Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Obľúbený Footbal Team.

snowrider
27-10-12, 20:52
Zdarec.

Verím že aj tu sa nájdu fanúšikovia Footbalu a Footbalových klubov.
Takže ako už z názvu vyplýva, napíšte sem svôj obľubený Team z akejkoľvek Ligy, napíšte prečo ho zbožňujete a vašich obľúbených hráčov. Thread môže slúžiť aj ako debata napríklad o Lige Majstrov, "La" Lige, Bundes Lige a podobne.
Začnem ja:
Môj obľúbený klub je myslím ako u väčšiny FCB (Footbal Club Barcelona), obdivujem ich štýl hrania tkzv. Tiki Taka, ako dokážu súpera uspať presnými prihrávkami a otvoriť si priestor aj na strede pola, ďalej u nich obdivujem tie prihrávky na malom priestore, "Barca" má množstvo výborných individualít ako napríklad Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Dani Alves a samozrejme Lionel Messi, títo hráči sa dokážu presadiť aj 1 na 1 a sú to bezpochyby kandidáti na "Zlatú Kopačku" a nedám na nich dopustiť.
(Keď uvidím že o tento Thread bude záujem rozpíšem sa čo sa týka mojich obľúbených teamov viac.)

Snažil som sa nájsť podobný thread a nenašiel som, takže ak je nejaký podobní, tak prosím o zmazanie.

EDIT:
Akorát si mě naštval,nezmínil si mýho oblíbenýho hráče Davida Villu!!!
Nepovažujem ho za odchovanca, + poslednú dobu ani nehráva zápasy vďaka zraneniu.

DarkAspecT
27-10-12, 20:57
Můj oblíbený team je taktéž barca díky jejich stylu hry který je jedinečný a nikdo jiný ho nehraje a pokud ano tak ne tak dobře jako barca.Akorát si mě naštval,nezmínil si mýho oblíbenýho hráče Davida Villu!!!

Facened
27-10-12, 21:28
Tak tiez Barca a paci sa mi ich styl hry ako hovoris tiky taka :) a samozrejme aj Spanielov mam rad :) hraci : Messi,Torres,Xavi,Puyol a Xavi Hernandez :D

cFc|Lu!z
27-10-12, 21:46
Můj nejneoblíbenější team na světě je Barcelona. A to hlavně kvůli semifinále ligy mistrů 2009, kdy pan sudí Overbo zapomněl zapíska několik penalt proti Barceloně. http://www.youtube.com/watch?v=fAcNTcqWm8w zajímavé videjko :)
Jinak můj oblíbený klub je Chelsea. Nelíbí se mi jak do ní Abramovič pumpuje prachy, ale to je celkový problém fotbalu. Ve Španělsku mám rád Real, na něm se mi líbí jejich přímočarost.
Co se týče koučů tak můj oblíbenec je jednoznačně Special One. Už od svého angažmá v Chelsea. Ale myslím si, že nejlepší trenér světa je Sir Alex Ferguson, a to kvůli tomu, co s United dokázal a jak dlouho tam vydržel.
Co se týče hráčů tak Lampard, Terry a Drogba. Tohle trio vyzvedlo Chelsea tam, kde teď je. Dále Cristiano Ronaldo: budete mě hejtovat ale je to nelepší hráč světa. Messi je taky dobrý, ale Messi bez Barcelony je poloviční, zatímco Ronaldo září i v nároďáku. A pak je tu ještě Neymar. U něj mám jedno oblíbený videjko :) http://www.youtube.com/watch?v=glK4xYuQ0FM A nejoblíbenější David Luiz. Nedokážu vysvětlit proč, ale většího frajera jsem neviděl.

RastaFarian
27-10-12, 21:51
Visca el Barca :)

SliZo
27-10-12, 21:55
Blues madafaka!

Raw
27-10-12, 22:07
Mufc

DarkAspecT
27-10-12, 22:10
Ale fuj rawe v anglicky lize, jsem mozna jedinej ale fandim citizens.

perry
27-10-12, 22:22
Sigma Olomouc.. :-))

znedlob
27-10-12, 22:50
FC Houslice.

Jinak fandim RM. Libi se mi rozmanitost hry. Jak si s micem dokazou pohrat a obcas magicky zakonci (Cristianuv gol ve stylu ninja kick podrazkou kopacky).
Zacal jsem mu fandit po tom, co jsem ve hre CSM 2002 s Realem dokoncil celou "16 letou" karieru. Uz jsem nedokazal fandit nikomu jinemu.

iHala Madrid!

