PDA

Zobrazit normální verzi : Ziadost o prava - oldschool srv - sunkovyzavin

sunkovyzavin
04-11-12, 20:33
Caute,
rad by som sa stal adminom na oldschool servere lebo tam poslednu dobu co hravam chodia decka spawnkempit, obcas sa tam najde aj cheater.
Chcem len skvalitnit hru.

Inak mam 22, csko som hraval uz ako decko, s adminovanim mam skusenosti lebo som mal aj vlastny cs go server. Cas mam vzdy od cca 17:00 nahore lebo dovtedy som v praci.
To je tak vsetko, nema vyznam viac vypisovat ked posudit to dokazete aj podla tohto malo textu ;)

Slunicko
05-11-12, 11:20
Ahoj, mohl bys dopsat svoje sid? A nick ve hre?
jinak asi bys mohl zvysit aktivitu na forku- 1.prispevek

kono159
05-11-12, 11:48
Ach, zas jeden velky FAIL ...

E: neviem, neviem. vsetci sa budu opierat o aktivitu na fore.

kashpi
05-11-12, 11:54
přidávám jeho STEAM_0:1:36573137
http://steamcommunity.com/profiles/76561198033412003

jinak je to jeden z mála lidí, co mě podporují na oldschool dávát oldschool mapy :)

btw kouknu co na tebe najdu a pak napíšu názor :)

sunkovyzavin
05-11-12, 15:32
Sorry za neuplnost sid, dako ma to nenapadlo. Dik zes to kashpi doplnil.

Nick v hre je "sunkovy zavin", neznamena to nic. Je to len tak na pobavenie.
Na fore urcite rad prispejem svojou aktivitou ak sa budem mat k comu vyjadrit, zbytocne to tu floodovat nema zmysel abych nahrabal prispevky.
Hento s tym adminom ma napadlo vcera pocas hry lebo hralo sa par "custom" map po sebe a nebol tam admin co by poupozornoval ludi co spawnkempili viac kol zasebou (u Ts, de_x mapa) dalej tam nadavali decka hracom a behal tam jeden s WH. Aj som ho reportol no neviem, dako sa to neporiesilo.
Tak som to len pocas hry vyplnil ze skusim, ak prava nebudem mat tak nic sa nedeje. Hrat tam budem stale a mozno skusim o par mesiacov neskor.

Aby som to teda este upresnil trosku tak ovladam desatprstovu pisanie, ucil som sa jazyky html, css, flash, C, php, mysql a daco malo z dalsich.
Dovolim si povedat ze ovladam anglictinu ci uz hovorovu alebo pisanu (pohode rozumiem filmom atd bez tituliek). Ludi neposudzujem subjektivne ale objektivne. Cize ak kamarad robil bordel na cs go servere a po neupozorneni neprestal tak som ho kickol. A samo ze jak kazdy chlap rad zajdem patek na pivo s partiu :wink:

kono159
05-11-12, 15:46
No k tej aktivite na fore: mysli sa aktivita v nahlasovani cheatrov.
Podla prispevkou si nenahlasil ani jednoho. Admini si musia overit tvoje skusenosti, ak im ich nahlasujes cez ! alebo na steam tak v poriadku ale chcelo by to par haxorov sem na forko.
Moj nazor je ten, ze kazda pomocna ruka je dobra, ale musi nas byt viac.
Ak si tie prava zasluzis tak ti ich prajem.

ZEUS
05-11-12, 15:48
Ahoj, nelíbí se mi těch 28 odehraných hodin na steamu.

RaM0n3s_StR!k3
05-11-12, 15:50
Na oldschool hrávaš veľmi krátko a už žiadaš o práva ?
Niesom Pro ani Proti.

sunkovyzavin
05-11-12, 15:58
Hodin tam moc nemam lebo som hraval NS.
Okey, najprv reportnem / nahram par cheaterov a potom sa mozme bavit o tych pravach.
Dovtedy to mozte asi pozastavit teda.

kono159
05-11-12, 16:10
Dovtedy to mozte asi pozastavit teda.

ZEUSova specialita :D
Na poziadanie to asi lockne.

ZEUS
05-11-12, 16:20
Ok, sem rád, že si to vzal v pohodě :) Zapracuj na těch cheaterech a poté si požádej, dřív ne, jak za měsíc :) o práva znovu. Mezitím něco nahraješ na steamu a zkus se také rozhlédnout po foru.
Dělal si někde admina, kde by se hrálo cs 1.6 ? Protože v první postu píšeš, že si měl vlastní cs go server, jenže tu máme jen 1.6.
Dík

sunkovyzavin
05-11-12, 18:11
Jasne na hentom zapracujem a potom sa ozvem teda.
Vies co na 1,6 srv nerobil. Ale podstata je taka ista.
prikaz <hrac> [premenna]
zatial teda lock ;)

zavo
05-11-12, 18:27
Ako dlho hravas na Oldschoole a pod akym nickom si hraval ked si bol NS?
Na oldschool chodim a aj som ta tam videl parkrat, skill mas, no zda sa mi ze si tam zacal chodit pred nedavnom(mozno cez leto). Nemas odomna Pre ani Proti.

sunkovyzavin
05-11-12, 19:42
Hram stale pod tym istym. JJ nedavno ako pises.

Charon35
05-11-12, 23:14
Vždy som chcel, aby bol admin nejaký šunkový závin z myjavy :D

Counter-Strike
30.5 hodin / 33.8 hodin je fakt máinko. Zatiaľ to asi nechápe tak. + 0 cheaterov nahlásených.

DaRi.
06-11-12, 07:29
Hrávám tam velmi aktivně a ještě jsem tě nepostřehl.. Nejsem PRO ani PROTI.

kashpi
06-11-12, 12:59
zajímavé, že já pokaždé když jsem na oldschool tak ho tam potkám :D

Trey
11-11-12, 22:31
pro

hladik
30-11-12, 18:51
Proti , málo nahlášených cheatrů.

Charon35
30-11-12, 19:54
Zatiaľ nie. Na strielacích je dosť.