Zobrazit normální verzi : Změny
Zdravím,
byl sem na pár zahraničních serverů a tedy měli tam skvělé mody, neříkám že tam budu hrát, ale mohli by se pořídit i tu.
1 mod) Nemesis, jednou za 5 kol když CT (Simon) dá Nemesis mod, tak se vylosuje jeden jediný CT, který se promění v Zombie "Nemesis", ostatní CT to zabije, T budou mít Ak47 a budou se muset snažit Nemesise zabít, ale pozor nemesis má 25 000 HP
2mod) Gangster day, jednou za 5 kol CT (Simon) může dát "Gangster day" Všichni T budou mít TMP a 250hp + 250 Armor a budou se navzájem muset pozabíjet, poslední kdo přežije bude mít /pp, ale i když T budou mít TMP tak nemohou zabít Ct.
2 návrhy, kdyby chtěl někdo eště více tak napište, kdo vý možná sem tyto mody nebudou ani uděleny.
Ten Nemesis se mi hodně líbí, jsem pro :)
Skor by som povedal ze ten Gangster day je dobry napad...aj Kotel spominal pri takychto vymýšlačkách ze by radsej spravil prestrelku medzi veznami..
Přesně jak napsal Ejo spíše se mi taky líbí ten gengsta mod..
Ten nemesis spíše ne..
Ale dobrej nápad.:)
Kery simon by dal nemesis mod ked ma šancu na prežitie 1:6 :D:D Gangsta vyzera dobre, chce to Čas.
Nikto to nebude dávať, lebo by si nezahral.
gensta je good ale jestli to má bejt gensta tak by měli mít ingrami a ne TMP :D
Ten gangster day by mohl být :)
1 mod) Nemesis, jednou za 5 kol když CT (Simon) dá Nemesis mod, tak se vylosuje jeden jediný CT, který se promění v Zombie "Nemesis", ostatní CT to zabije, T budou mít Ak47 a budou se muset snažit Nemesise zabít, ale pozor nemesis má 25 000 HP
Zapoměl jsi že i CT budou proti Nemessisovy a Nemessis je simon. Někde je to ještě tak že je neviditelný.
Byl to jen návrh, jen mě to tak napadlo. :D
E: Mám v piči komp tak píši ze školy nebo od kámoše :D
gameshakerMC
04-11-12, 11:28
ja sem PRO ganstar day. ( aspoň se CT nemusí tak snažit :D )
Ja by som bol skor za ten gang, ale aby si zahrali aj CT. Ked budu T kemit tak co potom? CT by mohli aspon zabijat kemperov,afk a hracov co zdrzuju alebo akokolvek zneprijemnovat hru.
Ja by som bol skor za ten gang, ale aby si zahrali aj CT. Ked budu T kemit tak co potom? CT by mohli aspon zabijat kemperov,afk a hracov co zdrzuju alebo akokolvek zneprijemnovat hru.
Toho by zneužívali.
Tak bam bez milosti, nebudem cakat az CTcka to prestane bavit. Budem to brat ako FK.
A co dát prostě všem 100hp bez vesty i CT a udělat přestřelku na několik týmů? Vždy podle počtu CT.
Př: 6 CT, 18 T
18/6 = 3, tj. 3 týmy po šesti, s CT 4 týmy.
Vždy by se počet hráčů vydělil počtem CT a vznikl tým. Co ale udělat v případě, když nějací T přebývají? Tady se naskýtá více možností. Př, máme tým:
7CT 26T
8CT - Tým 1
8T - Tým 2
8T - Tým 3
7T - Tým 4
2 T nám zbydou. Co s nimi?
Možnost 1. Rozdělit je do T týmů, TJ. CT je 7, 2 T týmy jsou po 8 a jeden po 7.
Možnost 2. Utvořit z nich samostatnou skupinu, i když jsou třeba jen 2.
Možnost 3. Prostě ty přebývající zabít, což je ale stejně blbost, protože každý si rád zahraje alespoň v nevýhodě, než se hned nechá zabít. (možnost 2.)
Týmů může být celkem 8. Jsou 4 barvy a každá může ještě svítit, nebo nesvítit. Problém by nastal, když by z nějakého důvodu byly třeba jen 2 CT a 18T, nebo jakýkoliv jiný počet, kdy po vydělení vychází větší číslo, než 8 (nepravděpodobné, ale může se stát). V takovém případě by mod prostě nešel spustit.
A ještě pár pravidel pro mod, Ct musí otrevřít cely a dát T čas na rozběh. (ideální řešení - po zapnutí modu se zapne náhodný odpočet v rozmezí 30-60 sekund a po odpočtu mod začne)
Master Yoda
12-11-12, 16:20
gangster day je ted uz divny T jenom kempi a cekaji a kolem nekdo projde..chtelo by to tam dat camp metr aby T nemohli kempit
Ja sem pro NEMESIS tento mod by mohla bít zábava. :) určitě se to ujme.
Jeto něco jako Alien, mod může být zajímavý já jsem PRO
Ja sem pro NEMESIS tento mod by mohla bít zábava. :) určitě se to ujme.
Nevím, proč by chtěla Zábava někoho mlátit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.