Attack.
19-10-12, 21:38
Zdravím... dostal som banik na TS3 ani neviem v akej roomke som bol išiel som tam kde boli ľudia... išiel som sa navečerať , a prídem a kukaj "<20:30:42>You were kicked from channel "Free channel 20" by "Shinigami"
<20:30:42>Channel group "Host (8)" was assigned to "nixon" by csko.cz.
<20:30:45>You were banned permanently from the server by "Poltergaist" (debil)
<20:30:45>Disconnected from server
<20:30:53>Trying to resolve hostname csko.cz
<20:30:54>Trying to connect to server on csko.cz
<20:30:54>You are banned permanently. Reason: "debil""
Tak toto ma fakt dostalo... :) :D Neviem ktorý admin mi dal ten ban a vôbec za čo mi ho dal... ako hovorím bol som večerať ... a prídem a mam perma banik :teehee: :mml: :D
žiadam o unban... a potrestanie admina... neviem čo či som nejako uražal alebo fakt.. neviem .. vravím nebol som bol som večerat prídem a kukam perma ban nemam slov... :D
Takže žiadam o unban a potrestanie admina... a hl. vysvetlenie dôvod za čo som dostal ban to ma bude fakt zaujimat. S pozdravom Attack. ... dakujem.
<20:30:42>Channel group "Host (8)" was assigned to "nixon" by csko.cz.
<20:30:45>You were banned permanently from the server by "Poltergaist" (debil)
<20:30:45>Disconnected from server
<20:30:53>Trying to resolve hostname csko.cz
<20:30:54>Trying to connect to server on csko.cz
<20:30:54>You are banned permanently. Reason: "debil""
Tak toto ma fakt dostalo... :) :D Neviem ktorý admin mi dal ten ban a vôbec za čo mi ho dal... ako hovorím bol som večerať ... a prídem a mam perma banik :teehee: :mml: :D
žiadam o unban... a potrestanie admina... neviem čo či som nejako uražal alebo fakt.. neviem .. vravím nebol som bol som večerat prídem a kukam perma ban nemam slov... :D
Takže žiadam o unban a potrestanie admina... a hl. vysvetlenie dôvod za čo som dostal ban to ma bude fakt zaujimat. S pozdravom Attack. ... dakujem.