Zobrazit normální verzi : Zákaz..../Pridanie pravidla
Ahoj, dosť mi vadí, že veľa supporterov pred koncom kola strelí na nepriateľský spawn raketu a ma X fragov za nič....
Dnes som to jednal s Sandmadnsniper a povedal a čo???? Nieje to zakázané, prečítaj si pravidlá...... a tak navrhujem aby sa to tam pridalo, ale mne sa vzdá že to tam je v podobe "zákazu bugovať".
Já bych udělal spíše aby Fire Sapper měl jen jednu raketu a vůbec Sapper, doufám že se zruší a dá se tam nějaká náhrada.
E: Proč vymazali mapu as_oilrig ?. Byla nejlepší !
ten dement za to dostal ban od silveho na den a ano je to bugovanie
e: oilrig je sracka mapa a ak sa ti paci hraj ju s botmi, vzdy ked sa votla tak kazdi frflal, je dobre ze tam uz neni
ten dement za to dostal ban od silveho na den a ano je to bugovanie
e: oilrig je sracka mapa a ak sa ti paci hraj ju s botmi, vzdy ked sa votla tak kazdi frflal, je dobre ze tam uz neni
Oilrig je dobrá mapa, tak ako väčšina ale napr. keď som hral csko pred 4 rokmi keď som začínal, as mapy, cs mapy a takéto sa ešte hrávali... bola to klasika.
Dnes už pomaly ale isto miznú a zabúda sa na nich.
OT: Pamätá si niekto ešte es_ mapy? :mega_shok: :D
CapsGlockk
28-10-12, 01:24
J jo
Es? je ako As_ ale musia utiecť teroristi, všetci.
Za to dávam ban, je to zneužívanie bugu.
Já bych udělal spíše aby Fire Sapper měl jen jednu raketu a vůbec Sapper, doufám že se zruší a dá se tam nějaká náhrada.
E: Proč vymazali mapu as_oilrig ?. Byla nejlepší !
Na jinych serverech ma i 3 rakety takze bych to nechal jak to je :)
Já bych taky zrušil SAPPERA a mama as_oilrig nebyla špatná..nemuseli ji rušit a pokud se o SUPPORTA, tak bych dal jen 1 raketu..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.