Zobrazit normální verzi : Dali jste mi ban i když jsem to nebyl já
Dali jste mi prej ban na mojí ip adresu. To jste se spletli!
Hráč O.o.O.o.O.oOpetr
Typ banu IP adresa
SteamID Není SteamID
IP adresa 188.120.211.17
Udělen 07-06-2011 - 16:36
Délka BANu 161280 minut
Vyprší 27-09-2011 - 16:36 (3 měsíce 2 týdny 4 dny 5 hodin 27 minut ještě zbývá )
Důvod Wallhack
BAN dal Admin [Alpha] R!d!k_by_k!ll3r (Ridik_by_killer)
BAN dal Server Kotelna - War3FT | csko.cz (de_dust4ever)
Tohle já nejsem. Mám ip adresu 188.120.211.17 ale nick <*VANDRZTACI*>.:AMBRY:. a nikdy jsem nehackoval. NEMÁM NICK O.o.O.o.O.oOpetr! Tak prosím o vyřízení mé žádosti protože chci hrát cs na kotelně.
a nwm proč mám ban na všech servrech??!!!
Ale včera 10.6.2011 jsem ještě mohl hrát cs. Dnes mi to nejde
Je tam shoda IP adresy ... Ty sis toho nevšiml ?
Tady nekdo umi pouzivat tlacitko "edit". Triple post je na perma sam o sobe, hih.
Z tvojej IP adresy sa cheatovalo. Stiahni si cs 1.6 z http://csko.cz/?strana=download a pripojis sa.
Tady nekdo umi pouzivat tlacitko "edit". Triple post je na perma sam o sobe, hih.
Ty by si měl být Board Moderator :))
To nee, to bych pak musel zabanovat sam sebe za flame..
Tak jste blbě napsali ip protože z mího ip se NEHACKOVALO!!!! S nikým ip nesdílí!!!
Tak jste blbě napsali ip protože z mího ip se NEHACKOVALO!!!!
Nerozumíš slovům "sdílená IP" ? Vysvětlím to tak, aby si to pochopil...Prostě máš stejnou IP adresu jako někdo kdo cheatoval, kapiš ? Chceš po nás abysme šli a změnili mu IP adresu ? To není tak lehký, takže si prostě stáhni to csko na který ti tu někdo dával odkaz a smiř se stím...
S nikým ip nesdílí!!!
Mužete být klidně na druhý straně republiky, ale mít stejnou IP adresu...
btw. Tím, že dáš za větu tisíc vykřičníků si nepomůžeš...
Sorry za čas cs už mi de dík.
mího
Kdybych mohl, vyzvracim se ti na klavesnici a zapalim ti bejvak, ale tak dejme tomu, jsem civilizovanej..
life was much easier when apple and blackberry were just fruits.
:thumbup:
sry hochu ale nikdy nemuzzes vedet jestli nekdo nam stejnou ip jak ty ten chlapec wh mel a muzes to viresit leda zmenou ip adresy
vidim ze uz je po problemu :D
viresit
hmmmmmmm, hmmm...mhhhhhhhh..
Ježiši kriste... Admin má jít příkladem a né být negramot ježiši kriste, zachvilku to tu bude vypadat jako na GayShites. Achjo... Ten nick a ta negramotnost.. =)
Překlad pro ridika: Ješyšy kryste... Admyn má jýt přýklatem a né bít nekramot ješyšy kryste, zachvylku to tu bude vipadat jako na GaiShytes. Achjo... Ten nyck a ta nekramotnost.. XDXDXDXdxDxDxDXDXDXD::DDD:D::D:DXXDD
Ten to bez tupyho smajlika "xD" nepochopi, dodelej tam jeste prosim toho tupyho smajlika Zombe..
sry hochu ale nikdy nemuzzes vedet jestli nekdo nam stejnou ip jak ty ten chlapec wh mel a muzes to viresit leda zmenou ip adresy
vidim ze uz je po problemu :D
Já vím uplně na 100% že nikdo nemá moji IP adresu :) teda krom mýho bratra :D
Ježiši kriste... Admin má jít příkladem a né být negramot ježiši kriste, zachvilku to tu bude vypadat jako na GayShites. Achjo... Ten nick a ta negramotnost..
