Zobrazit normální verzi : unban
dobrej dostal je ban na serveru Kotelna Deathmatch 2 za WH i když to neni pravda chci teda požádat o unban
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 43161)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): HackerCZE
[AMXBANS] Tvuj nick: HackerCZE
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2060275016
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2060275016
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.91.151.2
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.91.151.2
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ZEUS
[AMXBANS] Server: Kotelna - Deathmatch 2 | csko.cz (cs_office)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
jojo i ten nick vypadá celekm v klidu...
jojo i ten nick vypadá celekm v klidu...
a co je nato mít takovej nick
Hned ti sem hodím demo.
http://csko.cz/dema/upload/dir/hacker.dem
a v čem to mam asi spustit
Že by v CSku ??
Demo hodíš do složky cstrike, poté spustíš CSko, dále zapneš konzoli ( to je ~ pod ESC) a napíšeš playdemo hacker a poté jen sleduješ
Že by v CSku ??
Demo hodíš do složky cstrike, poté spustíš CSko, dále zapneš konzoli ( to je ~ pod ESC) a napíšeš playdemo hacker a poté jen sleduješ
kámo sorry ale to si ze mě dělas srandu ne že mam WH fakt sorry ale kdybych měl Wh tak asi hraju jinak ne
a jestli mi nechces dat unban tak to dopíči napiš hned a nemusim mi posílat takovíhle ptákoviny
Ať se na to podívá někdo z adminů.
a to bude trvat jako jak dlouho
Nebuď nervozní. A vyčkej, jdu se podívat na demo :D
Bude to trvat tak dlho ako my uzname za vhodne a ty budes cakat... A laskavo si tu neotvaraj na nas usta a radsej bud ticho
to 1) já nejsem nervozní jen mě sere že mi někdo dokáže říct že mam WH to mě jedíný sere
a za 2) já jsi na nikoho hubu neotevíram
Nikto nema nic ine na praci len si nohy a ruky polamat kvoli tebe aby si nahodou necakal.
to 1) já nejsem nervozní jen mě sere že mi někdo dokáže říct že mam WH to mě jedíný sere
a za 2) já jsi na nikoho hubu neotevíram
Demo sčeknuto.. :D celkem jsem se nasmál. Jasné WH ;)
píčo ja se ne ptam tak jsi na mě neotevírej pusu
Zklidni hormon a počkej si na vyjádření ostatních hráčů a adminů. Já ti unban nedám, protože jsem si jist, že to WH tam je.
AlternativníPravda
21-10-12, 20:22
kámo sorry ale to si ze mě dělas srandu ne že mam WH fakt sorry ale kdybych měl Wh tak asi hraju jinak ne
a jestli mi nechces dat unban tak to dopíči napiš hned a nemusim mi posílat takovíhle ptákoviny
píčo ja se ne ptam tak jsi na mě neotevírej pusu
Co si o sobě sakra myslíš, že když někam přídeš tak se ti budou klanět ? Radši se uklidni.Na demo jsem se podíval i já tam vidím WH, předstřely a krásné walllooking + děrování na neděrovacích místech
vyte co vyserte se na to nechte mi ban protože tu jsou malí haranti co jsi myslí že mam WH já vim jak hraju a WH nemam usuďte sami jak jste blbý =D
jj jdi ... a už se nevracej ;)
no vydíte potrefená husa se ozve ne
utíkej jsi do postele už maš po večerníčku
no pujdu nebudu strácet čas s bezmozkem co si snaží léčit komplexy z toho že nemůže hrát ;)
utíkej jsi do postele už maš po večerníčku
http://www.raywj.com/sites/default/files/imagecache/user_submission_image_full/user-submission/54/you-funny-kid.jpg
ty jsi myslíše že jste jedinej server hahaha fakt sorry ale abych tě uvedl do reality tak nejste
ty jsi myslíše že jste jedinej server hahaha fakt sorry ale abych tě uvedl do reality tak nejste
Budem ale jedinej, kde nebude idiot jako ty.
Budem ale jedinej, kde nebude idiot jako ty.
n1 :D
bacha panáček si na mě musel vzír enciklopedii a nevim kdo je tady idio když hraju bez WH
co upadla ti klávesnice do drtičky
co upadla ti klávesnice do drtičky
http://www.zaaap.net/wp-content/uploads/2012/08/f069ad45_epic_facepalm_by_www.ZaaaP_.net_.jpg
Demence , WH tam je , UNBAN nebude .. LOCK pls
Gramatika taky nic moc
Dalsi online hero :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.