Zobrazit normální verzi : -noforcemaccel -noforcemparms)
Ahoj.
Chtěl bych se zeptat k čeumu slouží tyto příkazy. (Ne do konzole)
-noforcemaccel -noforcemparms
Myslím že to pracuje s myší ale nevím jistě.
S myší to pracuje sem si jistý ale jaký to má účinek na myš ?
S myší to pracuje sem si jistý ale jaký to má účinek na myš ?
It disables mouse accelration, when you move mouse quickly it moves faster ( removes the checkbox of enchance pointer in windows mouse settings). google for more
:)
Co sem googlil tak to je něco s tlačitkama na boku myši. (To co máte nastaveno v Windows napřiklad mouse3 a mouse4) se ve hře vymaže a můžete si na něj nastavit jakoukoliv věc. A po vypnutí hry se to dá zpátky :D
ide o to že ak napr. si kukni ak pohneš myšou prudko a zastavíš tak ti aim ešte kus posunie a tieto príkazy slúžia na vypnutie akcelerácie že aim ti ide presne ako myš... takže ak posunieš prudko do prava tak bez tých commands ti ho ešte kus posunie s nimi ide tam kde chceš, ja som to skúšal a nevyhovuje mi to :)
99 % Lepších hráčů hraje s těmito příkazy. Já se za jednoho z nich nepovažuju, ale celkem přesně to vysvětlil jelen. Jde o to, že Windows maj nějakou svou akceleraci (pozitivní nebo negativní - buď, že ti to myš při rychlym pohybu zrychluje nebo zpomaluje) a do toho se ještě přidává csko se svou vlastní akcelerací. Na spoustě fórech je toho na tohle téma napsaný tuny. Checkuj playzone.cz, SK-gaming.com, hltv.org .. K odstranění akcelerace slouží i mousefix, kterej ti přepisuje registry. S ním, ale bejvá problém v některejch hernách a proto je lepší používát -noforce příkazy. Je to o zvyku, trefovat se dá i se zaplou akcelerací, ale je to víceméně o náhodě. Jestli si chceš bejt jistej svym nekompromisnim aimem, hra bez akcelerace je určitě cestou :o)
http://www.youtube.com/watch?v=oqNBiY1z_dI
nj ja som to skúšal keď som sa nudil a kus som si tuningoval csko. Skúsil som aj mouse fixer aj tie príkazy ale radím ti, ak nemáš podložku ako ja, nedávaj si to :D osobná skúsenosť :D
nj ja som to skúšal keď som sa nudil a kus som si tuningoval csko. Skúsil som aj mouse fixer aj tie príkazy ale radím ti, ak nemáš podložku ako ja, nedávaj si to :D osobná skúsenosť :D
Ja mám laser a po chvíľke zvykania mi to príde ako lepšie. (myslím -noforcemaccel -noforcemparms) Je to presnejšie, len citlivosť si nemôžem ulahodiť stále :/
http://www.playzone.cz/clanky/ovladnete-svou-mys
Nedoporučuju se moc montovat do taktování usbčka. Moje základovka na noťasu to docela nevzala a fungujou mi jen 3 ze 4 usb portů. Jinak je to skvělej návod, já kdybych dostal takhle pohromadě všechna tato info na začátku svýho hraní cska. ..
Tak jsem to pochopil ale pořád si nejsem jist, jestli to mám nastavený. (:D)
V ovládaci panely - myš - mám odškrtnutý zvýšená přesnost ukazatele (Mám tam dané ano)
V steamu - MOje hry - Counter-Strike - Vlastnosti -Nastavit možnost spouštění mám napsáno " -noforcemaccel -noforcemparms "
Takhle to mám nastaveno :D
Nevíte někdo jestli to je na 100% funkční, protože sem slyšel že je to obrovská výhoda ve hře, hlavně při zápase.
Ještě v csku v nastavení v multiplayer dej pokročilé nastavení a zruš si automatický zaměřování
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.