Zobrazit normální verzi : Admin práva na DR
Ahojte, takže opäť píšem ja a opäť pre rovnaké dôvody ako pri DR . Už mám dosť porušovania pravidiel a stále zakladania nových tém kde žiadam o ban. Po dlhšom premýšlaní behom 4 týždnov som sa rozhodol podať túto žiadosť a hádam nie zbytočne...
Tažke ide mi o práva na DR a prečo?
Tak preto lebo už nemám silu na hráčov čo porušujú pravidlá bez trestu. Dlhšiu dobu som tam nevidel admina (nemáme na seba šťastie) a niekedy tam vzniká dosť veľký chaos...
Prečo ja?
Lebo si myslím že patrí (DR) medzi jeden z najhranejších serverov v´kotelně a práva by sa nemali dať hocikomu. Ďalej preto ja lebo tam hrávam, ovládam pravidlá, aktivita na fore mi nerobí problém, nebola na mňa žiadna stažnosť(OPRÁVNENÁ), vychádzam s admin teamom celkom dobre (ako ským).
Ďakujem za prečítanie a poprosil by som o vyjadrenie aj adminov + hráčov. B1G Sh0Ck^
Sorry ,zapomněl jsem na steam : STEAM_0:0:1184790
od koho si okopcil tu zadost? uz jsem ji tu asi 2x cetl :D. jednou od nejakeho mindzka a po druhe tusim od MonsterEnergy.
Od nikoho vážne tadle žádost je moje never si ale je to pravda. :)
Pač bol sem na shifters.cz admin a měl jsem podobnou žádost ale přísahám od nikoho sem to neokopíroval ok? :-)
Ahojte, takže opäť píšem ja a opäť pre rovnaké dôvody ako pri DR . Už mám dosť porušovania pravidiel a stále zakladania nových tém kde žiadam o ban. Po dlhšom premýšlaní behom 4 týždnov som sa rozhodol podať túto žiadosť a hádam nie zbytočne...
Tažke ide mi o práva na DR a proč?
Tak preto lebo už nemám silu na hráčov čo porušujú pravidlá bez trestu. Dlhšiu dobu som tam nevidel admina (nemáme na seba šťastie) a niekedy tam vzniká dosť veľký chaos...
Prečo ja?
Lebo si myslím že patrí (DR) medzi jeden z najhranejších serverov v csko.cz a práva by sa nemali dať hocikomu. Ďalej preto ja lebo tam hrávam, ovládam pravidlá, aktivita na fore mi nerobí problém, nebola na mňa žiadna stažnosť(OPRÁVNENÁ), vychádzam s admin teamom celkom dobre (ako ským).
S pozdravem *MonsterEnergy*
seriously?
http://steamcommunity.com/id/ToLJoU/
dosti chabe kopirovat ziadosti :)
Ja jen doufam, ze to mysli ironicky :)
?? necháprm bones podobnou žádost sem měl na shif ters.cz -*MonsterEnergy* to s shi fters zkopíroval ode mě určite jinak nevím kde by to vzal !
Opravdu? Tak proc tu pises cesky a tva zadost je slovensky?
Skoda, ze nemam moznost pozerat tie ipcky :) Nieje to zas ten MonsterEnergy?
Opravdu? Tak proc tu pises cesky a tva zadost je slovensky?
no to je dost zajmavy:)
Skoda, ze nemam moznost pozerat tie ipcky :) Nieje to zas ten MonsterEnergy?
Já bych řekl, že na 100% to souvislost má :)
Monster a Big shock jsou energy nápoje :-) Jeho nick předtím - MonsterEnergy a nový Big Shock. To nebude náhoda :-)
v tom pripade by som asi uvazoval nad banom na cele forum, nieje to poprvy krat co sa nas snazil oklamat, takychto hracov tu veru nepotrebujeme
bez si lhat nekam jinam! ZADOST SE ZAMITA
http://steamcommunity.com/id/ToLJoU/
dosti chabe kopirovat ziadosti :)
Stejně si myslím, že "jeho" steam není vůbec jeho... ve skupinách by jinak měl Kotelnu...
Toje tragéd lol :D, nechápu naco chce furt práva.
Tvoje přísaha za moc nestojí :D Doporučuju dát na něj bacha, touljou je známej haxor :)
3x napise stejnou zadost... Nemam naladu te roztrollit, takze te poslu do pici rovnou.. Bez do pici, MonsterEnergy.
chmod a+x /bin/laden
07-06-11, 20:36
To se jeden pobaví při pročítání fóra :-)
To se jeden pobaví při pročítání fóra :-)
Ne jenom jeden. =)
nj někdy je demence některých lidí hrozná... :)
Ale on si to chudák ani neuvědomuje, že ubližuje sám sobě.
:D:D sorry si to neodpustím: TY SI KOKOT :D:D:D
Ty taky tak mlč.....
hh, dementni dementek se prihlasi zase jednou za pul roku na forum, da vsem palec dolu, nekoho narkne kokotem a zase odejde..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.