Zobrazit normální verzi : Top15
[M]3nt4l1st4
08-11-12, 18:45
Proč není Top15 i na Furien modu. Já vím že tam jednu chvíli byla a tak proč se zrušila ??
taky jsem se ptal hodně lidí.
lidi to berou jako 4FUN mod a ne na ranky .. asi podle tohoto, to tam není nebo jsou i 2he možnosti
Neandertalec
09-11-12, 22:47
Mentalista naprosto s tebou souhlasím jednou (dávno) jsem přišel na F a taky mě od té doby F tolik nebaví :/
Je to prostě jenom 4Fun jak říká Painter není to na rank sedět o kompu 10h kvůli ranku?Ne to fakt ne.
V-Rem[1]x :D
14-11-12, 18:59
A nutí tě někdo sedět 10h u Pc, když tam bude rank? .. Nikdo tě nenutí, ten kdo bude chtít, tak bude hrát jako dříve 4fun a ten kdo to bere vážně a chce patřit mezi ty v "Topce" tak ať hraje na rank.. Já osobně jsem PRO.
Pak bude kazdej hrat za antifurieny, aby mel co nejvic killu.
Sak to sa neda vybrat nikto nebude hrat za anifurieny. Prosim ta Kotel .
Mm, spíš za Ts, kotle hod to tam, však když to bude na nic, tak to zas zrušíš..
Za mňa PRO a súhlasím s REMIXOM...
ja taky souhlas s remixem ! pro
Kotel...osobne skore najrýchlejšie nabijem za Furiena ...keď sa darí dam aj 7 z 11 CT za kolo ...ale keď som AntiFurien...tak to dam najviac 3 :) ...rank by bol super...ale nech započítava iba Fragy :)
After =(^.^)=
25-11-12, 14:20
JJ ja si myslim ze by na f mnela byt Topka lebo drive se mi darilo Kotel prosim daj ju tam.
SomTu/sefk_O
25-11-12, 15:44
Aj ja som za topku na furiene.Aj keď aj ja to hrám asi skôr len 4fun :-)
nevím nevím každej lepší hrác da vic killu u T :-)
já jsem taky PRO, lidi by se víc snažili...a přesně jak tam psal REMIX...Ti co to hráli 4fun tak to budou hrát dál 4fun a Ti co by chtěli být v RANKU taky by se snažili víc no..já osobně si myslím, že je to super dát tam z5 RANK...;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.