Zobrazit normální verzi : unban prosím
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 45294)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 23 hodin, 51 minut a 56 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'nevhodne chovani vuci admin teamu na foru'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): optyyk
[AMXBANS] Tvuj nick: OST
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:55825682
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:55825682
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 217.117.209.54
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 217.117.209.54
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: djkofi
[AMXBANS] Server: Kotelna - dust2 only | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
poprosim admina djkofi :DDDD aby dodal dukaz o mem nevhodnem chovani vuci admin teamu na foru :) diky
jo a kdyby neco , nulka ses ty djkofi :)
Vzhledem k tvejm veselejm kecum bych unban necekal, spis naopak, pripadne i ban na foru, vysledek je na tobe...
poprosim admina djkofi :DDDD aby dodal dukaz o mem nevhodnem chovani vuci admin teamu na foru :) diky
dukaz je v PMkach, nebudu ti to screenovat, sam si to psal....a jen dokazujes, ze mas nevymachanou hubu..nebudu se s tebou dal o nicem bavit..pokud nemas zaklady slusnyho chovani, je to problem vychovy, ne muj, takze si uzij ban a za tyden dovi ;)
je mi jedno jestli si markeloff a nebo spawn...nevim, co ma spolecnyho aim s chovanim..tak se prober
unban NEBUDE
Chceš důkaz? Tak se podívej na svůj post. Cíleně v něm urážíš kofiho.
tak poslouchej ty skajlore , ty mi tady pises v PMkach ze sem nula a podobny picoviny a kdyz napisu ja , ze si sasek tak mě chceš banovat , tak prestan bejt drzej spratku jeden a nekdo ten protest vyreste
a i kdyz sem napsal tady na netu tobě ze si sasek , coz v tomhle pripade kdy ty mi pises jaka jsem nula , neni nevhodny chovani
tak nevim proc mi das ban na server ty ubozaku jeden , tvle nakej djkofi
Klidni slovník mladej....
píčusové kotelnacký
Máš něco proti kotelně ty zmrd*? Tak vypadni a utíkej si na gayshites.
Proč když nadává na forum dostane ban ve hře? To je trochu blbý,hodně blbý.
To je jako když něco provedeš v práci, ale doma za to dostaneš zaracha.
Jsem pro UB, když nadává na forum,má ho postihnout trest na forum,nikoliv ve hře.
Proč když nadává na forum dostane ban ve hře? To je trochu blbý,hodně blbý.
To je jako když něco provedeš v práci, ale doma za to dostaneš zaracha.
Jsem pro UB, když nadává na forum,má ho postihnout trest na forum,nikoliv ve hře.
Pac na foru si nezahrajes a mit ban na foru a ne ve hre v podstate neni zadny postih. Nevim, proc bychom meli nechavat hrat hrace na nasich serverech, kterej je drzej a urazi vsechny okolo. O takove individuum nikdo nestoji.
nehodlam se tim dal zabyvat, a laskave nepretacej veci, jinak nez jsou! nebo sem ty posty hodim...nemam naladu na deti!!! tak se prober, nevis s kym mluvis, tak aby se ti nestalo, aby te pak ten "spratek", ktery je mimochodem o 5 let starsi jak ty, nekde proplesknul....locknete to pls...
ZABANOVAT PERNAMENTNĚ na foru i na servery. Jak ho tam já chytim jede s permicí . takovýdle lidi tu fakt nepotřebujem
tak poslouchej ty skajlore , ty mi tady pises v PMkach ze sem nula a podobny picoviny a kdyz napisu ja , ze si sasek tak mě chceš banovat , tak prestan bejt drzej spratku jeden a nekdo ten protest vyreste
píčusové kotelnacký
Za tohle bych ti ten ban nejraději prodloužil aspoň na měsíc, aby sis uvědomil kde jsi, s kým mluvíš a jak se chováš.
Teď budeš litovat, že si radši nedržel hubu.
Za tohle bych ti ten ban nejraději prodloužil aspoň na měsíc, aby sis uvědomil kde jsi, s kým mluvíš a jak se chováš.
Teď budeš litovat, že si radši nedržel hubu.
Jak si myslel to, s kým mluvíš?
Myslím, že tie dôkazy si si dodal sám...
Som za predĺženie na nejaký mesiac alebo perma
Jak si myslel to, s kým mluvíš?
Jakože s adminama, a ke starším a dospělím by měl trochu projevit trochu " úcty " . V realitě by si to nedovolil
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.