Acid
27-10-12, 23:06
Chelsea, Real Madrid

Mars
04-11-12, 17:15
Můj Oblíbený fotbalový team je ------

FC Barcelona :D a můj oblíbený hráč je ----

Lionel Messi :D

Toreto
08-03-13, 16:50
U mna je to jedine Liverpool.Najvačší klub v Anglicku(soráč Scums).
Fandiť som začal po tom,čo som videl finále v Istanbule..jedno z najkrajších,ak nie najkrajšie finále Champions League..keď za stavu 0:3 začali scousers spievať Youll never walk alone..fantázia.
Najobľúbenejší hráči Gerrard,Carraghar..z tých,čo už majú po kariére sú to Dalglish,Fowler,Rush,Hypia,Macca..
Tiež chovám strašné sympatie k Xabimu Alonsovi,ktorý aj po odchode z Liverpoolu stále vyhlasuje,že Liverpool miluje.Kiežby sa raz vrátil "domov".
Obľubeny tréneri:Rodgers,Benitez,Klopp..tiež uznávam Fergusona,aj keď ho doslova neznášam,Mourinha,Guardiolu(za jeho prácu s La Masiou),Hiddinka,Cappela.
Najviac nenávidený hráči a teamy:Manchester United(Full of shits)-kompletne celý káder mimo Gigsa,Scholesa.Chelsea(za to pumpovanie penazí do klubu od Romana a doslovné skurvenie futbalu),týmy,ktoré vlastnia šejkovia(Paríž,Citizens,Malaga..)
2 špeciálne miesta u mna majú Torres a Owen (tzv. zrádci)..tým prajem v zbytku ich kariéri,čo najmenej gólov a čo najviac pádov :)
Aj keď viem,že Liverpool sa momentálne nemože rovnať týmom ako Barca,Madrid,Manchester,Bayern..verím v úspechy v dalších rokoch a verte,že ten sa dostaví a Liverpool uvidíme opať na vrchole.

Toreto
31-03-13, 19:38
What a captain http://25.media.tumblr.com/7419005952b82c9f04f466c4b73b4b4e/tumblr_mkj6rb9SRy1r4roroo1_500.gif
Stevie :33

cFc|Lu!z
31-03-13, 21:32
What a captain http://25.media.tumblr.com/7419005952b82c9f04f466c4b73b4b4e/tumblr_mkj6rb9SRy1r4roroo1_500.gif
Stevie :33

http://24.media.tumblr.com/146bdd2e55ea2cf34d6a2bfdd5b50f7f/tumblr_mgj0s3rmtY1rb6fzko2_250.gif
Ten moment, když Terry nechce od Lamparda kapitánskou pásku :)

!!LOGIC!!
01-04-13, 18:54
chelsea !

Toreto
08-05-13, 21:30
refresh

Trey
08-05-13, 21:37
...
barca...

noirbun
09-05-13, 07:00
Barcelona

Eso./digl
09-05-13, 10:03
Fc Spartak Trnava. Kraly Slovenska, kraly tribun!

karl0b
09-05-13, 10:38
Fc Spartak Trnava. Kraly Slovenska, kraly tribun!

http://www.youtube.com/watch?v=7Y33PQgxrz0

Eso./digl
09-05-13, 13:38
http://www.youtube.com/watch?v=7Y33PQgxrz0
Hej ste vtipny ked date bezdomovcom 2 litre vina . aby vam toto zahucaly do kamery ale ked nas dojjde do ziliny 3 tisic tak vas kurva neni pocut. Zlto-zeleny zilincane skurveny!

Eso./digl
09-05-13, 13:46
Pyrotechnici.

Tomu ver! Najlepsi v strednej europe.

Slunicko
09-05-13, 13:48
Manchester United <3

AlternativníPravda
09-05-13, 14:55
Tj Wltschnau

Toreto
09-05-13, 16:20
Moc sa nerozpisujete.Ak ste fanúšikovia,ktorí sledujú zápasy svojich klubov aj mimo CHL,tak sa kludne rozpíšte ako ste sa dostali k fandeniu..

Iker
01-11-14, 21:37
Muj oblibeny tym je Real Madrid ★

Iker
01-11-14, 21:38
:D

Iker
01-11-14, 21:39
Hej ste vtipny ked date bezdomovcom 2 litre vina . aby vam toto zahucaly do kamery ale ked nas dojjde do ziliny 3 tisic tak vas kurva neni pocut. Zlto-zeleny zilincane skurveny!

:D

Anjelik.*
02-11-14, 15:43
Zdarec.

Verím že aj tu sa nájdu fanúšikovia Footbalu a Footbalových klubov.
Takže ako už z názvu vyplýva, napíšte sem svôj obľubený Team z akejkoľvek Ligy, napíšte prečo ho zbožňujete a vašich obľúbených hráčov. Thread môže slúžiť aj ako debata napríklad o Lige Majstrov, "La" Lige, Bundes Lige a podobne.
Začnem ja:
Môj obľúbený klub je myslím ako u väčšiny FCB (Footbal Club Barcelona), obdivujem ich štýl hrania tkzv. Tiki Taka, ako dokážu súpera uspať presnými prihrávkami a otvoriť si priestor aj na strede pola, ďalej u nich obdivujem tie prihrávky na malom priestore, "Barca" má množstvo výborných individualít ako napríklad Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Dani Alves a samozrejme Lionel Messi, títo hráči sa dokážu presadiť aj 1 na 1 a sú to bezpochyby kandidáti na "Zlatú Kopačku" a nedám na nich dopustiť.
(Keď uvidím že o tento Thread bude záujem rozpíšem sa čo sa týka mojich obľúbených teamov viac.)

