Zobrazit normální verzi : Class saper
PwReD By WtF
25-11-12, 11:18
Čau lidi chtěl bych si stěžovat na class saper například na mapě italy dává u vchodu do domku i do okna miny. Většině lidem se to už nelíbí. Navrhuju vymyslet bud jinou class nebo alespoň snížit demage těch min.
Děkuji předem za odpověď *WtF*
Souhlas, i když jsou teď jen dvě, tak mi furt vadí, že jsou tak neviditelné. Navrhuji classu zrušit úplně, nebo snížit dmg třeba na 30-50 hp. Sapper se mi nikdy nelíbil a ani sem mi nelíbít nebude!
Je to hrôza 1/4 hráčov sapperi, sa nedá hrať všetko zaminuj a kempia pri minach to neni normálne + ešte fullout, zrušte tu clasu alebo znížte dmg mín.
Presne tak.. Konečne to pochopil aj Nothing, že Sapper a Support sú classy pre deti a kemperov..
Sapper dá 98567865mín na jedno miesto a zakempí sa...
VYMAZAŤ
Damage se muze snizit, ale spis by mohl mit miny, ktere jsou videt. Treba jako na zombie.
Tak to by bolo lepšie, lebo napr. ja, keď zabijem všetkých TS a bol plant, idem defusnuť bombu, nič si nevšímam a naraz BUM som dole, sapper dal 56785678mín pri sebe...
Damage se muze snizit, ale spis by mohl mit miny, ktere jsou videt. Treba jako na zombie.
To by bylo super, ta neviditelnost mě štve nejvíc.
Sprav z toho červné blikajúce míny uvidí aj slepý. :)
Presne tak.. Konečne to pochopil aj Nothing, že Sapper a Support sú classy pre deti a kemperov..
Sapper dá 98567865mín na jedno miesto a zakempí sa...
VYMAZAŤ
To som už pochopil pred pár týždňami. :P
PwReD By WtF
25-11-12, 15:45
Jo kdyby byly vidět to by bylo super...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.