to že nemám steam to chápu ale tak jestli to opravdu tolik vyžadujete tak bych si ho do měsíce koupil.....
Ano to že nemám steam to chápu ale tak jestli to opravdu tolik vyžadujete tak bych si ho do měsíce koupil.....
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!
Hlavní podmínky:
registrace na fóru
steam (originální hra)
zkušenosti (liší se podle typu serveru)
věk 14+ (liší se podle typu serveru)
Možno neskôr ;)
Super a mohl by si prosím odpovědět na druhou část mé otázky ? :-)
EDIT: Díky a Tvůj nick ve hře ? :)
tu druhou otázku jsem editoval v příspěvku :)
a steam uz je na ceste....:)
nemas zkusenosti ikdyz muzes tvrdit opak, ZADOST SE ZAMITA
MARTiii ......mno podle me zbytcne odsuzovani.....(ubohost) rict:nemas skusenosti.....
Ale ten tvůj nick ve hře jsem jaksi přehlédl, pokud hraješ na W3, tak tě musím určitě na 95% poznat co jseš zač, ale tím že nemáš steam je tahle otázka bez předmětná .
Dávám mu hlas, protože je z Mladé Boleslavi jako já :D :-)... ba ne sranda :-) ted vážně, musíš mít steam, jinak nedostaneš práva. Za druhé chybí my tu jak dlouho tu hraješ, pojem " Na kotelně nehraju moc dlouho " mi nepříjde adekvátní. Zkus to prosím zkonkretizovat :).. zatím se zdržuji hlasování :)
Ježiš, píšeš jak inteligent, ale napsat MY je trochu moc. =)
:P :P Myslím, že tu byly i horší než sem já :))
byly
Byli, ale to nevadi..
Třeba má pravdu, třeba tu byly nějaké ženy. =)
To tam ale nenapsal. Podmet nevyjadreny - oni. OnI bylI.
Ufoune, nejsi ty učitel češtiny? :)
Nejsem, proc si to myslis?
Protože tu každýmu říkáš jak má psat :D
Nepiste jak kreteni, nebudu vam muset pripominat, ze slovo "bich" proste kurva neexistuje...
edit: Mysleno na pouze tezky pripady
staci umet zakladni pravidla pravopisu proboha
staci umet zakladni pravidla pravopisu proboha
Presne tak :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.