Zobrazit normální verzi : Žádost o unban - Paradoxx
Ahoj dostal jsme ban za nic proste hraju a admin
napíše že mám wh jestli admin tvrdí že mám wh chci k
tomu důkaz.Nejdou my všechny servery ale dostal jsme to na war3ultimate.
Moje konsole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 43363)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): nicksveee
[AMXBANS] Tvuj nick: nicksveee
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1337725150
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1337725150
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.101.123.78
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.101.123.78
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ParadoXX
[AMXBANS] Server: Kotelna - War3 Ultimate | csko.cz (de_huntic)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Čekám na paradoxe týden možná víc chci už to demo...........
teď tu někde paradox běhal, snad si tě všimne :)
dal sjem už 2zadost o unban
jn, pamatuji si tě
napíšu mu
kam...??? já se tu v tom neviznám můžeš mu napsat ty prosim.dík :D
však sem napsal, že mu napíšu, už sem mu napsal :)
ok dík.....
Doufám že na toto odpoví lebo ma klepne.....
Zahraju si někdy...
toto je tvoje první žádost
http://csko.cz/forum/showthread.php?11222-%C5%BD%C3%A1d%C3%A1m-o-unban
je z 27.10
toto je tvůj ban
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=43363
je z 22.10
nevím proč si nepodal žádost hned, ale až po 5 dnech. HLTV ze serveru už nejsou. Takže sis měl podat žádost dřív (tím myslím i tu první)
Já neměl čas já chodím do školy přijdu večer domu okloé 9hodiny ....... Takže nebudu mít unban? len tak mi date perma...????
jen tak? :D
ParadoxX nedává bany jen tak, neviděl jsem, že by dal neprávem ban a už vůbec ne za WH
jinak 22.10 bylo pondělí, takže v týdnu máš čas na hry :)
měl sis požádat hned jak tě to vykoplo ze serveru
Udělen 22-10-2012 - 17:59
takže si asi nešel spát :)
čas mám sobota,neděle,pondělí a možná když jsou prázdiny dakedy.Chci vydět demo jak mam wh
tak proč sis tu žádost nepodal už v pondělí, ban jsi dostal přímo na serveru, takže si to viděl. Demo už po takové době není. HLTV se maže cca po 24hodinách
tak proč sis tu žádost nepodal už v pondělí, ban jsi dostal přímo na serveru, takže si to viděl. Demo už po takové době není. HLTV se maže cca po 24hodinách
Admin musi nahravat demo pokazde, mate to napsany v povinnostech pro adminy v admin sekci, nemuzete se spolehat na HLTV. Kolikrat se mi stalo, ze se HLTV neulozilo, nebo Kotel neco delal a HLTV se neukladaly na zadnym serveru.
Tim nechci ParadoXXe nijak podelat, vime vsichni ze se temer nikdy neplete, ale i pro nej plati to, co pro vsechny adminy.
já vím ,ale mě jde o to, proč nepodal žádost hned, nemuselo se to takhle řešit a demo by dostal hned. Když ji podal po skoro po týdnu, tak už něco smrdí na tom...
Smrdi to, ale co uz. Demo neni, takze .........
a kdo rekl, ze demo neni? zatim ho PARA nedodal ne? ale to neznamena, ze ho nema :)
demo nemá, protože dodává hltv, který se už smazalo
pokud by byl nevinnej tak podá žádost snad hned ne?
Nezada po mesici nebo po pul roce. Ten skoro tejden se vleze do tolerance. Navic demo by jste meli archivovat aspon mesic. Jestli haxoval, bude haxovat zase a jednou na nej stejne dojde. Ted ale bez dukazu nemuzete udelat nic jinyho nez unbaM.
Kotel naposled psal, že týden na demo stačí, že dýl to nemá cenu :D
Admin musi nahravat demo pokazde, mate to napsany v povinnostech pro adminy v admin sekci, nemuzete se spolehat na HLTV. Kolikrat se mi stalo, ze se HLTV neulozilo, nebo Kotel neco delal a HLTV se neukladaly na zadnym serveru.
Tim nechci ParadoXXe nijak podelat, vime vsichni ze se temer nikdy neplete, ale i pro nej plati to, co pro vsechny adminy.
demo nahravam vzdy, ale nevim, proc bych ho mel kvuli nekomu, kdo si po mesici vzpomene archivovat a zrat si misto na HDD...? :) vis kolik dem natocim za mesic? prubezne to mazu, navic slo by to resit tak, ze bych kazdy nahrany demo upoval na net, ale to fakt s mym O2 ADSL a jejich uzasnym uploadem 45 -55kbps fakt neni v mym casovym zaberu, to by mi komp bezel 24 hodin denne jen na uploadu...
takze z techto duvodu, nejsem pro UNBAN..ban si mel hosek resit hned, popripade v rozumnym casovym intervalu..at se vyjadri ostatni, za me NE
Ja to nemyslel tak, ze si ho mate nechavat pul roku v PC. Bylo to napsano hlavne proto, aby jste se na HLTV nespolehali a nenahravali vubec.
Podle me je mesic dostatecny prostor k zadosti o unban. Pokud se nikdo neozve, mazat. Ale to je jen muj navrh, zalezi na vas a na Kotlovi, jak si to zorganizujete.
Souhlasím s apachem, demo by se mělo nahrávat vždy...
Jsem pro UB, když bych někde dostal ban (ať už právem nebo ne) a nikdo nebyl schopný mi to dokázat asi bych ten portál zařadil do skupiny "GS a další odpad"..
za prvéby se to vůbec nemělo řešit tady.
za druhé Paradox snad není malý dítě a obhájí si svůj ban.
BTW: na HLTV se spolehnou nejde, navíc jak se snad stokrát řešilo třeba při aimbotu to není pádnej důkaz
E: jestli si podá žádost za den nebo dva nebo za deset není rozhodující , nechápu co vám na tom nevoní . pokud demo není jsem pro Unban!
jen tak mezi námi, věřit člověku, co ma BAN na soe.cz za AB?
http://forum.soe.cz/viewtopic.php?id=2473
Kdyz uz ban z hltv; tak mit to demo stahnuty k sobe pac to online se rychle maze. Jestli ho Para nestahnul a tudiz uz zadny dukaz neni, zadost o ub byla podana vcas takze musi prijit ub {pokud teda para nema to hltv stahnuty a nereuploaduje ho]. I kdyby to bylo za speedhack se neda nic delat bez dema; ale uz by se to mohlo nejak vyresit za tech x dni.
Kotel psal ze staci tyden ja si je necham dva a pak mazu.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.