jelen
20-06-11, 17:06
Ahoj. Pred rokom som odišiel bývať k mojej nevlastnej mame do Ameriky, pretože sme sa sťahovali. Doma mi ostal PC (stará šunka) a papiere od neho. S CSkom som prestal pred rokom, pretože som sa musel venovať Angličtine kedže som bol v USA ,logické ne :D, takže som ani netušil že ja budem niekedy žiadať o unban za Cheaty :-(. Vrátil som sa na Slovensko k otcovi a že si zahrám Countra. Zadal som do google že Counter strike portál a po chvíľka hľadania som našiel Váš portál. Idem sa pripojiť a vyhodí mi:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : Proste domaci K[]lbas!
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : STEAM_0 : 1 : 19355426
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 88.212.37.58
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
Na Papieroch od PC som mal svoje heslá na e-maily, hry atď... Ukradli mi asi Steam, 2x e-mail a teraz som ho získal nas5 a ako sa pripojím že mám ban. No dpč nikdy som u Vás nehral a mam za WH :D:D dobré čo náhoda je sviňa :) Ako som čítal fórum, atď vidím že máte kvalitný Admin team plno serverov, kvalitných ako tu čítam, a o Kotlovi som už počul :) Týmto by som vás chcel požiadať o UnBAN a ja vám sľubujem že už si heslo zapamätám :) Je mi to ľúto ale ja by som ten váš server rád skúsil a že či je fakt pravda, že je to kvalitný portál bez Cheaterov a nie ako ostatné, ktoré z vás chcú dostať len cash alebo že aj admini si cheatujú. Je to len na vás či mi ten ban ktorý "nieje môj" odstránite (UNBan) alebo len ma tu zjazdíte že mám byť opatrný atď a žiaden unban nebude :-).
Ďakujem, s pozdravom Jelen
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : Proste domaci K[]lbas!
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : STEAM_0 : 1 : 19355426
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 88.212.37.58
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
Na Papieroch od PC som mal svoje heslá na e-maily, hry atď... Ukradli mi asi Steam, 2x e-mail a teraz som ho získal nas5 a ako sa pripojím že mám ban. No dpč nikdy som u Vás nehral a mam za WH :D:D dobré čo náhoda je sviňa :) Ako som čítal fórum, atď vidím že máte kvalitný Admin team plno serverov, kvalitných ako tu čítam, a o Kotlovi som už počul :) Týmto by som vás chcel požiadať o UnBAN a ja vám sľubujem že už si heslo zapamätám :) Je mi to ľúto ale ja by som ten váš server rád skúsil a že či je fakt pravda, že je to kvalitný portál bez Cheaterov a nie ako ostatné, ktoré z vás chcú dostať len cash alebo že aj admini si cheatujú. Je to len na vás či mi ten ban ktorý "nieje môj" odstránite (UNBan) alebo len ma tu zjazdíte že mám byť opatrný atď a žiaden unban nebude :-).
Ďakujem, s pozdravom Jelen