Zobrazit normální verzi : Boti
Mohl by sem někdo dát samotné boty, kteří jsou v instalačce cs16full_v36_by_Kotel.exe a nebo v patchi cs16patch_v42b_cskocz.exe
Nikde jsem tyto boty na netu nenašel.
Jen jedny, ale těm nešlo v menu nastavit aby používali jako hlášky rádio a o to mi jde především.
Tak jsem myslel, že by je tu mohli dát tvůrci toho upraveného CS-ka co je na kotelna-web.cz
A nebo nevíte kde by se u těch ostatních botů dalo nastavit aby říkali ty kecy co jsou ve složce radio (někteří nemluví vůbec a někteří mají nějaké vlastní hlášky)? Třeba to jde někde napsat nebo tak něco.
Boti se daji stahnout. Ja je jen nahral do patche. V tom patchi jsou funkcni, tak si je z nej staci vzit.
Nj, jenže jak vytáhnout?
Napadlo mě to rozbalit v 7-zip, ale nevím které soubory a složky jsou jen boti.
Nemohl by jsi sem dát nějak zvlášť? Třeba odkaz.
Stáhl jsem už spoustu botů, ale u žádných nešlo nastavit aby používali rádio. Jen u těch v tom patchi.
To jsou normální zboti. www.kotelna-web.cz/download/boti.zip (http://www.kotelna-web.cz/download/boti.zip)
Zdarec,mam taky dotaz k tematu.mam tvoje cs s botama a chcu si nahodit ten patch.musim ho instalovat zas s botama nebo mi tam zustanou z te starsi verze.dik mej se
Děkuji za ty boty, ale když je tam vložím a spustím CS-ko, tak to napíše, že program Half-Life Launcher přestal pracovat :-(
Žádní boti co jsem stáhl tohle v menu neměli: http://www.nahrejto.cz/files/52506447685959263809.jpg
Někteří neměli žádné menu a šli přidávat do hry až po založení mapy a dalším zase chybělo to nastavení Bot Radio Chatter
Chci mít ve hře český hlášky, ale bez toho to asi nepůjde...
Patch zrusi puvodni boty. Pokud ti to nejde, tak mas asi starou verzi hry. Tyhle boti jsou nejnovejsi.
Mám cs16full-v7
Já právě nechci nějakou tu upravenou verzi od DiGiTALZONE
ale asi mi nic jineho nezbude, že?
Stiahni si csko z kotelny a máš po probléme. Ja mám dve cska, jedno z kotelny, druhé od DigitalZone.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.