Zobrazit normální verzi : fu
Jo Kotle tak sme s euz dosti pobavili, to zabijeni i tak stoji uplne za picu, tak bys to mohl vypnout, nic to hre nedalo, akorat si to pekne zkurvil...dik
Tak poslouchej ty čůráčku, Kotel na tom maká a snaží se to udělat co nejlepší, většina lidí si cení to co dělá, jen ty takový chcípáček má hloupé žvásty.
Dřív než sem naskáče 50 lidí a začne lézt kotlovi do prdele a tobě nadávat, tak bych rád řekl (tedy pokud se jedná o ten kill na classicu) , že máš pravdu v tom, že by se to mělo vypnout.
Já nevím jak ty Kájo :), ale já si Kotlovo práci se serverama cením. :)
jj larodar ty ses ale alpinista ....... to neni urazka toto to je fakt ... co se to zaplo, prestali chodit na kotelnu lepsi hraci a za dalsi, za demenci druhejch nemuzes ty, pokud ma nekdo bombu a neplantne a co mas delat... nic dostanes kill...
a uz nepis, nemam naladu na maly kluky
řikám snad někde že si jeho práce necenim
a uz nepis, nemam naladu na maly kluky
Já zas na malé děvčátka. :) Neměl by si ze sebe dělat vola, Kotel dělá co může, aby se servery líbily všem. :)
Já zas na malé děvčátka. :) Neměl by si ze sebe dělat vola, Kotel dělá co může, aby se servery líbili všem. :)
A jindy na ne naladu mas? Pfuu, pedofil. Btw, servery se libilY, ne libilI. Yanks.
to je velka hrubka laro OPRAV SI TO
Martii, rovnou to tu zamitni, nema to cenu
Zajimave, ze kdyz jsem to vypl, tak vetsina hracu to chtela zpet. A hrace v top10 povazuju za ty lepsi. Zatim proti tomu nebyl nikdo jiny nez ty.
Kteří "lepší" hráči odešli? :D
Kteří "lepší" hráči odešli? :D
jn ja sem tam porad :-D
Opraveno.
edit:
A jindy na ne naladu mas? Pfuu, pedofil. Btw, servery se libilY, ne libilI. Yanks.
na kretény taktéž nemám náladu :)
Může mi někdo vysvětlit ten systém co je na classicu? Tam je zaplej FF či co?
Může mi někdo vysvětlit ten systém co je na classicu? Tam je zaplej FF či co?
FF je Off. Len na konci mapy po nesplnení úlohy je death. Čiže T ak nepoložia, CT ak nedefusnu. Je to proti kempeniu atď., ale niekomu to vadí, lebo nemôžu šetriť gun.
+ nekempí sa toľko a hýbe sa to (admin môže presunúť bmb inému T)
- ak za 20 sekúnd zomrie 8/10 T a zostaneš sám proti 10 CT (alebo naopak), nemáš šancu (zbytočná smrť) (ale či je to až taký mínus, je subjektívne)
Spíš je na chuja to, když dostane bombu hráč, který si myslí, že má na zádech baťůžek se svačinou. To je pak těžké položit a nezbývá ti než za ním běhat a doufat že ho někdo sestřelí.. Pak se stává kick na konci kola nesmyslným, protože je způsoben nezkušeností daného hráče, který tak svým počinem případně poškodí i ty kteří za to nemůžou.
Spíš je na chuja to, když dostane bombu hráč, který si myslí, že má na zádech baťůžek se svačinou. To je pak těžké položit a nezbývá ti než za ním běhat a doufat že ho někdo sestřelí.. Pak se stává kick na konci kola nesmyslným, protože je způsoben nezkušeností daného hráče, který tak svým počinem případně poškodí i ty kteří za to nemůžou.
na to by se hodila ta vychytavka pristupu na server v jinem threadu od charona, tim myslim ze bombu by dostal hrac od ranku xxxx ale nevim jak by to bylo slozite na naprogramovani, k tomu necht se vyjadri IT profesionalove :-D
EDIT: divne sem to napsal :-Dtak radsi jeste jednou, myslim to tak, ze pristup by mel kazdy, jen bombu by dostal hrac s rankem od xxxx
na to by se hodila ta vychytavka pristupu na server v jinem threadu od charona, tim myslim ze bombu by dostal hrac od ranku xxxx ale nevim jak by to bylo slozite na naprogramovani, k tomu necht se vyjadri IT profesionalove :-D
No veď to. Práve kvôli takým prípadom, ako opísal Twist, ten thread mal byť.
Pridelovat bombu podle ranku mozne je.
no vyborne tak je o jeden problem min ?
hral sem na mnoha sevrech od vetrniku, iii ( stare iii coz byl sam. server), pres cele UG a radu dobrych serveru, ale az tady se setkavam s nazorem ze kill po splneni ukolu he fair.... lisknete si .. hru to nezrychluje a nic dobreho to nedela
Pridelovat bombu podle ranku mozne je.
Takže to bude? Aj s tým točením máp?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.