Zobrazit normální verzi : WH? :D blázníš? :D - R3S
Wh jsem neměl ani nevím de ho stahnout možná jsis myslel že mám WH kvuli tomu že používám sluchátka a volal jsem s kámošem a ten mě říkal kde jsou!!! Každopádně bych uvítal UNBAN děkuji moc protože jsem si na kotelně zvykl a chci tam hrát znovu díky! a omlouvám se za to radění s hráči pokud ti to pomuže tak jsem komunikoval s hráčem zaLL-M :) Předem děkuji :)
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 46781)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wallhack+noflash'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): :dafuq
[AMXBANS] Tvuj nick: :dafuq
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:54477764
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:54477764
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 213.168.187.137
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 213.168.187.137
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: R3S
[AMXBANS] Server: Kotelna - Mega pub 2 | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na
Radit polohu protihráčů z druhého týmu přes Teamspeak, Ventrilo, Skype apod. může být posouzeno jako wallhack
2. pravidlo na tomto protalu :)
muze admin brat jako WH a banovat to tak...
edit:
jinak diky za ten nick
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=47821
Jo ale tak Já wh nepoužívám tak by to šlo nějak zrušit a nevěděl jsem že se volat nemuže s kámošema když normálně hrajeme zápasy tak si normálně radíme jsem na to tak zvyklej tak se omlouvám :)
jenze u zapasu nevidis soupere kdyz ses mrtvej :) tadu jo
Jasný však já to chápu! Omlouvám se :) Nejde to zrušit ? :( Chtěl ybch si zase zashrát na kotelně :)
no nez vstoupis na server potvrzujes pravidla :) neznalost neomlouva.
Stejne musime pockat na admina az doda demo a kouknem co na tom bude. V reasonu je i noflash...
Pokud by se ukazalo ze to nebyl WH, ale jen spoluprace, tak je jen na nem jestli ti to nejak zkrati (urcite nezrusi)
hmmm Tak uvidíme! :) A kdy se mám na to tak těšit ? :D bude to už dnes večer ? :)
no jelikoz R3S pracuje, tak az se vrati domu, ale dneska vecer to urcite bude resit
Čau , jsem zatím v práci , myslím že jsem tě banoval z hlášení , takže lze to dohledat i tady. jak dorazím domů doložím demo
Sakráááá už chci hrát na kotelněě ! :D prosím! :DDDD nikde jinde mě to nebaví :DDD
Sakráááá už chci hrát na kotelněě ! :D prosím! :DDDD nikde jinde mě to nebaví :DDD
Nieze by si bol rad, ze ti to mozno skrati co by vobec nemusel , lebo je to povazovane ako wh viz. hore Kashpi ale ty proste nevies pochopit, ze nie kazdy sedi iba za PC a drti csko
Vždyt si dělám srandu klid :D ber to s nadhledem! :)
demo tu: http://csko.cz/dema/upload/dir/Dafuq_antonio_Hauk_ruzovyorangutan_hltv.dem
rozčasování :
1:50 - aiming přes stěnu .. ale ok.
2:43 - o něm si věděl jak , že si na něj čekal? když tam dva proběhli
3:40 - aiming na mooqa..? o něm si věděl jak než vyběhl?
4:33 - opět přesný aiming přes stěnu . celou dobu na hlavu (s wh je to vidět)
6:34 - tušení že ti zrovna tam a zrovna ted vyběhne?
9:38 - další tušení že je přesně tam? aiming už v okně
11:38 - usvědčující kill - přes ten smoke při 32 bitech ho prostě nevidíš. -noflash?
14.53 - toho si viděl? jak?
16:11 - jak si věděl že nekempí ta tím rohem ale utíkal do kat?
18:05 - jasný noflash
nevěřím že tohle je radění po TS... za mě WH i Noflash máš. ode mě unban nedostaneš.
nyní at to skouknou další admini . poté budeme řešit dál co s tebou
čekám co s tím uděláte :) Ale Wh jsem fakt neměl :) Ale je to na vás :) Hrajeme s klukma takhle na intru tak když se párkrát kouknu k týpkovi do notasu tak vidím kde jsou! Vím že se to nesmí dělat! A za to se moc omlouvám :) Kdyby šel ten unban nějak udělat tak už takto hrát nebudu to mohu slíbit! předem díky :)
tady je další demo + hlášení
Prosím ostatní adminy koukněte na to první demo
http://csko.cz/forum/showthread.php?11243-miRRa!-STEAM_0-1-54477764
Tak co s tím uděláte ? :) Už bych chtěl prosím hrát díky! :)
Wh tam je.. už jen ten začátek mě stačil..
Wh tam je.. už jen ten začátek mě stačil..
My words
pro mě je to uzavřená věc.
Wh určitě nemá.To už sem psal v admin foru,ale když si raděj na ts,neni co řešit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.