Zobrazit normální verzi : fire support
Kotel vrat prosím supportovi prosím prosím 2 rakety pls !!!!!!!!!!!!!! nebuď ošklivej takhle jsi úplně zkazil supporta :(
Zober dmg aj tomu sniprovi :)
BTW a sapper ma 2miny :)
sapperovi daj len 1 minu aby to bolo fer raket je aspoň dosť a nemusia ho dať ale mina je celkom neviditelna a dama hneď neh ma aj sapper 1 minu...
jj sapperovi len jednu minu
Jedna raketa bohatě stačí! Tohle je střílecí mód, kde se hlavně střílí, a ne nějaké superschopnosti jak na superhero. Buďte rádi, že máte jednu raketu, a 2 miny u sappera. Jak psal Kazki, teď je to lépe hratelné.
Sniper nema vobec dmg.. zober si ze kazdy hrac tam ma uz okolo 160 hp... uz sa mi malokedy podari zabit niekoho na jednu ranu... a na snipera potrebujes aspon sikovnost aby si ho trafil nie ako na supporta ze drzis len fullout a strelis raketu ktora vybuchne kilometer od teba a zabije ta za 500 dmg
To s tim dmg jsem psal už Kotlovi. Řikal že by to mělo jít udělat stejně jak u granátu (čim dál si od středu výbuchu, tak tim míň dmg schytáš.)
No sláva, jedna raketa stačí to je jesný. A tomu sapperovy bych dal taky jen 1 minu.
To s tim dmg jsem psal už Kotlovi. Řikal že by to mělo jít udělat stejně jak u granátu (čim dál si od středu výbuchu, tak tim míň dmg schytáš.)
tiez + podla mna by to mohlo byt este tak ze to bude supportovi tiez brat hp
No to sem mu navrhoval už dřív a něchtěl to udělat.. Ale jako je docela naprd když s někym šaškem co má rakety bojuješ nablízko a on si vlastně střílí rakety pod vlastní nohy a neubere mu to ani hp.
Celkove to je spatne napsane. Pomalu to predelavam. Je tam moc bugu.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.