Zobrazit normální verzi : žádost o práva
Ahoj chtěl bych se stát adminem na soccerjamu, už ho hraju hodně dlouho a mám s tim hodně zkušeností děkuju a ozvěte se mi :)
Ahoj. Nedostatocne vyplnena ziadost, nic sa k tomu viac dodat neda.
Ahoj,
ja jsem Petr a hraju prevazne classic :)
Nemel by tento stavnaty prispevek byt spis v sekci offtopic?
co by si delal jako admin ?
Ou :D dobré vystoupení, fakt tleskám :D
http://files.dasko81.webnode.sk/200002549-317ff32784/Potlesk.gif
Martii si to popletl, my se ptame a ty rozhodujes
dEEEEEEEEEEL
22-06-11, 22:40
SoccerJam existuje? :DDD nezrušil sa? :D
EDIT: On žije !!! :O
Žádost se zamítá!!!!!!!!!!! (martiii tu neni :D)
No pozor pozor!!! Čo ak tam niekto príde s WHčkom? Ha? HA? HAAA????!!!! Čo potom? A nedajbože s ABčkom? Nerobte ukvapené rozhodnutia!!! Ja mu dám palec hore chlapcovi.
Ne, vážne, to je hrúza toto :D Kto tu už nepríde žiadať o práva. Už chýba len Ondra Taktik ;)
Podívej se sem, jak má žádost o práva vypadat.
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!
chmod a+x /bin/laden
22-06-11, 23:42
Admin na SoccerJamu? Hmm napřed nějak přispěj k chodu serveru a dá se o něčem takovém uvažovat. Například:
přiveď na server nové, nejlépe zkušené hráče
sepiš nějaké fígle, návody pro lamy, aby se mohli zlepšovat
dej dohromady elaborát, co by měl admin na SoccerJamu dělat (kickování se nepočítá, vzhledem k tomu, že to tam zrovna nepraská ve švech)
postni nějaká videa elitních světových hráčů
Jo, a sepiš si žádost tak, aby mohla být vůbec považována za žádost
ozvěte se mi :)
Nečítate? Máme sa mu ozvať, pochybujem, že sem ešte príde. Možno sa opýtať, prečo ešte nemá práva? :D
chmod a+x /bin/laden
23-06-11, 00:42
Když já tak rád mluvím sám se sebou... hlavně když mám naději, že mě někdo poslouchá
Tak na tohle Zdenda Padlo absolutne sere, vsak tohle nemuze povazovat za rovnyho soupere..
Ahoj chtěl bych se stát adminem na soccerjamu, už ho hraju hodně dlouho a mám s tim hodně zkušeností děkuju a ozvěte se mi :)
Má hodně skušeností tak to promyslete !
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.