Zobrazit normální verzi : Pár úprav
Ahoj, rád bych požádal o pár změn. Jsou tu dva servery, jeden bych nechal pro lamy, který votují kraviny jako ski, green a jim podobné, kde se šašek tisíckrát za hru respawnuje nebo neustále visí pod buy zone, dá dva killy a pak se zase přicucne. Na druhém serveru bych nechal časovky. Chybí časovač na mapě minilevels. Přidal bych pár časových map, např. mě napadla mapka surf_city, surf_metra, surf_1337_maze, surf_roma_final atd. Normálni inteligentní člověk, který chápe, o čem je surf, mi musí dát zapravdu, že to je dobrý nápad.
iste tiež by som to tak urobil...dufam že to kotel pochopí :o)))
Urcite suhlasim a ozivujem tuto temu.
Momentalne to vyzera na surfe asi takto > http://csko.cz/dema/upload/dir/surf.dem
Hraci zneuzivaju /nodamage, /respawn, hook a vlastne uplne vsetko a miesaju sa tam zaujmy hracov. Tym padom navrhujem rozdelit servery na race a fun (nazvy su nepodstatne)...
Race - klasicky surf s mapami, kde je timer, hraci sa nemozu zabijat
Fun - surf mapy bez timeru, /nodamage moze hrac napisat len raz za herny zivot (aby sa nestavalo, ze hrac si presurfuje v pokoji k zbrani a potom si vypne /nodamage a bude kazdeho zabijat, myslim ze to bude fer)
...a urcite zrusit ten blby hook.
Ale keď sa zruší hook moc ludí to používalo k zlepšení času... potom by si prvý byt nemohol keď bude preč hook.....
ten tam nemal byt od začiatku teraz je neskoro ho davať preč
Hook ti ke zlepšení nepomůže, mám na serveru spoustu rekordů a hook nemám. Pochybuji, že by ho někdo chtěl rušit, je to výsada VIP hráčů. Každopádně většina z nich to používá ke kravinám jako přicucnutí na spawnu ke stropu pod buy zone, pak spadne dolu, dá dva a zase se přicucne. Osobně bych všem těmhle idiotům dal facku. Ještě provokují, jsou drzí a vysmívají se, opičáci.
Ja sem zavesim demo a uvidíš sám :o))
Jak jsem psal už jinde surf_city už tu jako mapa byla ale nevím proč se smazala.
A ten hook bych dal taky pryč je to tam zbytečný..
Me tu mas demo... hook ti pomôze a teraz na tých mapách čo to dali z hookom to bez hooku nedaš....
http://csko.cz/dema/upload/dir/adf.dem
Ta mapa, co jsi sem postoval na demu jde dát bez hooku úplně stejně :) Jinak samozřejmě jsem pro, aby se hook zrušil. Nechci tu tolik diskutovat, byl bych mnohem spokojenější, kdyby se s tím začalo něco dělat. Věřím, že navrhované řešení by přivítal každý hráč surfu a moc problémů v tom nevidím, když jsou tu dva funkční surf servery.
Ja bych chtel aby se na server pridali takove mapy kde jsou leveli obtížne ale i lehké
shift,,,ale ked si das hook,,vypne ti cas,,cize z hookom ti cas nepise,,,,,
ME,,nechal bi som hook,na surfe,,,nie kile,,nech ho ma kazdy,aby si aspon pozrel mapu,nie kazdy vie presurfovat mapu,,,
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.