Zobrazit normální verzi : **Zetresko**--> Žádost o unban
Paprika a rajcatko :P
30-11-12, 23:34
Ahoj jak jiste víte dostal jsem před několika měsici či rokem Perma za WH. Jmenuji se Zetresko a rád bych požádal po dlouhé době o unban, nic takového co jsem provedl se už nebude dít ,nevím jestli vás to přesvědčí ale byl bych moc rád kdybyste mi ten unban dali :) . Právě pišu z notasu kde cs nemám takže informace z console vložím hned na druhý den . Moc bych prosil o unban a vrátit se do starých času kdy jsem hrával na Kotelně bez podvádění :)
S pozdravem Zetresko :)
Nekromancer
01-12-12, 06:07
Cheaty jsi měl, to ani nepopíráš. Pak jsi ten ban obcházel, a za to jsi dostal další. Navíc v historii máš bany za kažení hry a nemálo jiných za vulgárnosti.
Nevím jak ostatní, ale za mne jsi svou šanci měl, a tu jsi zahodil.
Jakou můžeš dát záruku, že zase nebudeš kazit hru těm, co jsou schopni hrát se svými schopnostmi a klidnou hlavou?
01-12-12, 09:33
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 27807)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ___ZETRESKO___
[AMXBANS] Tvuj nick: $Radim Kotelnikov
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:608952062
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1734786175
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 212.111.22.221
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 212.111.22.221
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: P.
[AMXBANS] Server: Kotelna - JailBreak 2 | csko.cz (jail_greytown)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN.
Já nevím tak mě sledujte třeba při hraní za čas.... Nevím jak bych vás přesvědšil jinak .
01-12-12, 09:35
Řeknu jen jedno opakovat se to už nebude. žádné problémy semnou nebudete mít a hráčum vubec nebudu kazit hraní. Tak se předem omlouvám . A nebo si taky možu koupit VIP :)
Chtěl bych si u vás zahrát jako každý jiný hráč . :)
Delas si prdel? Ja s tebou driv hral na dth a vim co si zac mas 14 vyprselych banu a 3 aktivni ( nevim presne jestli ta reklama je tvoje na to jsem nekoukal ) ale i tak kdyztak 2 aktivni hodne banu za nadavek do rodiny a ja urcite s takovym blbeckem na serveru byt nechci jsem proti unbanu a proti tomu aby jakkoliv navstevoval tento server protoze neverim tomu ze by ho tu nekdo chtel po jeho pestre minulosti
Slunicko bez vulgárností. Nejsi tu pán tak se nepovyšuj. Když snim nebudeš chtít hrát tak snim hrát nemusíš. Sem pro unban. Znám Zetreska teda jenom z JB, ale rok tu nehrál. Dejte mu šanci a uvidíte. Nebude problém mu dát ban znova. To je jenom lenost adminů.
Slunicko bez vulgárností. Nejsi tu pán tak se nepovyšuj. Když snim nebudeš chtít hrát tak snim hrát nemusíš. Sem pro unban. Znám Zetreska teda jenom z JB, ale rok tu nehrál. Dejte mu šanci a uvidíte. Nebude problém mu dát ban znova. To je jenom lenost adminů.
Nikdo nikdo za cheaty nedostal UB. U zetreska to není ani rok, tak proč by se měla dělat vyjímka u cheatera který neustále otravoal hráče, nadával nám na foru?
Jaky vulgarnosti ty chytraku? Jestli je pro tebe blbecek vulgarita tak si asi taky trochu blbecek, nehraju si na pana rekl jsem svuj nazor ja se s nim taky bavil a nedelam to jako ty ze budu pro unban ze je to muj kamos je to proste ubozak tolik banu za nadavky do rodiny a pak jeste wh obchazeni banu a protoze je to tvuj kamos tak unban? Sahni si na hlavu.
Anechapu proc by mel dostat unban jeste k tomu kdyz svuj puvodni ban obchazel, takovych tu uz bylo a to pouze za haxx bez obchazeni a dokonce i po delsi dobe a dostali unban? Ne, tak proc on by mel.
a jaka lenost adminu? Ty si mel narozky a dostal si flasu vodky nebo co? Vsak on tu je ten spatnej admini ho uz chytili proc by meli znova?
jsem proti. Důkazy jsme na tebe asi 3 admini sháněli snad 2 měsíce než jsme měli něco pořádně průkaznýho. A aby všechna ta práce přišla vniveč? To bych moc nerad.
+ tvé různé výstupy na forku. Takovéhle individuum tu fakt nechci.
+1 Giussepe, nemam k tomu co dodat ale uz jednou sem udelal blbost, ze sem se nevyjadril, tak ji neudelam znova... sem tvrde proti unbanu tohohle hrace, moc dobre si tu aferu pamatuju, v tu dobu sem s nim hral na classu a bylo jasny, ze je haxnutej, ale trvalo hrozne dlouho, nez se mu to prokazalo, coz bylo to nejhorsi, pac tam hral skoro furt
01-12-12, 16:53
Kuzli možeš sa mi ozvat na skype darascz1
? pls přidej si mě nebo napiš potřebuju něco pořešit :)
tolik proti , taktže není co řešit.... LOCK
Slunce přečti si eště jednou co si napsal. Pak ti to možná docvakne. Dobře tak proč píšete do žádostí o unban, že ikdyž má perma, ať zkusí napsat za rok/dva a možná dostane unban. Nejsem jeho kamarád. Kdyby tu chtěl cheatovat dál, tak obejde ban a jede si huráááá směle dál a nežádá tu o unban. Berte to trochu z logický stránky.
E: Skype nepoužívám..
http://p.twimg.com/AqPHqDoCEAIqeK1.jpg
Zadnej unban, at si tu klidne haxuje znova a na tajno, dostane dalsi. Tvuj argument je uplne bezpredmetnej... kdyz se nekomu napise, ze to ma zkusit za rok, tak to je takovej ten pripad, ze to zkusil, zapnul, dostal ban a prisel na forum s priznanim a omluvou. Ne jak tady Zetresko, kterej tu urazel vsechny dookola, delal z nas dementy a hral si na nevinnyho, pritom na classicu cheatoval dobu v kuse. Plus dalsi vec je, ze ten ban se uz obchazet pokusil, takovyhle lidi tu proste nemaj co delat a ja absolutne nechapu, jak se ho vubec nekdo muze zastavat. Kurvil lidem hru, znova uz ho tu nechci.
01-12-12, 20:17
Kuzli tak aspon Fb máš ? :D přidej si mě Danek Kotel Kotlár :).
Puky nechci ti do toho kecat ale pro tebe sranda nadavat do rodiny mit u toho zaple wh jeste k tomu na tardbrejku no to neni normalni koukni na historii banu ma 10 banu za vulgarnosti, 4 bany za kazeni hry ostatnim, 1 ban za cheating, dalsi za obchazeni a jeste reklamu takze tohle uz sranda neni to je spis na nake velke vysetreni a tenhle clovek tu slibuje ze uz bude v pohode ty mu veris? Jinak tyhle vsechny bany byli v rozmezi asi 1-2 mesic. To je vsechno co sem uz budu psat ale nechapu jak se ho vubec nekdo muze zastat jeste jak psal Destiny kolik prace si dali s jeho odhalenim jaosobne bych mu u-ban nedal ani treba za ten rok..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.