Zobrazit normální verzi : unban
Ahoj! chcel by som vás moc poprosiť.. o unban na servery DD2 only .. kde som dostal ban .. za "WH+obchadzanie banu" ..ale ja som žiaden ban nedostal takže neviem prečo to bol taky dôvod. Ďalej z WH som fakt nehral a rád by som videl demo od admina KOFI ktorý mi dal ban počas hrania takže si myslím že demo nemá ..Budem vďačný za odpoveď a ďakujem za váš čas :-) ban som dostal na meno eX_k1skE~! (a rád by som prosím videl to demo a ho vlastne má) :( moc prosím o ten unban... VALVE_0:0:1344918298 moj steam ID a v banliste mám vraj aj iných 8 banov ale ja som žiaden nedostal .. naozaj musí to byť zdielaná IP prosím :/
Chcem sa opravedlniť za to že som nedal výpis z konzoli ..:(
Tak jí dej :D Pokud jde o sdílenou IP s cheaterem, tak UB asi nebude, protože nechceme aby se sem vrátil i on, protože kdybychom odbanovali tebe, tak odbanujeme i ho. Kup si na steamu csko, počkej si na Vánoce, jsou tam slevy;)
DarkAspecT
31-10-12, 21:40
Ve hře si ho možná viděl,ale na to funguje 1 příkaz a on je ve spectu a ty ho vidíš živého ve hře.
dokud nedas vypis z konzole, tak ti sem demo davat nebudu, a pro tvoje info, mam ho! navic na tvuj nick daval ban i muj bracha den predtim, to ze mas Dynamickou IP me nezajima...
No nevadí ten ban možte nehať mám steam už dávno ale nestel som na nosteame ban tak dík za čas dnes zahrám :P (na steame) :D
za to ale můžeš dostat ban za obcházení :D
tak si dáavej pozor aby se ti nezabanoval i steam ;)
dneska sem mu dal ban na steam,protože ho někdo s demem nahlásil za wh
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.