Zobrazit normální verzi : Gun Gnum STYLE Gemblerovec
Mám stažnosť na hráča s menom : Gun Gnum STYLE Gemblerovec
Screen :
http://img832.imageshack.us/img832/3884/img02112012103028.png
//EDIT: Moje meno v hre je Dr.Peper
:D Dal Ta Bhoper:D
02-11-12, 13:18
A id & ip?
Neviem ale skusím pohladat
pokud to chces zjistit, napis amx_ip do konzole
Poslední dobou je tam podobných věcí hodně...mělo by se tam vrátit to s tím Chuckem Norrisem a mute na 1 minutu jak to bylo dřív
Poslední dobou je tam podobných věcí hodně...mělo by se tam vrátit to s tím Chuckem Norrisem a mute na 1 minutu jak to bylo dřív
Moja reč :)
pokud to chces zjistit, napis amx_ip do konzole
Nejsem Deb*l
neříkám, že jsi debil, ale někteří to třeba neví
Amazing-Zajic
03-11-12, 10:43
Chuck Noris je trapnej, hh
Kotel by tady mnel dat Chucka :D bylo to dobrý , a mnel by tu dát že kdiž bude nekdo mít nadávku v nicku tak ma na 1 týžden ban
Kotel by tady mnel dat Chucka :D bylo to dobrý , a mnel by tu dát že kdiž bude nekdo mít nadávku v nicku tak ma na 1 týžden ban
A taky by měl udělat, že když někdo udělá jakoukoliv pravopisnou chybu v textu, tak ten dotyčný dostane perma.
Ty by sel měl hlavně naučit psat....ban na jeden týden je přehnaný...spíš kick nebo ban na 10 minut
A taky by měl udělat, že když někdo udělá jakoukoliv pravopisnou chybu v textu, tak ten dotyčný dostane perma.
To by na serverech nikdo nehral :D
To by na serverech nikdo nehral :D
Nebo by byl úplně prázdnej chat :D
Nebo by byl úplně prázdnej chat :D
Taky mozny :D
Ako že poviem že ti hlupak a mám ban .. Deti čo Vám to šibka ??
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.