Zobrazit normální verzi : žiadosť o práva
PeZoPetrik
11-06-11, 22:40
Meno: Peter Svantner
Meno v hre: PeZo
Byvam: Brezno,Slovensko
Vek: 14 v Auguste 15 :D
Steam ID: STEAM_0:0:40711331
Preco admin?: Nemam rad ked niekto nedodrzuje pravidlá,ci su to cheaty alebo reklamy a pod.
kazi to hru nielen mne,ale aj ostatnym hracom.Chcem aby sa tym,co nedodrzuju pravidla dostalo to co si zaslu-
zia.
AB a WH viem rozoznat.CS hravam uz nieco cez 3 roky,s toho 2,5 roka na kotelne.
Najcastejsie som na War3ft-e,ale chodim aj na Awp a Deathmatch...Steam som si kupil nedavno.
Hoci mi sem-tam ujde nejaka nadavka,viem to skludnit a chovat sa slusne.Admina som este nerobyl,no verim,
ze za pomoci ci uz vasej,alebo mojich kamosov v admin teame,budem admin ako ma byt :D!!!
Zastihnut ma mozete :D :
Steam: PeZoPetrik
Facebook:Petko Svantner
Dufam ze sa vam ziadost pacila a Dakujem za precitanie :).
A prepacte ze som niekde nedalval mekcena a dlzne :D...
Presne viem co by ti napisali ostatni admini:
1. Vek (maly)
2. Steam (kratko)
3. Gramatika (k hovnu)
4. Aktivita (1 prispevok!!! :-O)
Neviem, ci mas sancu..
PeZoPetrik
11-06-11, 22:48
akoze ja som na forku bol uz davno ale neprisiel my e mail...nemohol som potvrdit ucet...nemohol som nic pisat atd..
PeZoPetrik
11-06-11, 22:53
uvidime co nato admin team :D
PeZoPetrik
11-06-11, 22:55
ved hram a aj budem :D:D v podmienkach je steam nie hrat na nom rok! :D
neprysel ty emayl, jak je tohle mozny?
PeZoPetrik
11-06-11, 22:58
je neviem ale fakt mi neprisiel :D mam spravene 3 konta ..dnes mi kotel potvrdil ucet rucne...
neprysel ty emayl, jak je tohle mozny?
Ufousku ty nemáš chybu :D miluju číst tvoje komentáře :DD..
je neviem ale fakt mi neprisiel :D mam spravene 3 konta ..dnes mi kotel potvrdil ucet rucne...
Chudak, 2,5 roku cekal na email ktery nakonec ani nedosel..
STEAM_0:0:40711331 -> https://steamcommunity.com/profiles/76561198041688390 -> Member since: May 9, 2011 -> 30.4 hrs / 77.4 hrs -> nie
Inak prajem pekny zvysok vikendu a dufam, ze v skole budes pisat jedneho dna diktaty na same jednotky.
PeZoPetrik
11-06-11, 23:32
no tie diktaty :D:D
PeZoPetrik
11-06-11, 23:35
ale ok ja viem ze mam malo hodin nahratych :D aj ze mam malo rokov...chcel som vediet ako sa zachovate ake budu komenty atd.. ak to nevide teraz skusim to neskor :D
chcel som vediet ako sa zachovate ake budu komenty atd..
Zatím jsou na tebe ještě hodní, tomu věř...
Věk není vždy rozhodující, já jsem toho důkazem :D. Bohužel nemáš s adminováním zkušenosti a máš STEAM krátce.
ak to nevide teraz skusim to neskor :D
To bude asi lepšie ;)
PeZoPetrik
12-06-11, 07:35
ok dakujem ze ste sa vyjadrili :D nazbieram skusenosti :D a skusim to mozo o rok,mozno o 2 :D
:DTak:D :Duz:D :Dnashle:D
:DTak:D :Duz:D :Dnashle:D
+1 :dd
...
Chcem aby sa tym,co nedodrzuju pravidla dostalo to co si zaslu-
zia.
AB a WH viem rozoznat.CS hravam uz nieco cez 3 roky,s toho 2,5 roka na kotelne...
