Zobrazit normální verzi : UNBAN pls
MasinaSmrti
07-11-12, 19:53
Zdravím chtěl sem sem napsat protože sem dostal ban na vašem serveru fan a to mám steam ! Prosím unban + demo od adminů nechápu coto je za new styl banovat steamery ??? :D takže prosím co nejrychleji vysvětlit coto znamená ...
To ze mas steam neznamena, ze sa tam neda cheatovat.. Keby si bol aspon troska inteligentny tak si precitas ako sa ma ziadat o unban.. dodaj vypis z konzole..
MasinaSmrti
07-11-12, 20:05
Jo dam konzoli a eště jedna věc jestli že použiju cheaty na steamu tak mi do nějake doby daji ban na steam cs a vbec si nezahraju takže nevim cotu řešite jako žebych jen tak vyhodil penize ?? :D
MasinaSmrti
07-11-12, 20:12
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 44978)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): MasinaSmrti
[AMXBANS] Tvuj nick: MasinaSmrti
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:40998082
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:40998082
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 81.200.56.37
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 81.200.56.37
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: FlashK
[AMXBANS] Server: Kotelna - Fun | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak
Víš existujou přímo cheaty na steam, za které tě nezabanujou.. Myslím jako steam že ti nezabanujou..
Je to jednoduché. Nahlásil jsem tě já. --> Tady (http://csko.cz/forum/showthread.php?11507-Fun-Wh)
Na serveru jsi byl na nonsteamu ale FlashK se podíval do chat logu a zjistil, že před tím jsi tam byl na steamu, tak ti dal ban na steam. A BiA potom i na nonsteam. :)
Dobře, od teď nebudeme banovat steam hráče..
Víš existujou přímo cheaty na steam, za které tě nezabanujou.. Myslím jako steam že ti nezabanujou..
Všechny cheaty jsou primárně dělané na steam. Jen 99,99% jich již VAC zná a banuje.
Stahuju AB, WH a SH , nehodil by mi tu někdo odkaz? :DD
MasinaSmrti
07-11-12, 23:24
Tak ale ja nsteam nemam ... hraju jen na steamu a dostanu teda unban nebo ne ? díky moc za vaši ochotu aspon ste se ktomu vyjádřili dík moc
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.