Zobrazit normální verzi : Nový classy a itemy
Zdarec pařměni - hraji COD:MW už přes měsíc - a dost se mi zamlouvá a mám pár návrhů na vylepšení
začnu itemama - mám návrh na 3 nový itemi -
1. item -hráč by dostal všechny granáty
2. item - hráč by dostal vestu
3. item - hráč by dostal každé kolo 1 respamovák (jednou za kolo by se mohl respawnout na spam)
a teď ty classy
ganster
zbraně : obě dvě uziny (stayr technical machine pistol + ingram mac 10)
dual elites + usp/glock
staty: inteligence : 0
zdraví: 30
síla: 50
kondice: 20
spesl. schopnost : žádná
hunter
zbraně: scout
five seven/dual elites + deagle + glock/usp
smoke + he grenade
vesta ( bez helmy)
staty: inteligence: 20
zdraví: 20
síla :10
kondice: 50
spesl.schopnost : žádná - popřípadě delší skok
Děkuji za přečtení a předem děkuji kdyby se alespoň něco ujalo (přidal bych pak ete návrhy na 5 itemů a 2 class)
Prosím vás nechte nejdříve odepsat KOTLA pak mě nechte na něj zareagovat a pak pište teprv vy děkuji - nerad bych aby v tom měl kotel hokej - díky
a zdar csku
.:DUMBASS:. STRIKER
tak vidím že kotel neodepisuje tak začněte psát vy :D
classu je dost ale ty classy jsou pěkne a itemi?Souhlasim
Itemi súhlasim ale classi nee... classou je tam celkom dosť..
DarkAspecT
24-10-12, 21:49
Classu tam je sice dost,ale zrusil bych sappera a fire supporta a changnul to za tyhle 2.
Jasné a čo s týmy xp na firesupport a sapper? radšej zobrať rakety a miny a dať im niečo iné.
Hodiť im granaty a je to vybavené.
hra je teraz nastavena dobre kedze ma support 1 raketu, tomu sapperovy dat tiez 1 a bolo by nacase opravit swat stit
btw. classy su uplne blbosti, itemy iba tu vestu a ten respawnovak te granaty ne bo by tam kazdi zo seba robil hrdinu s flashom
supporta nechte bejt jak je
Classu tam je sice dost,ale zrusil bych sappera a fire supporta a changnul to za tyhle 2.
V tom případě zrušit i snipera. Když už ně někdo nesundá raketou nebo minou, tak awpčkem.
Sniper je nejsilnější class podle mě.
(-: AmaterkA :-)
27-10-12, 19:45
Classy bych nerušila, neboť by byli problémy s expama a ani nové nepřidávala. S itemama souhlasím, až na ty granáty. Přidávám se ke kazkimu, každý by tam házel flashe jak dem*nt a akorát by oslepil svůj tým...
ZombieBot ale se Sniperem je to potreba umet třeba takovej noob sniper vs noob rambo nema proti rambovi šanci...
aspir3 sniper je socka je to s ním lehký a ubohý
ZombieBot ale se Sniperem je to potreba umet třeba takovej noob sniper vs noob rambo nema proti rambovi šanci...
S awp dá aj najväčšia lama, napr. odzadu ťa dá hneď ale aj úplnou náhodou niekde sa zakempí a nemáš šancu, viď. DM alebo DM FFA stojí tam kde ho to respawne, myslím si že je afk idem mu dať knife a čo lamka ma dá s awp, boli tam už taký.
Já bych nastavil aby vystřelování rakety šlo jen se sekundárkou nebo aby to trvalo 1 - 1.5 sekundy.
Ak si si nevšimol je to nastavené na 2sekundy.
itemy super, bral by som huntera
beat cooldown je 2 sekundy a vojta myslel to, ze stlacis E a dole sa objavi ta sranda ako ked defujes, ale to bych dal tiez 2 sekundy
Rád bych aby se už vyjádřil KOTEL
Hle já kdyžtak přidejte rovnou item Platinová vesta a učinek sníží DMG o polovinu a spravte Nano vestu,swat štít a ruzné nefunkční itemy servr už nějaký čas běží tak si myslím že by bylo dobre aby bylo vše ok...
Hle já kdyžtak přidejte rovnou item Platinová vesta a učinek sníží DMG o polovinu a spravte Nano vestu,swat štít a ruzné nefunkční itemy servr už nějaký čas běží tak si myslím že by bylo dobre aby bylo vše ok...
Ani nano vesta nefunguje?
So sniperom nie je ľahké hrať..
Si myslíte, že ked niekto vie hrať s awp a dáva veľa hráčov, tak je to noobka??
Práve že nie.. S awp je potreba vedieť hrať, inak si nestrelíte...
Jistě nothing už to mám ozkoušený měl jsem nano vestu a jeb raketka a 200 hp nikde :D
Jistě nothing už to mám ozkoušený měl jsem nano vestu a jeb raketka a 200 hp nikde :D
mne nefunguje ani dvojita vesta proste ani jedna vesta nefunguje, automaticky drop
Mě se líbí ten Gangster... ten bych si vyzkoušel.. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.