Zobrazit normální verzi : Classic 2 [only steam]
Čaute, vím že už to tady jednou bylo a moc se ten server nechytil, ale. Je možné že teď těch steamerů je tady více a nechcou hrát s NS, nic proti nim nemám, ale jak se teď bavíme na steamu s Osolem, tak NS hází flashe pod nohy a podobné krávoviny a ti co mají steam už jsou snad o něco chytřejší. Takže bych chtěl poprosit aby se udělal server only steam.
Já jsem pro, nemusí to bejt zrovna classic ale třeba nějakej jinej server, chtěl bych někdy začít hrát publici, ale nesnáším když mě sundá do zad s prominutím " kid ", kterej čupí ve tmě s awp. Tohle by se na only steam serveru nestalo.
Možná by se chytl víc deathmatch než classic.
Já teda radši přeferuju classic, než DM. Na DM je ti celkem jedno jestli se někdo zakempí, hned se respawneš a flashe tam nejsou.
Určitě PRO
Konečně jenom steamers :)
Taky jsem pro, only steam server jen na 12/13/14 slotů a nechat tam třeba jen dust2 a inferno. Kolikrát když se chce ten skiller vyžít a jde na classic jako top server, tak se stejně stane, že je tam nějaká lama, co mu hodí 2 flashe, když to chudák ustojí a přežije, lama se krčí za rohem a kouká jak dostává čočku, a když to ještě pořád chudák skiller přežije, lama ho pro jistotu při ústupu blokne, aby fakt neměl šanci přežít, a stává se to furt. Pak často nevyhrává tým s lepšími hráči, ale s menším počtem těch horších :-))
Nemyslim si, ze by tam bylo min kidu. Posledne jsem si na jednom z mistnich serveru vyslech, ze jsem kid (od steama), protoze mam 6-mistny steamID. Takze tak.
Kazdopadne se da ale predpokladat, ze tam bude min cheateru. ;]
Míň kidů bych řekl, že bude, páč ani neumí poslat SMS :D Cheaterů určitě taky :)
už jsem to tu někde předhodil za mě pro , nebo pokuj je to v možnostech techniky udělat další classic steam
Sice tu to bylo,ale proč to nezkusit.Podle mě tu hraje více steamáků,než tehdy.Jsem PRO
Ahoj,
nevím zda-li to je řešení dané problematiky. Steam nic neřeší, spousta Steamerů, kteří hrají na Classicu nemá ponětí o tom co dělá a naopak je několik Non-Steam hráčů, kteří by nám natrhli bez problémů. Spíše bych udělal Classic Pro, kde by byli aktivní Admini a banovalo by se za nepoložení bomby, teamflash, neplnění úkolu map, blok spoluhráčů atd...
Aktivní admini. Promiň ale musím se zasmát. :DDD Vím, že máte svůj život, ale.. Jako už to tady bylo tolikrát, vždycky na chvíli to zabralo a potom už nic.
Rawe to s téma ukolama a mapama se mi líbi.
Konečně by se začlo tymově hrát...Ban za jedinej block!
:mega_shok: pokud se nudite tak jdete ven a nebo se ucit, ale nevymyslejte blbosti
To mi řekni, že by jsi nešel na steam server, kdyby byl.
Minule taky bylo hodně lidí pro a nikdo tam nehrál. Ono když vidíš na serveru online 6 lidí tak radši zajdeš třeba na mega kde je server plnej a zahraješ si plnohodnotně. Co byl ten classic steam tak sem ho viděl plnej jen jednou a to jsem spamoval všechny friendy na steamu ať si tam jdou zahrát a ještě jim psal ať spamují svoje kámoše, jinak tam vždy bylo tak okolo 5 lidí.
Jenomže, teď tu tady může být více steamerů.
popravdě bych tam ani nešel. Někteří hráči co tu hrajou a mají steam si myslí, že jsou něco víc a jsou tak celkově namachrovaní. Každej někdy udělá chybu na serveru a nepotřebuji aby mi někdo nadával.
Na posledním gatheru co sem teď hrál se stávalo dost často, že mě můj spoluhráč atakoval a dokonce i zabil... Ale co už, to se stane. Na publicu by to bylo nadávek :D
Nehledě za to, že blbě hodí nekdo flash. Vy si myslíte jak ste pro, ale nikdo není neomylnej
Spíš bych udělal server jako je classic, ale s více mapama něco jako "Classic Pro" samozřejmě i pro NS, kde by bylo normální friendly fire, ale prostě by se to snažilo udržet na vyšší úrovni a admini by to museli hlídat a tvrdě trestat.
Občas mi FF chybí, když mě nějakej bloker "sere" :D
Kashpi, to neni vubec spatnej napad.
Neco jako whitelist s kvalifikaci?
EDIT: Otazka je, zda-li clovek opravdu chce hrat proti lidem, kteri jsou vsichni dobri. Jestli clovek tak trochu nejde rad postrilet lamky.
tož já si taky rád zastřílím do "lamek", ale tak proč nejít na server, kde je prostě větší úroveň a raději se tam trápit a něco se třeba přiučit.
Kdysi dávno, když se stavěl Vyšehrad, Šemík byl ještě hříbě a Žižka měl obě oči, sem chodíval na normální servery a užíval si, ale jednou za čas sem si rád zašel na iii a prostě se "zapotil" a snažil se u toho i myslet a něco se i naučil :)
Jojo, icka pamatuju. Nejsem zadnej GZak. :)
Ale na procisteni serveru od uplnejch lam a zdrzovacu mam jinej navrh. Za cas ho sem nekam placnu.
něco podobného jako je panoramix, ale musím uznat , že náš classic je snad už i na lepší urovni..:). ale když jsou na panoramixu lidi tak jdu tam protože tak je opravdu co se učit..
Kvalitní steam server se neudělá tak, že se do názvu napíše Classic II Steam. Pořád to bude o tom, jací lidi tam příjdou a jestli se jim tam bude líbit. Bojím se, že v dnešní době ten fenomén kupování si steamu přes sms trochu pohřbil to, na co jsme byli zvyklí - že steam server znamená vyšší úroveň. Ostatně je to i patrné na tom panoramixu.
Pokud je ale záměr, aby na takovém novém steam serveru hrávali steam štamgasti tady z kotelny, tak to není zas tak špatný nápad. Ale ten server nebude v tom případě pořád plný a jak už někdo napsal, obsazenost na serveru je hlavní kritérium. Já bych tam případně rád hrával, ale když to bude hra 5 na 5, tak to si raději zajdu s kámošema na mix. A myslím, že to i většina.
2x byl classic jen steam a vydrzel plny maximalne tyden. Hraci tam hrali, ale po case odesli. Jakmile byl zase ns, hralo tam treba 18 steam a 2 ns.
je to fakt.. návštěvnost bude menší , nevím jak ostatním ale mě zlatě stačí ke štěstí 10 hráčů , zase viz ten panoramix , kolem desate už je prázdnej
Johny Pampeliska
20-11-12, 23:42
no a gamesites i ve 3 ráno plnej jantarů, Kotel by sem mohl taky dát lazery do hry, asi to bude tim, že tam je tak plno :smart:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.