Zobrazit normální verzi : [PRODÁM] zdroj EuroCase ATX-350W (150Kč) !!!
Zdravím,
jelikož jsem si koupil novou grafickou kartu, tak jsem si musel pořídit nový zdroj, aby mi ji vůbec utáhl, a proto tady nabízím svůj starý. Je to EuroCase ATX-350W s veškerou kabeláží + redukce na připojení dalšího HDD (Celkově můžete připojit 3 HDD). Je poměrně dost tichý, přes hlučnost chlazení procesoru ho není vůbec slyšet, takže ani v podstatě nevím, jak hučí :D
Jeho cena činí: Kč 150,- + poštovné
Zdroj: ODKAZ (http://www.alza.cz/zdroj-eurocase-atx-350w-d40378.htm)
Fúha, to ti musí procák riadne hučat keď nepočuješ hento :D (ne dik, mám 120 mm tichučký, že pri ňom spím)
Tak mám AMD Athlon II, takže žádná sláva (vůbec žádná), za další výplatu si chci koupit nějaké výkonější AMD :D Ale teď mám TOTO zlatíčko (http://interlink.tsbohemia.cz/seasonic-energy-knight-ss-500et-500w-bronze-80plus-oem_d130520.html) :D
Promiň ale kdo má všech 5 pohromadě si nějakej sračkozdroj od eurocasu nekoupí, ale můžeš to zkoušet, třeba se někdo kdo tomu "rozumí" najde
Promiň ale kdo má všech 5 pohromadě si nějakej sračkozdroj od eurocasu nekoupí, ale můžeš to zkoušet, třeba se někdo kdo tomu "rozumí" najde
Podle tvého příspěvku soudím, že jsi pán světa a všemu excelentně rozumíš... Proč si kupovat zbytečně drahý zdroj za tisíce, když má někdo slabou sestavu a bohatě mu vystačí tady tento ? Aby si víc připadal, že má dražší zdroj, který mu také mnohem více žere elektřinu ?
Zamysli se ty retardovaná opice
Zamyslel jsem se, ale pořád si myslím to samé, podle mého názoru je zdroj jedna z věcí na které by se šetřit nemělo, s ohledem na zbytek sestavy.
Už pro to že kvalitní 350W zdroj (seasonic, corsair) bude lepší volba než kupovat nějaky sračkozdroj (eurocase a jemu podobné), a třeba 500W to je celkem jedno.
To není žádný můj výmysl, tohle je prostě fakt a buď to přijmeš tak jak to je, nebo se hádej s každým kdo napíše opak, mě je to v celku jedno, přečíst si o tom můžeš kdekoliv na internetu...
Jeeej, Zoid, nikto ti ho nenúti. Ešte pár rokov dozadu sa hralo na sračkách a majster bol ten, kto mal pentium. Teraz sa rieši každá drobnosť a výsledok? Hovno, decká hrajú tie isté hry, len v "krajšom" prevedený bez hrateľnosti (Viz CS GO, všetky NFS, NBA, NHL atď. atď.). Navyše ten sračkostroj často vydrží viac než ten značkový shmejd.
Však já ho ani kupovat nechci, to bylo spíš varování pro ostatní... se zdrojem většinou odchází i další věci (gk, cpu)....
Někomu třeba postačí i tento. Vím, že eurocase není jedna z nejlepších značek zdrojů, ale sloužil mi bez problémů asi 2 roky. Jak psal Charon, nikdo ti ho nenutí, a pokud o něj nemáš zájem, tak se sem ani nevyjadřuj ty retardovaná opice
Díky ;)
Někomu třeba postačí i tento. Vím, že eurocase není jedna z nejlepších značek zdrojů, ale sloužil mi bez problémů asi 2 roky. Jak psal Charon, nikdo ti ho nenutí, a pokud o něj nemáš zájem, tak se sem ani nevyjadřuj ty retardovaná opice
Díky ;)
Bohuzel Zoid ma pravdu, Eurocase neni zdroj kterej bych doporucil komukoli. Je videt, ze o PC vis kulovy, tim padem jsi tu jedinej, kdo je retardovana opice. Nemas zac.
Bohuzel Zoid ma pravdu, Eurocase neni zdroj kterej bych doporucil komukoli. Je videt, ze o PC vis kulovy, tim padem jsi tu jedinej, kdo je retardovana opice. Nemas zac.
A kdo tady píše, že je vysoce kvalitní ten zdroj ? Koupil jsem si nový, tento mi zbyl, tak se ho snažím prodat, to je celý. Soudíš, že o PC vím kulový podle toho, že se snažím prodat svůj starý zdroj ? Tak to jsi pěkný nerd. Když se prodejem PC živím, tak snad vím, co prodávám a rozhodně rozumím PCčkám více, než ty, ty retardovaná opice !
Prosím LOCK, s retardovanýma opicema je těžká domluva.
Čekám na admina, který napíše zase nějaký smysluplný a velice žádaný příspěvěk, místo toho, aby to zamknul ;)
Kto má oň záujem, nech ti napíše PMku.
Nevim co se do nej tak navazite... Proste neco prodava.
EuroCase je sice celkem spatnej, ale co jsem mel prvni PC tak sem ho tam mel a vydrzel v klidu asi 5 let. Pote na nem/v nem odesla cast napajeni 12V vetve a uz neutahl disky kdyz se spousteli naraz, tak sem ho vymenil. Vim co dokaze spatnej zdroj, ale ne kazdej EC je hroznej
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.