AB s WH rozezná každej. U jednoho ti aim míří automaticky a u druhého vidíš přes zdi. Žádná věda. =)
Ohledně přijímání novejch adminů. Já jsem pro to zavést zde test. Zájemce o práva by dostal balík 10 dem, z nichž třeba 5 je čistejch, 2 wh, 1aimbot 1 norecoil a třeba radarhack/wh sounds a napsat výsledky kotlovi na icq nebo do PM ;) Nezkušenost je problém, kterej se takhle vyřeší. A aby jim to nebylo líto, tak bych nasolil tenhle testík i stávajícím adminům :P
radarhack a wh se těžko od sebe odlišují :D je to téměř to samé :D
Jazzin chce odrovnat pulku admin teamu testem na haxy. Jsem pro :D
radarhack a wh se těžko od sebe odlišují :D je to téměř to samé :D
Radarhack se hodně blbě dokazuje, je to v podstatě pokročilejší wh a lidi, kteří ho používaj se vyznačujou tím, že přesně vědí kolik je enemy v tý který části mapy. Že dá 2 a už se nerozhlíží po třetím a nekompromisně stahuje aniž by kdokoli cokoli nahlásil (i když tohle se blbě dokazuje, protože cw se hraje tak, že dáš jednoho a měníš pozici / stahuješ, ať si tu výhodu udržíš.) Hlavní rozdíl oproti wh je ten, že lidi s radarhackem nekoukaj jak debilové do stěn a orientujou se přirozeně, akorát maj magickej smysl pro to kde je kolik enemy. Na pubu je to skoro nepoužitelný, protože 18 teček si prostě nepohlídáš :)
Jo ale hlavně jsem si chtěl zamachrovat a ukázat jakej jsem cheatůznalej chlapec.
Stane sa to, ze si budu dema preposielavat skusenejsim, pripadne rovno nazvy dem kamarat admin prezradi dalsiemu kamaratovi, aby bol aj on admin.
Taketo veci si nepostrazis na 100%, to skor zaviest - 5-10 uspesne zabanovanych cheaterov => moze si podat ziadost. Bude to sice trosku narocnejsie, ale aspon tu nebudeme mat tolko (s prepacenim) odpadu v ziadostiach.
lol tu zustane jen hrstka vyvolenych :-D a doufam ze budu tim vyvolenym :-D
vedouci venny
14-06-11, 16:08
Tak poslat dvě dema zájemci přes icq například a dát mu dvě hodiny na zjištění.. :) Potom ať ti vypíše časy kde si myslí že je to průkazné a je to :D
(škoda, že už to neuvidí nejspíš :D)
Čo čo čo??? Týždeň som tu nebol, stalo sa niečo? O.o
Ma baniQ za WH
Ale prdlajz. Kto ho načapal? Nemôžem to nájsť v Banliste.
BTW, človek príde domov, po vyše týždni zapojí PC a zistí, že mám 4 bany na IP z toho 3 perma. To čo mám za blbov na rovnakej IPčke :D
chmod a+x /bin/laden
13-07-11, 18:22
Nemôžem to nájsť v Banliste.
Tohle bude zřejmě ono (http://www.csko.cz/bans/ban_details.php?bid=9363)
Komedie. Co to bylo za high admina co ho tady porad branil?
Komedie. Co to bylo za high admina co ho tady porad branil?
Nemyslis mna? :) Ja som si s jazzinom vychadzal celkom dobre, no odvtedy co ma ban som ho ani na steame nevidel. Asi by som mal menej doverovat a viac preverovat.
Nemyslis mna? :) Ja som si s jazzinom vychadzal celkom dobre, no odvtedy co ma ban som ho ani na steame nevidel. Asi by som mal menej doverovat a viac preverovat.
Tebe nemyslím, tuším hrál s ním v klanu a navrholval pro něj po nějakém xtém banu imunitu. Nezdál se mi od začátku, dokonce sem měl tušení, že se jedná o stejnou osobu, ale držel sem hubu aby tím zdejší forumheroes zase nezasraly milion topiců.
dostal ban před tim, než bylo csko za 2 eura, takže bych se nedivil, kdyby se tu zas neukázal
dostal ban před tim, než bylo csko za 2 eura, takže bych se nedivil, kdyby se tu zas neukázal
Pak si zase vymysli 45 nicku na kazdy server jiny a pozada o prava ne?
to nevim, ale i za blbych 10€ by měl 5 steamů, takže by se banů nijak brzo neměl obávat.. a jeho styl hry (dm) je jedinečnej
vedouci venny
13-07-11, 23:29
On byl celkem jasnej nic ve zlém ale nemohl o mě vědět na DM když se fulloutí pět borců to by musel mít volume střelby na nule a chůze na miliónů ale to tuším nejde..? xD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.