Překlad pro ridika: Ješyšy kryste... Admyn má jýt přýklatem a né bít nekramot ješyšy kryste, zachvylku to tu bude vipadat jako na GaiShytes. Achjo... Ten nyck a ta nekramotnost..
:D:D:D
ale nastesti to ke gayshites ma kotelna daleko
:D:D:D
ale nastesti to ke gayshites ma kotelna daleko
Naštěstí zatím ano, ale ještě pár takových ridiků a silv3ů a je tu GS jakbysmet.
ještě pár takových ridiků a silv3ů.
...a zombiebotov. Prepac ale to, ze ridik nevie moc dobre gramatiku z neho nerobi zleho admina. Pozri sa na seba, co si spravil a potom sud. Jako nemam nic proti tebe a stale ta mam svojim sposobom rad, ale "to" si spravit nemusel. Ridik je v pohode clovek a admin takisto.
Asi tak jak psal grEy. Nejsi admin, přesto furt upozorňuješ, že by si jím měl být.
...a zombiebotov. Prepac ale to, ze ridik nevie moc dobre gramatiku z neho nerobi zleho admina. Pozri sa na seba, co si spravil a potom sud. Jako nemam nic proti tebe a stale ta mam svojim sposobom rad, ale "to" si spravit nemusel. Ridik je v pohode clovek a admin takisto.
Nechci se do tebe navážet, ale můžeš mi prosim napsat "to" co jsem proved? Prosím, napiš to sem. Díky. =)
Btw: k tomu ridikovi. Myslel jsem tím, že na GS mají "admini" věk okolo 12-ti let. A takto píšou, takže takhle jsem myslel to přirovnání.
To, preco si stratil prava. To ti tu mam ako cele rozpisat? Nechcem napisat, ze o tom vela neviem, lebo by si ma chytil za slovicka, ale proste podstata sa nemeni a detajly som vediet nepotreboval/nepotrebujem. To je jedno, ako si to mysles. Proste ho hadzes medzi hovna z gs a pritom tam absolutne nepatri, akurat ze ma zlu gramatiku. Neni kazdy dokonaly.
Přišel jsem o práva protože jsem se jich vzdal. Založil jsem si portál a napsal jsem o tom kotlovi.
Original:
Ahoj, prosimtebe, chci sis s tebou promluvit ohledně mě a kotelny.
Před necelym měsícem jsem si s kamrádama založil vlastní portál - www.CSGate.eu.
A chtěl bych se zeptat na pár otázek
1) Necháš mi práva u tebe nebo ne? - Je to na tobě (reklamu u vás nedělám a svoje lidi jsem nato taky upozornil.)
2) Přál bych si, abysme byli spíš portály jakože přátelské, né jako vy a gameshits - souhlasíš?
3) Pokud by jsi souhlasil s bodem 2, vymělnil bys ikonky?:D
4) Přísahám, že u vás reklamu dělat nebudu a ani nikdo z mejch lidí.
Doufám, že ti to moc nevadí .. :(
Díky za odpověď. čau ;)
Kotel napsal, že je tam spousta věcí zkopčenejch, takže odmítá spolupráci. Vzal mi práva a tim to skončilo.
Ale nechápu, co si furt všichni myslí, že jsem něco ukradl? Nic jsem neukradl. Zde na kotelně 90% věcí Kotel nedělal, jenom to stáhnul a upravil. Stejně to bylo i u nás. Takže nevim, co je to s váma? Navíc, nápad se nedá patentovat, to pochopte. Kotlovi jsem se potom omluvil a omluvu přijal a konec.
Takže doufám, že se lidí jako Trsak a Martiii a další uvědomí, že psali nesmysli. Například Trsakovi jsem se to snažil v klidu vysvětlit ale jelikož mu je 15, tak je tvrdohlavý a zformuloval si to do blbostí. Navíc, nic jsem ani ukrádst nemohl, protože přístup k serveru a pluginům má pouze kotel.
Preco potom seci pisali ze si to zobral?
To netušim. Navíc je to nesmysl. Kromě kotla přístup k serverům a pluginům nikdo jinej nemá. Takže lidi prosím, přemejšlejte, než začnete psát takové sračky co vám K... "někdo" nakecá.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.