Snažil som sa nájsť podobný thread a nenašiel som, takže ak je nejaký podobní, tak prosím o zmazanie.

EDIT:
Nepovažujem ho za odchovanca, + poslednú dobu ani nehráva zápasy vďaka zraneniu.

no a teraz ešte keď majú ''ROTVAJLERA'' (Suaréza) tak sa nemusia báť :D

Company
02-11-14, 23:06
CHELSEA
Umely klub. Za starych cias este stali za nieco ale inac najvacsi shit vo futbale. Ako tu uz bolo milionkrat spomenute...napumpovany klub, betonari, (takmer) ziadny odchovanci a v prvom rade, moja oblubena prezyvka tohto klubu, cintorín pre hracov. Viac sa tu rozpisovat nebudem snad viete co su zac a ako hraju...

FC BARCELONA
Rad som sa na nich pozeral, sice uz to nebol ten stary futbal s plno akciami zo strany na stranu ale (ÁNO) nudné tiki-taka so 80% drzanim loptym a prakticky ziadne brejky. Respekt co Guardiola odviedol s Barcou. Teraz sa tesim ako im to bude hrat s tymto novym timom. Najviac odchovancov, genialna La masia atd... Nie moj najoblubenejsi, ale najdokonalejsi tím.

REAL MADRID
(pusinky preto ta farba) Banda kokotov toto. Prijebane hlavy (cest vynimkam). Ronaldo je pan hrac, ale mohol by menej plakat. Casillas najlepsi brankar. Spol. od ramosa cez pepeho a khediru az po benzemu hlupaci prvej triedy. Futbal niekedy hraju pekny ale co sa mentality tyka.... Suarez kuse... perma ban do konca karieri, ale Pepe? odstrelit jak psa.

MANCHESTER UNITED
V sucasnej dobe sa onho tak nezaujimam ale klub s velkym srdcom a historiou. Uvidime ako sa im bude darit pod Giggsom, snad on bude ten co zdedi Fergusonovu genialitu. Buduce 2 sezony od nich nic necakam...

MANCHESTER CITY
Umely klub, este ze niesu taky sprosty jak chelsea, ze?

ARSENAL
Moj prvy oblubeny klub. Bohata historia, bohata buducnost. Chcelo by to viac investovat do vlastnych odchovancov.

SOUTHAMPTON
No. 1 klub v premier league aktualne. Mnoztvo paradnych odchovancov o ktorych (este budeme) pocujeme pocut. (Shaw, Chambers, Bale-ano Gareth, Oxlade-Chamberlain, Walcott...) Drzim mu velmi palce, rad by som ich videl hrat v LM tuto sezonu.

BAYERN MNICHOV a BORUSSIA DORTMUND
Davam ich spolu lebo to boli kluby na rovnakej urovni. Aj ked dortmund mal (pre vacsinu) nezname talenty a bayern svojich pevnych odchovancov, dokazali v uplynlych sezonach ze bundes liga je stale top liga. Skoda ze sa dortmund rozpredal....

N O O F F E N C E GUYS!!!!

Eso./digl
04-11-14, 17:19
Cudzie chvalis, svoje nepoznas! Jedine FCST + FCB

Bager258
04-11-14, 17:44
Real Madrid a Bayern...
Tieto teamy sú fakt dobré....
Hráči - P.Lahm a S.Ramos, Marcelo a C.Ronaldo

E: Nesmiem zabudnúť na AS Trenčín :)

AlternativníPravda
04-11-14, 17:47
Fobtal moc nesleduji - je to sport ve kterém je zbytečně moc peněz, jež by se daly rozložit mezi ostatní sporty. Navíc se mi nelibí, že už není jediný světový klub, který by tvořili z větší části jeho odchovanci (to samé platí i o českém fotbalu, kde vůli peněz musí prodávat dobré hráče do zahraničí a tím nechávají upadat ligu).

Mezi nároďáky rozhodně Německo - jednoduchý útočný fotbal, založen na výborné obraně.
Klubovou scénu sleuji ještě míň, ale líbí se mi herní projev Plzně. Dříve jsem fandil Chelsea, Barceloně a Realu,no koukl jsem se na sestavy a zjistil jsem, že nějak posrtádají odchovance. Takže teď "fandím" Bayernu (hlavně Mullerovia a Neuerovi - je to hrozný šašek :D). Slovenskou "fotbalovou" scénu neznám vůbec, takže se nebudu vyjadřovat.

Jinak, pokud jde o venkovskou scénu, tak rozhodně 1.FC Horní Kotěhůlky s útočníkem Tadeuszem Perececkiem.

PS: Daleko lepší sport je hokej :P :P

Eso./digl
04-11-14, 21:33
http://www.fastimages.eu/images/1071063215.jpg

Lo7oR
09-11-14, 20:47
Real Madrid,Fc Barcelona,Paris Saint German

cFc|Lu!z
10-11-14, 20:00
real madrid,fc barcelona

wtf ?!?!?!?